Milyen ékszerek valók a ragaszkodó alkatú nőkhöz?
Tudd meg!
A kerek ékszereket ajánljuk a Bika jegy szülötteinek. Te milyen jegyben születtél? Ez illik hozzád!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Mitől nőies egy nő megjelenése? A szoknyától? A magassarkútól? A sminktől? Természetesen ez mind együtt adja a választ, ám ami nélkül semmiképpen sem lehet teljes az összkép, az az ékszer.

A csillogó darabok szerepe ugyanis hasonló a fűszerekéhez: nélkülük ízetlen az étel, az ember érzi, hogy valami hiányzik. Így van ez az ékszerrel is: ad egy pluszt a megjelenésnek. Öltöztet, stílust varázsol, kifejezi az egyéniséget, ráadásul bővíti a ruhatárat is: kiegészítők variálásával egyetlen szett ruhából kihozható végtelen sok öltözék.

Hogy megtaláld azt az ékszert, ami egyéniségedhez a leginkább passzol, olvasd el, horoszkópod alapján mi állhat neked a legjobban!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Olyan nő vagy, aki ha belép egy helyiségbe, minden tekintet rászegeződik. Kisugárzásod rendkívül erős, megkapó jelenség vagy. Személyiségedet tekintve szenvedélyes vagy, domináns, céltudatos, akaratod erős, elképzeléseid szilárdak. Jellemedből adódóan neked leginkább a feltűnő ékszerek állnak jól, így például az oversize nyakláncok. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Amikor a szívet osztogatták, te vagy egy tucatszor sorban állhattál. Szeretetteljes és ragaszkodó vagy. Gondolkodni is inkább szíveddel, mint az eszeddel szoktál. Számodra fontos az érzelmi biztonság, az állandóság, ezért ékszerek tekintetében a gyűrűk illenek hozzád leginkább, hiszen kör alakúak, melynek vonala önmagába záródó, ami a végtelenség szimbóluma. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Különleges személyiség vagy, ugyanis összpontosulnak benned több más jegy tulajdonságai, például a Bika biztonságigénye vagy a Halak érzelmessége. Helyzetfüggő, éppen melyik éned kerül előtérbe. Kaméleoni belsődhöz leginkább a nagy, változatos színeket és formákat felsorakoztató statement nyakékek illenek. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Nem tartozol azok közé, akiknek a társaságban a legnagyobb a hangjuk, sőt, mondhatni, cseppet zárkózott is vagy. Nehezebben nyílsz meg, ám akárcsak egy kagylóban, benned is igazgyöngy rejlik: ha valakit közel engedsz magadhoz, megláthatja, mennyi érzelem van benned. Romantikus lélek vagy, ezért jól állnak a rózsa motívumos ékszerek. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Talán az egyik legszenvedélyesebb csillagjegy a tiéd. Oroszlánként rendkívüli jelenség vagy, az egész életed olyan, akár egy előadás, aminek te vagy a főszereplője. Néha már-már színpadias tudsz lenni, szórakoztató vagy és színes egyéniség. Hozzád igazán passzol a csillogás, a fényűzés, ezért a mesés Swarovski ékszerek remekül állnak. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Te nem ismered azt a szót, hogy káosz: maga vagy a rend és a fegyelem. Maximalista vagy, mindent 110%-on szeretnél teljesíteni, a tökéletesre törekszel. Számodra rendkívül fontos a precizitás, a pontosság, éppen ezért a hozzád illő kiegészítő egyértelműen egy divatos, stílusos és nőies karóra lehet. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Szomjazod a változatosságot. Lételemed, hogy környezeted és te magad is időről időre megújulj, máskülönben egyhangúnak és szürkének érzed az életed. Alapvető szükségleted, hogy új színekkel formákkal, illatokkal találkozz nap mint nap, éppen ezért kiegészítők tekintetében sok örömöd lelheted a szivárvány színeiben pompázó illatos kézműves ékszerekben. Kattints ide még több hozzád illő darabért!»

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

A legszenvedélyesebb jegy a tiéd: Skorpióként hihetetlenül érzelemgazdag, lendületes és forróvérű lehetsz. Mindemellett kisugárzásod rendkívül szexi, e tulajdonságoddal pedig feltehetően mágnesként vonzod magadra az ellenkező nem tekintetét. Ami az ékszereket illeti, hozzád valami igazán különleges passzol, így például a féldrágaköves ékszerek. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Te mindent dupla intenzitással csinálsz. Ha szeretsz, egyenesen imádsz, ha utálsz, szinte gyűlölsz, ha örülsz, át tudnád ölelni a világot. Érzelmeid vezérelnek: nem te uralkodsz rajtuk, hanem azok rajtad, éppen ettől emelkedsz ki a tömegből, igaz, nem is akarsz tucatember lenni. A dizájnernyakláncok egyediségében magadra ismerhetsz. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Bak (XII. 22 - I. 20.)

Jelszavad a nyugalom. Még a legstresszesebb helyzetet is képes vagy higgadtan, pókerarccal megélni, hiszen tudod, hogy az idegeskedés és a kapkodás sehová sem vezet. Mindig az eszed vezérel. Komoly nő vagy, aki tudja, mit akar. Éppen ezért öltöztetnek téged olyannyira a nőies, stílusos brossok. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A zodiákusban a Vízöntő az egyik legkülönlegesebb jegy. Kisugárzásod kiemel az átlagemberek közül, érdekelhet a spiritualitás, a lélektan, a kultúra. Árad belőled valamiféle energia, amit csak nagyon kevesen tudhatnak magukénak. Éppen ezért a téged tökéletesen kiegészítő ékszerek a shamballa ékszerek. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »


Halak (II. 20 - III. 20.)

Benned a környezeted egy megrögzött álmodozó lelket ismerhet, aki szereti rózsaszínben látni a világot. Hiszel a tökéletes boldogságban, hiszel a nagy Ő-ben, a sorsszerűségben és abban, hogy a szerencse mindennap elkísér. Az ékszerek, amik leginkább kiegészítenek, a különféle szerencsehozó nyakláncok. Kattints ide még több hozzád illő darabért! »

Ezt is szeretjük