Mikor leszel a legszerencsésebb életedben?
A horoszkóp elárulja
Vess egy pillantást a bolygók állására, megtudhatod, mi vár rád.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Van, aki inkább jellemzésre használja a horoszkópot, míg mások a jövőt kutatják általa, hogy megtudják, mikor és milyen nehézségek várnak rájuk az életükben.
Elsősorban a személyes horoszkópod és az egyes bolygótranzitok adhatnak iránymutatást minderről.

Ha a boldogságot kutatod, főleg a Jupiter, a szerencse bolygója adhat tanácsot, de érdemes azt is megnézned, hol áll a Mars és a Szaturnusz éppen, mert utóbbi azok közé a bolygók közé tartozik, amelyek nyomást gyakorolnak rád, hogy változtass az életeden.

Ciklusok

A születési horoszkópod egy pillanatfelvétel, mely a születésed pillanatában készült a bolygókról. Ezt a képletet viszed magaddal az idők során, és ahogyan a bolygók mozognak, más és más viszonyba kerülnek a születési képleteddel - ebből lehet különböző következtetéseket levonni.

Ezek különböző ciklusokat alkotnak az életedben, méghozzá általában úgy, hogy az adott bolygó először direkt, vagyis előremutató, majd retrográd, vagyis hátráló, aztán újra direkt mozgásba kezd. Így egy-egy helyzet vagy probléma felmerül az életedben, azután a probléma növekszik, és megvan az esélye, hogy rosszabbodik a helyzet. Majd egyre közelebb jutsz a megoldáshoz, ahogyan a bolygó elhagyja azt a helyet, ahol születésedkor állt.

Mars-ciklusok

Van olyan elmélet, mely szerint a Mars, a vitalitás egyik legfőbb bolygója is meghatározó jelentőséggel bír. Eszerint két év jelent egy-egy ciklust, és ahogyan közeledik a Mars a születéskori állapothoz, úgy növekszik az energiád és a tettrekészséged, ahogyan pedig távolodik, úgy csökken, és akkor a legalacsonyabb, amikor éppen szemben áll születéskori önmagával.

Jupiter, a szerencsehozó

Az asztrológia szerint amikor a jegyedben jár a Jupiter, különösen szerencsés periódusodhoz érkezel, de akkor is pozitív eseményekre számíthatsz, amikor együttállásban van a születéskori Jupitereddel. Ilyenkor pozitívra fordulhatnak a pénzügyeid, új munkát és új kapcsolatokat találhatsz, ha kihasználod az utadba kerülő lehetőségeket.

A Jupiter a beteljesülésért és a boldogságodért dolgozik, melyhez tanuláson, utazáson és ismeretségeken keresztül jelöli ki az utat. Azt mondják, az ő irányítása alatt állnak az élet nemes dolgai, a magasabb célok felé való törekvés. Kedvező Jupiter-állás alatt szerencsés egybeeséseket tapasztalhatsz, és úgy érezheted, minden körülmény a kezed alá játszik.

A Jupiter a Nyilas uralkodó bolygója, ebből adódik ennek a jegynek az igazságkereső karaktere, belső késztetése a tanulásra, az örökös mozgásra, a filozófiára és a mélyebb értelem keresésére. A születési horoszkópodban a Jupiter azt mutatja meg, mely területeken van a legnagyobb esélyed arra, hogy maradandót alkoss, és hol érheted el a legnagyobb jutalmakat, kockázatvállalásodért és erőfeszítéseidért cserébe.

Ha tudni szeretnéd, hol állt születésedkor a Jupiter, nézd meg a személyes horoszkópodat, ha pedig arra vagy kíváncsi, mikor érkezik újra a jegyedbe, olvasd el az elemzést.

Ezt is szeretjük