Mi a horoszkópod? Ebben a színben vagy leginkább önmagad
Minden csillagjegyhez más-más szín tartozik. Nézd meg, a tiédhez melyik passzol!

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az igazi női gardrób a világ legtarkább dolgai közé tartozik, mégis, bizonyára a te ruhatáradban is akad egy-egy szín, amely többször szerepel, mint a többi.

Bár azt hihetnéd, hogy kedvenc színárnyalatodat magad választod, valójában mindez bizonyos szinten tudattalan dolog. Csillagjegyektől és uralkodó bolygóktól függően ugyanis az ember preferál bizonyos árnyalatokat, amelyeket szívesebben visel, vagy amelyekre jobb szívvel festi például a hálószobája falát.

Kos - mélyvörös

Az első állatövi jegy, a Kos színe a piros és a mélyvörös, bolygója ugyanis a Mars. Ez az árnyalat az energikusság és az aktivitás színe. Ha ebben a jegyben születtél, viselj vörös ruhákat, amikor magabiztosnak kell lenned, illetve magas teljesítményt várnak el tőled.

Bika - rózsaszín

Ha a csillagjegyed Bika, akkor a te bolygód a Vénusz. A rózsaszín és a fehér szín áll hozzád legközelebb, hiszen gyakorta zárkózott vagy. Praktikusságoddal, temperamentumosságoddal ugyanakkor harmonizál a fekete, ahogyan az égszínkék is vonzó szín a számodra.

Ikrek - zöld

Az Ikrek jegy bolygója a Merkúr, és ha ebben a jegyben születtél, a zöld szín áll hozzád legközelebb. A zöld a megújulás, a kreativitás színe, új gondolatokat ébreszt és cselekvésre ösztönöz. Viseld, amikor jó ötleteket várnak el tőled, például munkahelyi megbeszéléseken!

Rák - tengerkék

Ha a horoszkópod Rák, akkor cselekedeteidet elsősorban a Hold uralja. Színeid a tengerkék és a fehér, ezekben érezheted magad legjobban. Mivel gondoskodó és érzékeny ember vagy, a sárga is illik hozzád, a jóindulat tulajdonságát hordozó Jupiter miatt.

Oroszlán - narancssárga

Az uralkodó szerepet a Nap tölt be sorsod alakításában, ezért a hozzád leginkább passzoló szín a narancssárga, de minden élénk árnyalatot kedvelsz, ahogyan a fénylő, királyi aranyat is. A narancssárga növeli a karizmádat, és vonzóvá tesz. Viseld gyakran!

Szűz - pasztellszínek

A Szűz a második Merkúr által vezérelt jegy, ezért közel áll hozzá a palackzöld és a mohazöld. Ám ha ebbe a jegybe tartozol, akkor a te színeid leginkább a pasztellszínek, különösen a finom barackszín, a halványlila, a kék és a rózsaszín pasztelles árnyalatai. Jól áll még a tompa barna és a szürke is.

Mérleg - kék

Ha a Mérleg jegyében születtél,  közel állhat hozzád a fehér és a rózsaszín, de a te színed a kék. Ez a szín a harmónia és az egyensúly színe az élet minden területén. Viseld gyakran és büszkén, hiszen a kék szín stílusosságot és jó ízlést tükröz, ráadásul Mérlegként kiemeli az egyéniséged.

Skorpió - sötétlila

Skorpióként vonz téged minden misztikus szín, köztük is a leginkább a sötétlila az, ami a kedvenced lehet. Közel állhatnak még hozzád a barna és a zöld mélyebb árnyalatai is, viszont a pasztellszínek kifejezetten taszíthatnak. Bátran viselj erősen kontrasztos színeket, mert jól állnak!

Nyilas - sárga

Ha tüzes Nyilas jegyű vagy, akkor a Jupiter az uralkodó bolygód, és a sárga szín hozza ki belőled a legjobbat. Ez a szín a boldogság, a jókedv és az optimizmus színe. A sárga mellett a narancssárga és a piros is vonzóak lehetnek a számodra, mégis a sárga az örök favorit.

Bak - indigókék

Amennyiben a Bak jegyében születtél, bolygód a Szaturnusz, színeid pedig a kék árnyalatai. Főként az indigókék emeli ki egyéniségedet. A szürke, a fekete és a fehér is nagy kedvenced lehet. Jól állnak neked az erős kontrasztok, ezért viselj bátran fekete-fehér ruhakombinációkat!

Vízöntő - ibolya

A Szaturnusz az uralkodó bolygód, ha Vízöntő a csillagjegyed, és ami a színeket illeti, nem a divat az elsődleges szempont számodra. A legkedvesebb színárnyalatod az ibolya lehet, de e mellett a szín mellett örök kedvenced a fekete, amelyet sokszor és szívesen viselsz.

Halak - sárga

Mint Jupiter uralta Halak jegyű emberhez, hozzád a sárga szín illik leginkább. Ez a szín ragyogó, a pozitív gondolkodás és az öröm színe. Kedvelheted még a pasztellszíneket és különböző visszafogott, halvány színárnyalatokat is. Viselj levendula- és barackszínt is néha, nagyon jól állnak!

Ezt is szeretjük