Milyen jegyben született a pasid?
A szexben ez a legtitkosabb vágya
Csináld úgy, ahogy talán még soha nem tetted, és váltsd valóra erotikus ábrándjait!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Amennyiben tisztában vagy vele, párod mire vágyik igazán a szexben, könnyen előfordulhat, hogy nem csupán az éjszakáitok válnak izgalmasabbá.

A szexuális kiegyensúlyozottság a párkapcsolati harmóniát is maga után vonhatja.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Az élet minden területén - így az erotikában is - spontaneitásra és izgalomra vágyik, egyúttal törekszik is rá. A Kos férfi legfőbb erénye a kreativitás, illetve az, hogy ügyesen ötvözi a szavakat a tettekkel. Kimondottan élvezi a pajzánságot, legtitkosabb vágya, hogy eljárd neki a hétfátyoltáncot. Ha meg akarod lepni, fontos, hogy komolyan vedd az erotikus táncot, szerezz be hozzá minden kelléket, és légy nagyon csábító.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A Bika férfi az erotika nagy ínyence: nagyságrendekkel jobban kedveli a minőséget a mennyiségnél. Noha eleinte meglehetősen félénk, ha tűzbe jön, igazi lepedőakrobatának számít. Titkos vágya, hogy ötvözzétek a gasztronómiát és az erotikát. Add meg a szeretkezés alaphangját ínyenc étel- és italféleségekkel - főként egzotikus gyümölcsökkel, csokoládéval, ízletes borokkal - majd hagyd, hogy a fantáziád vezessen.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Színes fantáziavilága és állandó kommunikációs késztetése egészen különleges szeretővé teszi az Ikrek férfit. A szavak iránti megszállottsága a hálószobában sem hagyja őt cserben, és a szex közbeni beszélgetés még jobban felszítja benne a szenvedélyt. Állandó verbális kapcsolatban akar veled lenni - bár nem biztos, hogy nyíltan kéri tőled, hogy beszélj. Titkos vágya, hogy szeretkezés közben édes kis semmiségeket vagy épp kimondottan pajzán dolgokat súgj a fülébe.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Kiszámíthatatlan ember lévén, nem könnyű kedvesed szexuális vágyait kitalálni. Leginkább a formabontó ötletektől - például az erotikus játékoktól - jön lázba. Ha valóra akarod váltani titkos kívánságait, szerezz be néhány szexi kelléket: harisnyatartót, csipkefehérneműt, esetleg segédeszközt. Várd otthon teljes harci díszben, és már az előszobában elkezdődhet a játék. Hallgass az ösztöneidre, és engedd szabadon a képzeleted!

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

A hízelgést az Oroszlán férfi a szerelem és a gyengédség megnyilvánulásának tekinti. Néhány jól irányzott bók vagy kedves mondat fontosabb számára, mint hinnéd. Bár elsőre kissé narcisztikusnak tűnhet, kedvesed titokban arra vágyik, hogy szeretkezés közben pajzán, dicsérő szavakat halljon tőled a méreteivel - vagy bármilyen előnyös testi tulajdonságával - kapcsolatban. Ha benne vagy a játékban, igazán nagy örömet szerezhetsz neki.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

A Szűz férfi egyik fontos erogén zónáját nem a testén kell keresned: a fejében van. A szavakat sokszor éppoly csábítónak találja, mint a tetteket. A perzselő érzéki gyönyörről való fantáziálás felgyújtja képzeletét, és felszabadítja benne a hormonokat. Az erotikában nagyon kíváncsi természetű, egyik legtitkosabb vágya, hogy mások nemi életének pletykáiról folytatott társalgással indítsd be őt. Ne fogd vissza magad!

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Amikor a Mérleg férfi beleéli magát saját erotikus történetének főszerepébe, teljesen beindul. Sokszor fantáziál arról, milyen, amikor egy domináns nő karmai közé kerül. Egyik legtitkosabb vágyát válthatod valóra azzal, ha váratlanul - minden előzmény nélkül - rohanod le őt. Ne kérdezz semmit, ne szólj egy szót sem, csak hagyatkozz az ösztöneidre, és tedd, amit diktálnak. Meglátod, a visszajelzés parádés lesz, és kedvesedet lenyűgözöd.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Elsősorban az szítja fel benne a lángot, amikor látja rajtad, hogy szexuális fantáziáidat teljesen szabadjára engedted, és szinte bármilyen érzéki örömre készen állsz. A Skorpió férfi titkos vágya, hogy néha eljátszd az engedelmes szexrabszolga szerepét, és extatikus gyönyör legyen úrrá rajtatok. Ha kedvet érzel a játékhoz, ne késlekedj a valóra váltásával. Utána pedig biztos lehetsz benne, hogy a megfelelő viszonzás sem marad el.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Egy nem túl szofisztikált csábítás jegyében zajló este mindig nagy hatással van kedvesedre. Ha pedig elég kreatív vagy, és képzeletedet szabadjára engeded, még számtalan más módot is találhatsz az érzéki gyönyör átélésére. Járj a párod kedvében, és váltsd valóra egyik legkedvesebb ábrándját: lejts egy erotikus sztriptízt a hálószobában. Ha ennél bátrabb vagy, ne ragadjatok le a négy fal között, és lepd meg egy öltözőben például.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

A Bak férfi általában egy kreatív szerető mellett érzi igazán elemében magát. Ha az ágyban gazdag repertoárral rendelkezel, már nyert ügyed van. Ha pedig kész vagy valóra váltani titkos szexuális vágyát, akár örökre magadhoz láncolhatod őt. Játszd el a kurtizán szerepét, és kápráztasd el őt! Ehhez szükséged lesz néhány selyemből vagy csipkéből készült kellékre. Ugyanakkor rendkívül fontos, hogy minél magabiztosabb és dominánsabb légy az ágyban.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Néha úgy tűnhet, hogy elégedett a szellem elefántcsonttornyában zajló élettel. Ne dőlj be a látszatnak, a Vízöntő férfinak rengeteg szexuális vágyálma van, melyekről azonban nem szívesen beszél. Erotikus ábrándjai elsősorban nem egy démonnő vagy vamp köré fonódnak. Az ágyban az oldottság és a vidámság fontos számára. Kezdd az estét egy csiklandós selyemsállal: simítsd végig a testén, majd folytathatjátok csúszósabb terepen is - mondjuk, a fürdőszobában.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A Halak férfi romantikus fantáziavilága elsősorban az érzéki mozdulatoktól indul be. Mivel nem szívesen beszél az erotikus ábrándjairól, nehéz lehet kitalálnod, mire is vágyik leginkább. Annyi azonban biztos, hogy nem nyúlhatsz mellé egy lassú, igéző tánccal, mely kölcsönös vetkőzésbe megy át. Ha pedig igazán belemelegedtek, és nem nézed, hogy a fürdőszoba padlóján vagy a konyhaasztalon folytatódik-e a játék, nagy örömet szerzel vele.

Cikkünk Phyllis Vega Szerelmi asztrológia című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük