Milyen jegyben született a férfi? Ilyen számára az ideális nő
Szeretnéd tudni, hogy a férfi pont téged keres-e? Akkor nézd meg, milyen számára az eszményi nő.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A csillagok nemcsak a jellemvonásokat határozzák meg, hanem azt is, hogy ki milyen társra vágyik a szerelemben.

Ha szeretnéd tudni, hogy kiszemelted milyen nőt szeretne az oldalán tudni, akkor nézd meg, milyen csillagjegyű, és olvasd el a jellemrajzát.

Milyen napon született?

Számold ki, a hét melyik napján született, és olvasd el az elemzést!

Mikor született?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos csillagjegyében született pasi szerint az ideális nő céltudatos és törekvő - minden helyzetben tudja, hogy mit akar, és el is éri. Nem retten vissza a kihívásoktól, sőt, azok motiválják. Mivel a jegy férfi szülötteinek minden pillanatban más dolog váltja ki az érdeklődését, az is fontos erény, hogy a hölgy folyton meg tudjon újulni.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A Bika a szerelem terén is a természetesség híve - ez az elsődleges, amit fontosnak tart álmai nőjében, ám legalább ennyire lényeges számára, hogy partnerében 100%-ig meg tudjon bízni. Olyan nőre vágyik, aki képes igazán élvezni az életet, aki teljes odaadással éli meg a párkapcsolatot. Nem utolsósorban pedig - mivel a Bika nagyon szereti a hasát - a társ főzőtudománya sem elhanyagolható szempont.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mivel az Ikreknek gyakorta két lénye van, álmai asszonyaként olyan nőt képzel el, aki sokoldalú, és mindig tud valami újat mutatni. Fontos számára, hogy partnere rugalmas, nyílt és közvetlen legyen - egy igazi társasági ember, aki mellett képtelenség unatkozni, és aki az Ikrek férfit folyamatos pörgésben tartja. Az ideális nő ne ismerje azt a szót, hogy hétköznapi kerékvágás, mindig legyen spontán.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák férfi számára a magánélet és a család nagyon fontos, ezért olyan nőt szeretne maga mellé, aki az anya és szerető feleség szerepkörébe tökéletesen beleillik. A jegy szülötte otthon érzi jól magát, ezért a nagy Ő-nek meg kell tudnia teremteni azt a támogató hátteret, amire a Rák vágyik. Az ideális nő ez esetben egy kis tyúkanyó, aki folyton sürög-forog, és minden helyzetben tudja, mit kell tenni.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Ha a férfi az Oroszlán csillagjegyében született, akkor nemcsak magára, hanem a párjára is szeretne büszke lenni - ezért olyan nő jelenti számára az ideált, akinek nincs ellenére a szórakozás, adott esetben a szereplés, és akivel bárhol meg lehet jelenni. Az a nőtípus jön be neki, aki nem veti meg a reflektorfényt, optimizmusa töretlen, és nem ismeri azt a szót, hogy kudarc. Legyen csupaszív, aki az egész életét szenvedélyesen éli.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi szereti az életet a praktikus oldaláról megközelíteni, így a párkapcsolatot illetően olyan társra vágyik, aki szintén így gondolkodik. Számára az ideális nő megbízható, lényeglátó és okos, aki minden helyzetben könnyedén megtalálja a megoldást. A Szűznek megvan a maga értékrendje, és elvárja, hogy a számára tökéletes asszony is eszerint éljen.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérleg jegyében született férfi nagyra értékeli a kultúrát és a művészeteket, és rendkívül fontos számára, hogy az ideális nő is érdeklődjön ezek iránt. Kellemes, esztétikus és letisztult környezetben érzi jól magát, ezért eszményi társának tudnia kell olyan otthont teremteni, ami ezt a hármat ötvözi. A szívét kizárólag az a nő nyerheti el, aki a szerelemben és a szexben is kifinomultan és stílusosan nyilvánul meg.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Ha valaki még a végzet asszonyát is képes meghódítani, az a Skorpió. Számára az eszményi nő az, akit még akkor is körülleng egy kis titokzatosság, ha a férfi már jól ismeri. A Skorpió szereti, ha folytonos kísértésnek van kitéve, ezért társának úgy kell viselkednie, hogy fenntartsa az érdeklődést, ugyanakkor ne legyen híján az önkontrollnak se.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilas szemében sokkal inkább a belső, mint a külső értékek bírnak jelentőséggel. Olyan társra vágyik, aki remek beszélgetőpartner. Fontos, hogy a nő legyen tájékozott minél több témában, lehessen vele beszélgetni Istenről vagy éppen a világ dolgairól, attól függően, hogy a Nyilasnak mihez van kedve. Az ideális társ egyszerre legyen optimista és toleráns, és ne rettenjen vissza, ha nehézségekbe ütközik.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak abszolút realista, és az eszményi nőt is hasonlóan praktikus életfelfogással képzeli el. Legyen az illető megbízható, aki nem törődik apróságokkal, csak a lényeget tartja szem előtt, és éljen tudatosan. Fontos, hogy legyen benne elég kitartás és makacsság, hogy ha valamit elhatároz, attól ne lehessen eltántorítani. De ami mindennél lényegesebb, hogy legyen előrelátó, gondolkodjon hosszú távon.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő férfi nem szereti a kliséket, így álmai asszonyát is egészen sajátosan képzeli el. A hölgy legyen igazi egyéniség, aki kedveli a szokatlan dolgokat, és aki minden pillanatban képes meglepetést okozni. Fontos, hogy a személyisége valami extrát tartalmazzon, ami megkülönbözteti őt az átlagtól, legyen kalandvágyó, és ne lehessen mellett unatkozni.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Mivel a Halak férfi egy szépen kidolgozott álomvilágban éli mindennapjait, olyan nőt képzel maga mellé, aki kissé földhözragadtabb, és nem hagyja teljesen elszállni. Ugyanakkor fontos, hogy azért neki is legyen egy kis hajlama az ábrándozásra, hogy megértse a párját. Az ideális hölgy ez esetben az, aki feltétel nélkül el tudja fogadni a Halak különleges egyéniségét és kisebb-nagyobb hóbortjait.

Cikkünk Brigitte Theler Tökéletes társ a horoszkóp
tükrében
című könyve alapján készült.

A könyv segítséget nyújt társad megtalálásához, valamint a párkapcsolat-asztrológia megértéséhez. A párkapcsolat-asztrológia elsősorban két horoszkóp hasonlóságát és egymást kiegészítő elemeit vizsgálja, segít az eltérések megértésében, és megoldási javaslatokat ad a kritikus helyzetekre. Brigitte Theler könyve segítséget ad ahhoz, hogy felismerd feladataidat, személyiséged fejlesztésének leghatékonyabb módját, valamint kapcsolataid vezérfonalát és a leginkább hozzád illő kapcsolattípusokat.

Kiadja a Bioenergetic Kiadó.
Ára 980 forint.
A könyvet itt rendelheted meg.
Ezt is szeretjük