Nagy 2019-es horoszkóp: rengeteg változást hoz ez az év a csillagjegyeknek
Elsöprő szerelmek és fontos döntések várnak rád a gyarapodás évében, 2019-ben is.

ezo horoszkóp 2019 nő újév
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

2019-ben minden jegy életében fontos szerepet kapnak az emberi kapcsolatok és a tanulás. Természetesen nem a szó szoros értelmében vett oktatás: az élet iskolája olyan szituációkat tár az összes jegy elé, amilyenekkel korábban még nem volt dolga. 

A megoldásokért olykor áldozatot kell hozni: de végül mindenki eléri célját, és az év közben megjelenő hullámvölgyek meghozzák gyümölcsüket. Az erősödés, gyarapodás és növekedés esztendeje lehet ez az év. Az összes csillagjegynek bőséget ígér, ha megfelelően használják a rendelkezésükre álló erőforrásokat és lehetőségeket, hagynak időt a pihenésre, és a kétes helyzetekben megfelelő döntéssel a jó mederbe terelik az eseményeket. Ehhez nyújtunk segítséget.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

2019-ben végre véget ér egy olyan, régóta húzódó folyamat, ami hátráltatott a továbblépésben. Érdemes lehet egy egészségügyi kivizsgálással kezdened az évet, hogy megbizonyosodj, milyen életmódbeli változtatásokra van szükséged a kiegyensúlyozott fizikai állapothoz. Anyagi beruházásokban hallgass a megérzéseidre: körültekintően dönts, de ne hagyd, hogy mások befolyásoljanak. Az év közepe táján egy olyan üzlet hozhat sikert, amiről rajtad kívül mindenki lemondott. A munkahelyeden ezért előrelépés várható, addig viszont szorgosan és alázattal végezd a rád bízott apróbb feladatokat is: ezekből is rengeteget tanulhatsz, ne riadj vissza attól se, hogy segítséget kérj.

Az emberi kapcsolataidban a nosztalgia kap szerepet: régi barátok tűnhetnek fel, akikkel újra közel kerültök egymáshoz. Ha nincs párod, az is lehet, hogy a társaság közelebb visz a jövendőbelidhez. Párkapcsolatban nyugodt időszaknak ígérkezik a 2019-es év, igyekezz minél több programot szervezni, hogy ne váljon unalmassá. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Az elhatározás, hogy megszabadulsz káros szenvedélyeidtől, végre valódi céllá növi ki magát 2019-ben: a felszabaduló energiáidnak köszönhetően eseménydús év vár rád. A betegségek elkerülnek, nyárra a legjobb formádat hozhatod önmegtartóztatással és kellő fegyelemmel. Év elején viszont ne verd magad kiadásokba, várj legalább őszig, ha esetleg lakást vagy autót vennél. Jó lehetőséget mindig találsz, tavasszal pedig inkább egy utazásra költs, mint tárgyakra: karrieredet is pozitívan befolyásolják majd az új élmények. Kreativitásod szárnyalni fog, amit főnökeid is értékelnek majd, így év végén kicsit elengedheted magad.

A nagy hajtásban észre sem veszed, hogy valaki közeledik feléd: félénksége miatt sokáig nem is gondolsz rá, hogy több is lehetne köztetek, mint egyszerű barátság. Pedig odaadó szerelmével boldog lehetnél. A kapcsolatban élő Bikák a viharos tavasz után, nyáron újra közel kerülhetnek párjukhoz: mintha újraélnék a megismerkedés pillanatait. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az évet kezdd egy alapos takarítással: és nem az ablakokat kell tisztára pucolnod, hanem a környezetedben élők között szelektálni, hiszen vannak, akik nem érdemlik meg a társaságodat. Az egészségedre is jó hatással lesz, ha gyökerestül megszabadulsz a mérgező kapcsolatoktól: egy régóta húzódó problémád végre elmúlik, és nyáron már makkegészségesen élvezheted a jó időt. A költségek, melyeket egészségügyi állapotod követelt meg, felszabaduló tőkét jelentenek majd, amivel okosan gazdálkodva ősszel beruházhatsz egy olyan dologra, amire évek óta vágytál, de eddig nem engedhetted meg magadnak. A nagy kiadást egy nem várt bevétel teszi még édesebbé: munkahelyeden értékes honoráriummal ismerik el az egyik komoly projektedet.

A hozzád közel állók más élethelyzetbe léphetnek, de ne ijedj meg, hogy egyre fogynak a közös témák, járj nyitott szemmel, és keresd a programokat, ahol tudsz ismerkedni: nemcsak új barátokat, de szerelmet is találhatsz. Párban sok türelemre és higgadtságra lesz szükség, hogy átvészeljétek a nyarat egymás mellett: különböző elképzeléseitek miatt konfrontálódhattok, ősztől viszont, ha kitartotok egymás mellett, kapcsolatotok felhőtlenül boldog lesz. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A Hold éve erős befolyással lesz mind a magánéletedre, mind a karrieredre. Eleinte úgy érezheted, minden széthullik körülötted, de, ha jobban utánajársz a dolgoknak, felismerheted, hogy minden okkal történt. Az év első felében sokat betegeskedhetsz, ami lelkileg is megvisel: magadba fordulóbb és feszültebb lehetsz. Ez viszont csak még jobban elhúzza a kóros állapotot, próbálj pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, és hamarabb leszel újra egészséges. Anyagilag is jobban megterhel így a tavaszi időszak, mint szokott, amiből kifolyólag nyáron keményebben kell dolgoznod, mint eddig bármikor. A szívós munka viszont meghozza gyümölcsét: kihasználhatsz egy olyan lehetőséget, amilyenre eddig nem volt alkalmad, és ami hatalmasat lendít karriereden.

A szerelem sem kerül el ebben a felívelő nyári időszakban: már az első pillanattól szikrázni fog a levegő közted és egy rejtélyes idegen között. Kapcsolatban szintén izzó, szenvedélyes időszak veszi kezdetét az új évvel: a parázsló érzelmek mellett egy újabb szintre léphettek kedveseddel. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Igazságot szolgáltatnak egy ügyben, ami régóta sértette önérzetedet: így végre kiegyensúlyozottan tudsz továbblépni, de csak akkor fogod teljesen elengedni a történetet, ha megfogadod a hozzád közel állók tanácsait. Egészségedre is jó hatással lesz, hogy egy gonddal kevesebbel kell megbirkóznod, így tavasszal teljes erőbedobással veted bele magad egy új mozgásformába. De ne akarj egyből mindent, fokozatosan építsd fel az edzéstervet, mert sérülés lehet a vége! Az évek alatt gyűjtögetett malacperselyedből most bátran költekezel, és élvezed az életet: megengedhetsz magadnak egy kis luxust, ami annak ellenére, hogy fel is emészti a forrásaid egy részét, olyan erős motivációt nyújt a továbbiakhoz, hogy meg sem állsz, amíg el nem éred az áhított pozíciót. Főnökeid le lesznek nyűgözve lelkesedésedtől, és egy megtisztelő feladatot bíznak rád: ne ijedj meg a kihívástól, kérj segítséget, ha úgy érzed, szükséges!

Lelkiismeretes munkádnak köszönhetően egy kollégád elkezd más szemmel tekinteni rád, nemcsak munkatársként, hanem meglátja benned az őszinte, kitartó embert, de magabiztosságod elijesztheti: ne próbálj sebezhetetlennek tűnni, vállald fel a nehéz pillanatokat is. Ha van párod, őt sem fogja hidegen hagyni az újonnan jött energiabombád: egy közös utazás ősszel csupa jót ígérhet, télre talán komolyabban is elgondolkoztok a közös jövőn. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

