Részletes horoszkóp 2017-re a Szűznek
Ez vár rád a szerelemben és a karrierben
Nézd meg, mire számíthatsz idén az élet minden területén!

nagykep?cikkid=167832&kep=no-szurke-pulcsi1-lead
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Csodás éved lesz, talán soha ennyire nem voltál kiegyensúlyozott, mint amennyire most leszel. Pozitív események várnak a szívügyekben, munkahelyi sikereid mellett pedig a pihenésre is marad időd, ha tudatosan dolgozol rajta. Olvasd el éves horoszkópod, mit tartogat neked 2017, ha Szűz a jegyed.

Szűz (VIII. 23-IX. 22.)

Számodra 2017 a lehetőségek éve lesz. Mind karriered, mind magánéleted terén új ajtók nyílnak meg, és te élvezettel veted bele magad a válogatásba, mivel élsz, és mivel nem. Életedben meghatározó idők következnek tehát el, és szerencsésnek érezheted magad, amiért ennyi szuper lehetőség kínálja magát számodra.

Szerelem - a szívügyek terén most minden kikristályosodik. Mind párban, mind egyedül tisztán látod majd az utad. Amennyiben van kapcsolatod, elhatározásra jutsz vele kapcsolatban, és egy nagy újrakezdés kerül kilátásba. Ez megnyilvánulhat abban, hogy egy régi konfliktust végre magatok mögött hagyva léptek tovább, vagy abban is, hogy összeköltöztök, esetleg összeházasodtok. Akárhogy is, egy újabb lépcsőfokra léptek pároddal 2017 során. Harmonikus, pozitív irányba fejlődő évetek lesz.

Amennyiben nincs párod, az ünnepek utáni időszakot ugyan még egyedül töltöd, de hamar jön a változás: tavasszal egy új szerelemmel ajándékoz meg 2017. Ez a szerelem más lesz, mint a többi, még az sem kizárt, hogy az igazival hoz össze a sors. Végre minden kialakul, és a szívügyeid egy egyenes, határozott pályán indulnak meg. Új pároddal fantasztikus lelki kapcsolatra számíthatsz, de persze a fizikai vonzalom is rendkívülinek ígérkezik.

Pénz - azt a rengeteg munkát, amit a nyakadba varrnak, részben a sikerek, részben pedig a befolyó pénz könnyíti meg a számodra. Ne feledd azonban, hogy nincs az a pénz vagy sikeresség, ami megérné feláldozni az egészségedet. Akárhogy is, a 2017-es évben szorgalmadnak köszönhetően nem lesznek anyagi problémáid. Amire szeretnéd, hogy fussa, futni is fogja, és még félre is tehetsz egy szép összeget.

Karrier - 2017-ben a karrier is lehetőségek tárházát fogja felsorakoztatni. Felmerülhet a pozícióváltás gondolata, és akár egy másik, jelenlegihez hasonló, ám jobb feltételeket kínáló állás is szóba jöhet. Ha mégis maradnál, akkor azonban tovább nő tekintélyed és befolyásod a munkahelyeden.

Ezt is szeretjük