A 12 csillagjegy és a karrier
Úgy érzed, mellényúltál a munkáddal? Ismerd meg jobban saját személyiséged a csillagjegyed alapján, hogy felfelé íveljen karriered!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A zodiákus minden egyes csillagjegye  más-más erősségekkel bír. Ha kíváncsi vagy, te milyen szakterületeken kamatoztathatod tudásodat, horoszkópunik utat mutat.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A Kos minden olyan tevékenységben jeleskedik, melyben legfontosabb a vezetési hajlam. Szeret parancsolgatni, és ügyesen hárítja másra a felelősséget. Tűz jegyként bármit tesz, óriási energiákat mozgósít. Nem különösebben vágyik uralkodni mások felett, hatalomra azért van szüksége, hogy korlátok nélkül cselekedhessen.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A kitartást, stabilitást és szüntelen tenni akarást igénylő munkában jeleskedik. Képes absztrakt gondolatok konkretizálására és gyakorlati megvalósítására. Tehát remekül ügyködik a háttérben, különösen a művészileg kreatív foglalatosságokban. Nem találni nála fáradhatatlanabb dolgozót a Zodiákusban.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Az Ikrek olyan területen képes sikereket elérni, mely megfelelő változatosságot biztosít számára. Kiváló tanácsadó válik belőle, mert az ikerpár egyik tagja mindig hajlandó meghallgatni másokat. A nyelv iránti vonzalma tehetséges íráskészségében nyilvánulhat meg. Színészet, politika, könyvtár, kutatás - mind jól illik az Ikrekhez. Az aranyszabály egyszerű: az unalom az Ikrek halála.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A Rák akkor a legboldogabb, ha saját otthonában dolgozhat. Érzelmeinek köszönhetően jól boldogul az orvoslásban, közvetlen a betegekkel. Ugyanez okból kiváló lelki gyógyító, tanácsadó vagy pszichológus válhat belőle. A gyermekek tanítása, óvodások felügyelete vagy idős emberek gondozása is illik a Rák személyiségéhez.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Az Oroszlán a nyilvánosság előtt jeleskedik. Lehet színész, szónok, parlamenti képviselő, cégvezető: a lényeg, hogy ne mások szolgája legyen. Remek tanári képességekkel rendelkezhet, hiszen az osztályterem lesz számára a színpad, a diákok pedig a hallgatósága. Általában jól bánik az állatokkal, és élvezettel tanítja, gondozza, szeretgeti őket.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz tökéletesség iránti őszinte törekvése munkájában és karrierjében is megmutatkozik. A legmegfelelőbb számára, ha másokért dolgozhat - szociális munkásként, kórházban, hospice programokban, vagy saját gyermekeivel foglalkozhat. Nem önzetlenül szolgál másokat. A tökéletességre való folytonos törekvés miatt kénytelen továbbfejlődni és megújulni.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Nyilvánvaló választás a Mérleg számára az ügyvédi vagy bírói munka, mert igen fejlett az igazságérzéke. De bármilyen kiegyensúlyozott gondolkodást igénylő foglalkozás megfelelő lehet számára. Remek szerkesztő, zenész, könyvelő, művész és szülő válhat belőle. Hosszútávon kevésbé fontos számára maga a munka, mint amit saját döntéseiről tanulhat általa, bár képes több oldalról is vizsgálni a dolgokat.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Kiváló színész, nyomozó, kém, sőt tanár válik belőle. Lehetetlen előre megjósolni, nyers természete merre hajt egy Skorpiót. Akkor ismerni meg igazán, amikor eltelt néhány hónap vele kettesben. Semmitől sem fél, de nem annyira kitartó, mint egy Kos jegyű ember. Ennek ellenére fáradhatatlanul araszol előre, és minden elébe kerülő akadályt leküzd.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A korlátozás szó nem szerepel a Nyilas szótárában. Vagy ha igen, akkor az más emberek életére vonatkozik, nem a Nyilaséra. Olyan területen képes eredményt elérni, ahol teljes döntési szabadsággal bír: légitársaság tulajdonosaként, cégvezetőként, vállalkozóként, színészként, íróként vagy ügynökként. Nem annyira a munka a fontos, hanem a cselekvés szabadsága. Ez aranyszabály a Nyilas számára.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak minden strukturális felépítésű szakmában jeleskedhet, mint az orvostudomány, mérnöki foglalkozás, szerkesztés, politika, építészet és bőrmunkák. Erőteljes siker iránti vágyát színesíti a hagyományos értékek iránti érdeklődése és konzervatív látásmódja. Egyes Bakok esetében e tulajdonságjegyek jó szakembereket jelölnek, akik képesek lassan és sikeresen haladni céljuk felé.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Az avantgárd területeken képes kimagasló teljesítményekre: film, művészetek, a legújabb kutatások az elektronika, a számítástechnika vagy a pszichológia terén. Sokan közülük ösztönös pszichológiai képességekkel rendelkeznek, melyeket továbbfejlesztve tisztánlátókká, jövőbelátókká válhatnak. Munkájukban legfontosabb számukra a szabadság.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak kiválóan képes minden háttérbeli munka elvégzésére. Álmodozó képzelete és misztikum iránti hajlama következtében jeleskedhet a művészetekben, irodalomban, színjátszásban vagy remeteként, misztikusként, sőt feltalálóként is élhet. A Halak jegyű Albert Einstein a tudományos géniusz egyik legkiválóbb példája, a jegy szülötteinek legjellegzetesebb képviselője.

Cikkünk Trish MacGregor: Az asztrológia mindentudó nagykönyve című könyve alapján készült.

OLVASD EL EZT IS!

mobil no
  • horoszkóp
  • aszcendens

Miben vagy te a legjobb?

Ezt is szeretjük