2019 a Szűz jegy számára a kockáztatás éve. Merd vállalni a rizikót, hiszen, ha valamiben szenvedélyesen hiszel, az meghozza gyümölcsét: tanulj sokat, és ne hagyd magad átverni. Pihenj eleget, és tervezd meg alaposan a napjaidat, ne hagyd, hogy kifolyjon az idő az ujjaid közül. Vedd észre a külső jeleket, és már csírájában kezeld, ha úgy érzed, egészséged nem az igazi: felesleges kivárni, amíg komolyabb lesz a baj, mert ezzel rengeteg energiát veszíthetsz. Az optimális időgazdálkodás anyagilag is érezhető lesz: magad is meglepődhetsz, mennyi plusz bevételre tehetsz szert csupán azzal, ha nem kapkodsz. A talált pénzt ne csak magadra költsd: télen gondolj a segítő szervezetekre is, egy szívből jövő adomány átadása szívmelengető érzés lesz neked is, ami még több munkára sarkall. Karriered felívelni látszik tavasszal, és, bár nyáron nem jön el a várva várt kinevezés, ne csüggedj: év végéig meglepő fordulatot vesznek munkaügyeid.

Éppúgy, ahogy a munkában, a szerelemben is fordulatok követik egymást: egy futó románc, amiről azt hitted, komolyabbá válhat, porrá éghet, míg egy barátinak induló kapcsolat mindent elsöprő szerelemmé alakulhat nyáron. Komoly kapcsolatban ne legyél féltékeny: párod bármit megtenne érted, gyanús viselkedésével csak egy komoly tervét próbálja előtted titokban tartani. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A szerencsés újrakezdést hozza a Mérlegek számára 2019. Beteljesül egy régi álmod, aminek köszönhetően már év elején úgy érzed, hogy életed szinte tökéletesen sínre került. Alaposan vizsgáltasd ki, ha bármilyen eltérést tapasztalsz az egészségedben: ne hagyj kétséget, mert a felhőtlen elégedettséget porig rombolhatja a gyanú szikrája is, hogy valami komolyabb bajod van. Az anyagi háttered rendeződni látszik, különösen az év első felében legyél takarékos, hiszen ősszel egy nem várt kiadással kell számolnod. Munkahelyeden egyre kevésbé érzed, hogy kihívást jelentenének a mindennapok: lehetséges, hogy egy váltás még nyár előtt jót tenne a lelkednek, ne riadj vissza az ismeretlen területektől, hallgass a szívedre!

Ha megtalálod azt, amivel tényleg szívesen foglalkozol, olyan nyugalom száll meg, ami végre jó alapot szolgáltat az ismerkedésnek, hiszen, ha magaddal békében vagy, könnyebb lesz megtalálni a másik feledet, aki maximálisan kiegészíti, és harmonikussá teszi életed. A párkapcsolatban élő Mérlegeknek a hideg hónapokban kisebb-nagyobb viták perzselhetik fel az otthoni hangulatát: de megfelelően és higgadtan kezelve egyik sem okoz törést a kapcsolatban, sőt, közelebb hoz egymáshoz a véleményütköztetés. Nyáron egy egzotikus, közös nyaralás során olyan oldaláról ismerhetitek meg a másikat, ami eddig rejtve volt. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

A megújulást az év első hónapjától érezni fogod: átjár a tettvágy, és valami újat akarsz majd létrehozni, amit előtted senki, eltökéltségedet pedig hamar siker koronázza majd. Egészségedre viszont kicsit kevésbé figyelhetsz a nagy alkotás közepette. Ha túl sokat stresszelsz, nem pihensz eleget, és nem jól eszel, annak tavasszal iszod meg a levét: az elhúzódó panaszokra csak a rendíthetetlen pihenés fog gyógyulást hozni. Nyárra viszont újult erővel veted bele magad álmaid építgetésébe, melyek szerencsére jó pénzt hoznak a konyhára is. Egyelőre azonban ne add fel a biztos bevételi forrásokat: év végéig jobban teszed, ha több lábon állsz, az anyagi biztonság ugyanis nemcsak az élethez elengedhetetlen, de a lelkednek is jót tesz a tudat, hogy több dolgot megengedhetsz magadnak. Munkahelyeden koncentráltabb vagy, mint valaha, és sokkal hatékonyabban végzed a dolgod. Kollégáid irigykedhetnek rád, mert korábban végzel a napi feladatokkal, és ezért akár plusz munkákat is tudsz vállalni, de ne hagyd, hogy féltékenységük letörje lelkesedésedet.

A munka mellett nem sok időt szánsz a magánéletedre, de a nyári forróság benned is felkelti a heves románc iránti vágyat. Az eszeveszett keresgélés helyett azonban inkább hagyd magad sodródni az árral: az igazi onnan fog érkezni, ahonnan a legkevésbé számítanál rá. Párod várja, hogy kicsit jobban kifejezd érzéseidet, ne rejtsd hát véka alá, mennyire fontos neked: te is kivirulsz, partnered pedig ősszel komoly lépésre szánhatja el magát, ha tudja, számíthat rád. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Azt érzed, életed egy helyben toporog? Igaz, hogy sok türelemre lesz szükséged, de ne sürgesd a sorsot: 2019 számos próbatételt követően végre előrelépést biztosít számodra. Egészségedre nem lesz panasz, de, ha külföldi utazást tervezel akár télen, akár nyáron, legyél körültekintő: egy olyan problémád újulhat ki, amiről már el is feledkeztél, de megkeserítheti a kikapcsolódást. Ne szórd a pénzt felesleges dolgokra, inkább nézz körül otthon, miből tudnál egy kis plusz jövedelemhez jutni: a régi, nem használt tárgyaid és bútoraid eladásából félretehetsz nyárra, amikor szükséged lehet egy kis kezdőtőkére, hogy fokozatosan közelebb kerülj céljaidhoz. Munkatársaid és főnökeid is támogatják törekvésedet, hiszen az előrelépésből nemcsak te, hanem ők is profitálnak. Egy régi kollégád viszont ellenlábasoddá válhat: hallgass a megérzéseidre, és ne add ki a terveidet a kezedből.

Ámor nyila először csalódást hozhat szerelmi életedbe, de észre sem veszed, és máris belép az életedbe az a partner, aki mellett el tudod képzelni a jövőt. Ne legyél visszahúzódó, és ne ijedj meg a saját érzéseidtől: ha úgy gondolod, megbízhatsz a másikban, vállald a kapcsolattal járó rizikót. Ha van párod, tavasszal úgy érezheted, elhanyagol, pedig ő is céljaiért küzd, éppúgy, mint te. Támogasd, és maradj mellette, harcoljatok együtt: éppen ez fog eggyé kovácsolni titeket. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy új készség birtokában nem lesz számodra lehetetlen: szorgalmas tanulás az ára, de teljesen új mederbe terelheted életedet, ha megfelelően használod a megszerzett tudást. Lankadatlan energiádat jó egészségügyi állapotod is támogatja, de hagyj időt a pihenésre is, hiszen, ha túlhajszolod magad, az ágyat nyomva kicsúszhat az irányítás a kezedből. Egy váratlan bevételnek köszönhetően tovább építgetheted az álmodat, ami egyre jobban profitál majd: a plusz pénzből rendezd adósságaidat, hogy a jövőben ne fordulhasson feléd senki a követeléseivel. A körülötted dolgozók közül valaki lehet, hogy nem az, akinek látszik. Előfordulhat, hogy saját terveidről, de az is lehetséges, hogy a magánéletedről szeretne titkokat kicsalni belőled, a munkahelyi kapcsolatokat viszont próbáld pozitív, legalábbis semleges szinten tartani, véletlenül se keveredj szóváltásokba, hiszen, akiknek számítasz, azok tudják az igazságot.

