Hosszú és boldog életed lesz?
Tenyered elárulja
Nem csupán az életvonalad, hanem a mellette futó Mars-vonal is segít megjósolni, mire számíthatsz életed hátralévő részében.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Személyiséged, szokásaid és hajlamaid mind visszatükröződnek a tenyereden. Ezenkívül jövőd alakulásával kapcsolatban is kiolvashatsz belőle néhány hasznos információt. Nem kell szentírásnak tekintened a vonalakat, de érdemes megvizsgálnod, ha kíváncsi vagy, hosszú és boldog életnek nézel-e elébe. Nincs más dolgod, mint az életvonal mellett felkutatnod a Mars-vonalat is.

Az életvonal üzenete

Sokan vélik úgy, hogy a hosszú életvonal garanciát jelent a boldog nyugdíjas évekre. Ők könnyen lehangolódnak, ha tenyerükbe pillantva azt látják, hogy életvonaluk a tenyér közepe táján végződik. Jó hír, hogy a vonal hosszának nem sok köze van az évek számához. A vonal jellege, ami igazán számít: a halvány, vékony vagy szakadozott életvonal a testi energia, a vitalitás hiányát mutatja.

Ezzel szemben a rövidebb életvonal, ha határozott, illetve kevéssé töredezett, magasabb energiaszintre utal. Ha tehát életvonalad erőteljes - függetlenül a hosszától -, jó esélyed van rá, hogy szép kort érj meg, és boldog légy az életben.
Korábbi cikkünkben további életvonallal kapcsolatos érdekességeket olvashatsz.

A Mars-vonal jelentése

A Mars-vonal nem mindenki tenyerén látható, ha te rendelkezel vele, örülj neki. Ez a vonal ugyanis arra utal, hogy az ellenálló-képességed remek, túlteng benned az életerő, és jellemzően gyorsan felépülsz a betegségekből. Ráadásul a klasszikus tenyérjóslás szerint a Mars-vonal birtokosainak a tehetségből is jócskán kijutott - tehát mindenképpen pozitív jegyről van szó. Jelenléte az életvonalat erősíti, különösen, ha az gyenge.

Amennyiben Merkúr-vonalad töredezett - ami a tenyérjóslásban legtöbbször nem jó jel -, még akkor is javíthat alacsony energiaszinteden.
Ha életvonalad jól kivehető, illetve erős, a Mars-vonal átlagon felüli vitalitást mutat. Amennyiben egyik kezeden sem látod ezt a nagyszerű vonalat, akkor se keseredj el, hiszen ebből még nem következik, hogy romokban hever majd az egészséged, vagy menthetetlenül középszerű és boldogtalan maradsz.

A Mars-vonal felkutatása

A többi mellékvonalhoz hasonlóan a Mars-vonalra sem fogsz könnyen rálelni. Nem szabad összetévesztened a kettős életvonallal: ez utóbbi közvetlenül az életvonal mellett fut, távolabb a tenyér belső élétől.

A legjobb, ha éles fényben vizsgálod a tenyeret, és egy rövid vonalat keresel nagyjából félúton a hüvelykujj töve és az életvonal kezdőpontja között. A Mars-vonal normális esetben rákanyarodik a Vénusz-dombra, vagyis a hüvelykujj tövénél lévő párnára, és az ábrán látható módon hamar véget ér.
Nagyon ritkán, de előfordulhat, hogy egészen a Vénusz-domb aljáig húzódik: ebben az esetben kivételesen jó egészségi állapotot és boldogságot jósol.

Egyik vagy mindkét kéz?

Figyeld meg, nem erősebb-e a Mars-vonal az egyik kézen, mint a másikon. Az úgynevezett passzív kézen - tehát az írásra nem használt kézen - láthatod a vágyaidat és lehetőségeidet. Itt tehát a kilátásaidat vizsgálhatod meg, azt látod, hogy alakulna a sorsod, ha semmilyen külső tényező nem befolyásolná az életed.
Ezzel szemben az aktív kézen, vagyis az írásra használt kezeden a megtörtént eseményeket, illetve az előtted álló történéseket láthatod. Ha tehát ezen látod a vonalat, az határozottabban utal a hosszú és boldog életre.

Amennyiben mindkét kezeden megtalálod a Mars-vonalat, úgy különösen szerencsésnek mondhatod magad. Mivel az életvonal által jelképezett energiákat erősíti, kimondottan jó eséllyel pályázhatsz a hosszú és boldog nyugdíjas évekre.

Cikkünk Jane Struthers A tenyérjóslás bibliája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük