Hűséges a párod? Olvasd ki a csillagjegyéből!
Vajon csábítja a hűtlenség, vagy ő a megbízhatóság mintapéldánya? Pasid horoszkópjából kiderül, mire számíts hosszú távon!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A férfi horoszkópja elárulja, hogy hogyan viselkedik a párkapcsolatban, milyen igényei vannak, illetve mennyire kalandvágyó. Árulkodik arról, hogy milyen kísértések csábítják leginkább, vagy mely tulajdonsága sodorhatja veszélybe a kapcsolatot.

Ha kíváncsi vagy arra, hogy a férfi inkább az elköteleződés híve, vagy a változatosság csábítja, és mely dolgokkal szemben nem árt óvatosnak lenned, olvasd el az elemzést!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos viselkedése megtévesztő lehet, mert bár lehet, hogy nagyon hamar közel érzed magad hozzá, és úgy tűnik, ő is ragaszkodó, lénye mélyén nehezen tűri, ha korlátozni akarják a szabadságát. Gyakran nagylelkűen és gondoskodóan viszonyul partneréhez, de nem hajlandó kockára tenni függetlenségét és eszményeit. Alapvetően rendkívül hűséges a szeretteihez, de ha egy kapcsolat unalmassá vagy rutinszerűvé válik számára, képes arra, hogy hirtelen kilépjen belőle.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a stabilitást sugalló Bika jegyében született a párod, romantikus alkatú szeretőt tudhatsz magad mellett. Általában hosszan és alaposan mérlegel, mielőtt elkötelezné magát egy komoly kapcsolat mellett, de ha az igen mellett dönt, akkor biztos lehetsz a hűségében. Néha talán túlzottan is a megszokott helyzet fenntartására törekszik. Ő az, aki inkább kitart egy kifulladt kapcsolat mellett, mint hogy vállalja a szakítással járó kényelmetlenséget, és keressen valaki mást.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek, kettősségéből adódóan, gyakran azzal a dilemmával küzd, hogy szeretne két legyet ütni egy csapásra: egyszerre akarja önállónak tudni magát, ugyanakkor szeretne biztonságban lenni egy kapcsolatban. Általában inkább az elkötelezettség mellett dönt, de mivel igencsak kíváncsi típus, gyakran nehezen áll ellen a kísértésnek. Előfordulhat, hogy pusztán kíváncsiságból, mindenféle érzelmi megalapozottság nélkül lép félre. Ennek kevesebb az esélye, ha azt érzi, párja nagyra becsüli őt.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák esetében általában nem kell attól tartani, hogy hűtlen lesz, illetve hirtelen szakít. Inkább ő az, aki folyamatosan ettől tart társával kapcsolatban, és épp gyanakvásával és birtoklási vágyával mehet a másik ember idegeire, valamint nehezítheti meg a harmonikus kapcsolatot. Amikor úgy érzi, rátalált a szerelemre, azonnal aggódni kezd, nehogy elveszítse. A bizonytalanságtól vezérelve hajlamos elragadni őt a képzelete, ilyenkor meglehetősen féltékennyé válhat.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlánok az egyik legidealistább jegy szülöttei közé tartoznak. Ez azt jelenti, hogy talán túl sokáig is keresik a megfelelő társukat, és sokáig fenntartják a lehetőséget, hogy találnak még jobbat. Mivel arra vágynak, hogy mindig legyen valaki, akit szerethetnek, ritkán maradnak egyedül. Inkább idealizálják a partnerüket, aminek az a veszélye, hogy amikor lehull szemükről a rózsaszín szemüveg, lehet, hogy továbbállnak. Ha viszont elköteleződik, számíthatsz a hűségére.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz többnyire csodálatosan fegyelmezett, megbízható partner. Sokkal megfontoltabb és aggodalmaskodóbb annál, mint hogy hirtelen lépésekre szánja el magát, legyen szó a kapcsolat kezdetéről vagy a kapcsolat felbomlásáról. Inkább a stabil kapcsolat és az elkötelezettség híve. Viszont alkalmanként túlzott rendmániája vagy túlzott kritikus hajlama megnehezítheti a hozzá való kapcsolódást, és gyakran felesleges feszültségek forrása lehet.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

A Mérlegek képesek nagyon hamar beleszeretni valakibe, de érzelmeik nem mindig bizonyulnak tartósnak. Egy Mérleggel találkozva az lehet az érzésed, hogy amilyen gyorsan és váratlanul jött, olyan könnyen távozik az életedből. Ez nem jelenti azt, hogy ne akarná ő is elkötelezni magát, hisz számára kevés szebb dolog van az életben, mint a harmonikus párkapcsolat. Ha úgy érzi, megtalálta a társát, nagylelkű, áldozatkész és hűséges partnernek bizonyul.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A Skorpió delejes vonzerejével nemcsak lenyűgözi partnerét, de gyakran féltékennyé is teheti. Mivel lételeme a csábítás és az, hogy minél több visszaigazolást nyerjen vonzerejéről, a legtöbb társasági összejövetelen kiprovokálja a csodáló pillantásokat, vagy flörtölni kezd. Általában azonban nem kell komolyan venni ezeket a jeleket, hiszen ez számára szükséges játék, az élet része, de többnyire nem lép túl egy határt. Ő maga sem áldozná fel a kapcsolatát hirtelen ötlettől vezérelve. 

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A Nyilasok rendkívül kalandvágyók az élet minden területén, és ez alól a szerelem sem kivétel. Szeretnek flörtölni, és sokat adnak az érzékiségre. Nehezen tudnak ellenállni a kísértésnek, és ha nem elég stabil a kapcsolat, akkor a magabiztosabb Nyilas lehet, hogy azonnal odébbáll az újdonság hatása alatt. Ha régebb óta tart a kapcsolat, akkor viszont nehéz őt onnan kirobbantani. Ugyanakkor a párkapcsolat háttérbe szorulhat az életében egyéb magasröptű tervek és célok mögött.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bakok rendkívül kötelességtudóak, így párkapcsolatukban is tartják magukat az íratlan szabályokhoz. Annál is inkább, mert erkölcs kérdésében szigorúan ítélnek, így nincs a szemükben nagyobb vétség, mint ha a párjuk félrelép, illetve nem őszinte velük. Kevés megbízhatóbb és felelősségteljesebb társ akad a Baknál. Ő az, akire számíthatsz a válságban is, biztos lehetsz benne, hogy nem cselekszik hirtelen ötlettől vezérelve, és hosszú távra tervez. Türelmes társ, de hajlamos a túlzott tekintélyelvűségre.  

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A Vízöntő az egyik legszélsőségesebb jegy. Bizonyos szülöttei képtelenek az elköteleződésre, és úgy érzik, két hét vagy egy hónap alatt minden fontosat meg lehet tudni a másikról, aki ezután unalmassá válik a számukra. Más Vízöntők viszont életre szóló társat keresnek, és egyetlen emberrel akarják leélni az életüket - néhányuknak ezt sikerül is megvalósítani. Ugyanakkor, bármelyik típusba is tartozzanak, illetve tűnjenek bármilyen flegmának, hűségükhöz nem férhet kétség.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halaknak nagyon fontos, hogy szeretetet és gondoskodást adjon és kapjon, és lubickolhasson a romantikus érzelmekben. Ezért oda úszik, ahol megtalálja a szeretet és figyelem forrását. Ha ez épp a párjánál található, nem érzi szükségét, hogy másfelé kalandozzon, de ha ott hiányt érez, lehet, hogy továbbsodródik. Az idealista tökéletességre törekvés jellemzi, és rugalmasan értelmezi az elköteleződést. Hajlamos akár önsorsrontásba vagy önpusztításba menekülni a nehéz helyzetekből.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi vonzalom jo lead
  • szerelem
  • párkapcsolat

Így kaphatod meg a férfit!

no barna
  • személyiség
  • horoszkóp

Mennyire vagy nőies?

Ezt is szeretjük