Vedd észre, ha valaki kitartóan melletted áll: nemcsak megbízható munka-, hanem valódi társra lelhetsz benne. Több a közös bennetek, mint gondolnád: nyáron intézd úgy a szabadságod, hogy valamilyen közös programot be tudjatok iktatni, ahol jobban megismeritek egymást, akár egy közös hosszú hétvégén a Balatonnál vagy csak egy vacsora során a rakparton. A kapcsolatban élő Bakok az év második felében olyan kalandokat élhetnek át párjukkal, melyeknek köszönhetően addig ismeretlen személyiségjegyeket is felfedezhetnek kedvesükben. Ezáltal még jobban belebolondulsz te is, és azzal a gondolattal is eljátszol, hogy vele éld le az életed. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Aki mer, az nyer alapon vállald a kockázatot, és magabiztosan állj bele komoly döntésekbe, hiszen ezzel tudsz továbblépni és fejlődni. Az év közepe táján ágynak eshetsz, a betegségből való kilábaláshoz - ami nemcsak testi, lelki is lehet - pedig szükség van a hozzád közel állók segítségére. A mindennapi terheket add át nekik egy rövid időre, hogy maximálisan a gyors gyógyulásra tudj koncentrálni: ha ez sikerül, testileg és lelkileg is megerősödve, év végéig egy percet sem kell betegen töltened. Munkahelyi csalódás érhet az év végéhez közeledve, de ne csüggedj, egy sokkal jobb lehetőség kopogtat majd az ajtódon nemsokára, így, ha fojtónak érzed a munkakörülményeidet, jobban teszed, ha minél korábban elengeded a dolgot. Hallgasd meg kollégáid tanácsait, és ne ugorj fejest a teljesen ismeretlenbe: egyik munkatársad lehet, hogy veled tart az utadon, egymást támogatva pedig nagy sikereket érhettek el.

A szerelmi szálakat viszont válaszd el a munkától, ne lőj házi nyúlra, mert sokkal több galiba származik belőle, mint előny, akkor is, ha állást váltasz. Jelentkezz egy tanfolyamra, ha úgy érzed, felkészültél egy új kapcsolatra: a közös érdeklődés eleve jó kezdés, és végre barátaid is támogatni fogják jelöltedet. Ha pároddal régóta együtt éltek, üljetek le még az év elején megbeszélni, ki hogyan látja a jövőt: lehet, hogy merőben más elképzeléseitek vannak, amiket, ha nem tudtok egymáshoz közelíteni, el kell engednetek a másikat. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Ne szégyelld, ha segítségre van szükséged az élet bármely területén: meg fogsz lepődni, milyen összetartás vesz körül, ami nem enged kicsúszni a közösség karjai közül. Egészségügyi állapotod kicsit bizonytalan, ezért sok programról lemondasz, pedig jót tenne, ha inkább lekötnéd a figyelmed, és nem a betegségtudatra koncentrálnál: hamarabb éreznéd kiegyensúlyozottabbnak magad, és tavasszal szükséged is lesz a maximális lélekjelenlétre. Ne áldozz kétes kimenetelű üzletekre pénzt, mert sajnos nem minden arany, ami fénylik: legyél gyanakvó, ha meglepően jutányos üzlettel találkozol, és ne ugorj fejest meggondolatlanul, csak a saját szórakoztatásodra, semmilyen anyagi jellegű dologba.

Ha fáradhatatlanul keresed az igazit, nyárig csupa kedves, de számodra érdektelen emberrel hozhat össze a sors. Ahogy viszont a fák rézvörösbe borulnak, elcsavarja a fejed egy ismeretlen, aki, bár nem tervezett hosszasan maradni, egyik pillanatról a másikra életed elengedhetetlen részévé válik - és te is az ő életéévé. Ne kapkodd el a dolgot, és hagyj időt, hogy alaposan kiismerd: hallgasd meg az ismerősöket, akik óvni akarnak egy újabb csalódástól, de legyél optimista, hogy végre megállapodhatsz egy igazi férfi mellett. A párban élő Halakat egyre több kritika éri szerelmük viselkedése miatt a közeli hozzátartozóktól: járj utána, van-e alapja negatív feltételezéseiknek, de ne tegyél elhamarkodott lépéseket, mielőtt nem tudod, hányadán álltok pároddal. Lehet, hogy csak egy apró félreértésből ered a dolog, és minden a legnagyobb rendben volt, van és lesz. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük