Számold ki, mi a holdjegyed! Eláruljuk, hol találkozol az igazival
Holdjegy-kalkulátorunk segítségedre lesz a számolásban, csak születési dátumod kell hozzá.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Ki ne szeretné, ha rátalálna arra az emberre, akit minden szempontból a lelki társának nevezhet? Akivel ugyanazon nevetnek, ugyanazon hatódnak meg, vagy akivel ugyanazért lesznek bosszúsak? Aki megérti, és aki mellette van jóban-rosszban?

Természetesen mindenki szeretné megtalálni, és a holdhoroszkóp segítségével ez sikerülhet is. A kalkulátorral nézd meg, neked mi a holdjegyed, és a listából megtudhatod, ki a lelki társad, és hol találhatsz rá.

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha a holdjegyed a Kos, akkor kalandvágyó, életszerető ember vagy, éppen ezért egy hozzád hasonlóan energikus ember lehet a lelki társad, vagyis egy másik Kos, illetve egy Ikrek vagy egy Nyilas jegyű illető. Vele olyan helyen találkozhatsz, ahol literben mérik az adrenalint, vagyis kalandparkban vagy például vidámparkban.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bika a holdjegyed? Lelki oldalad nagyon intenzív. Számodra fontosak a belső tulajdonságok. Lelki társad egy másik Bika, egy Szűz vagy egy Bak lehet, velük nagy valószínűséggel egy olyan eseményen ismerkedsz meg, ahol nagy szerepet kapnak az érzelmek, például egy jótékonysági rendezvényen.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek a holdjegyed? Akkor hajlamos vagy a csapongásra szerelmi téren, imádsz flörtölni, és szereted a könnyed kapcsolatokat. A lelki társad egy Mérleg, egy Vízöntő vagy egy Ikrek jegyű ember lehet, ők ugyanis nyitottak és hozzád hasonlóak. Valószínűleg egy ismerősöd által ismered meg, koncerten vagy buliban.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Holdjegyed szerint érzelmes vagy és megértő. Leginkább más Rákokkal jössz ki jól, mert ők is érzékenyek, mint te, de a Halak és a Skorpió is lehetnek a lelki társaid. Legnagyobb eséllyel olyan eseményen ismerheted meg őket, ahol az érzelmeké a főszerep. Ilyen lehet egy szerelmes mozifilm bemutatója vagy egy operaelőadás.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Holdjegyed az Oroszlán? Tudatos ember vagy, aki keresi azokat az embereket, akikkel jól érzi magát, nem pedig vár ölbe tett kézzel, hogy a sors az útjába sodorja őket. Lelki társad Kos, Nyilas vagy Oroszlán lehet, őket pedig társkeresőn vagy rapid randin ismerheted meg. Bátran vágj bele!

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Ha holdjegyed a Szűz, nem vagy az az érzelgős típus, sokkal inkább elemző, gyakorlatias személyiség. Ideális lelki társad a Bika, a Bak vagy egy másik Szűz lehet, ugyanis ők hozzád hasonló módon gondolkodnak és látják a világot a mindennapokban gyakori helyzetekben. Munkahelyen a legvalószínűbb a megismerkedés.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Mérleg a holdjegyed? A világot rózsaszín szemüvegen át szemléled, és hajlamos vagy hirtelen, meggondolatlan döntéseket hozni. Ez azért van, mert a szíved visz előre. Lelki társad Ikrek, Vízöntő vagy egy veled azonos módon elvarázsolt Mérleg lehet. Őket feltehetően egy mesés utazáson ismerheted meg.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió a holdjegyed? Érzelmeid mélyek, temperamentumos vagy és szenvedélyes. Lelki társad lehet egy Skorpió, akivel hasonló módon éreztek és gondolkodtok, illetve egy Rák vagy egy Halak jegyű illető. A legnagyobb eséllyel olyan társasági eseményen ismered meg, ahol közös barátaitokkal vesztek részt.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilas a holdjegyed? Vidám vagy és optimista, emellett barátságos és szeretnivaló. Lelki társad egy másik Nyilas, egy Oroszlán vagy egy Kos lehet. A legnagyobb esélyed arra, hogy összetalálkozz velük, akkor nyílik, ha éled a kis mindennapjaidat, és amerre mész, mosolyogsz. Bárhol is lesztek, ez lesz a kapocs köztetek.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak a holdjegyed? Te magad nehezen mutatod ki az érzelmeidet, ám elvárod a társadtól, hogy ő mutassa ki az övéit. Éppen ezért olyan emberrel érezheted jól magad, olyasvalaki lehet a lelki társad, aki ezt meg tudja adni. Ő lehet egy Bika vagy egy Szűz jegyű egyén, de lehetséges, hogy egy hozzád hasonlóan Bak jegyűvel kerülsz össze. A helyszín egzotikus lesz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha Vízöntő a holdjegyed, intellektuális vagy és független, érdekel a tudomány, az ész világa. Lelki társad egy Ikrek, egy Mérleg vagy egy másik Vízöntő lehet, akit, mivel téged az imént sorolt dolgok érdekelnek, valószínűleg múzeumban, kiállításon, oktatási intézményben vagy akár könyvtárban is megismerhetsz.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Halak a holdjegyed? Nyugodt természet vagy, és ahová csak belépsz, ott egészen megváltozik a légkör percek alatt. Lelki társad egy Rák jegyű, egy Skorpió vagy egy másik Halak lehet, velük ugyanis mélyen el tudsz beszélgetni lelki dolgokról. Valószínűleg egy baráti szervezésű eseményen vagy egy szórakozóhelyen találkoztok, illetve kezdtek beszélgetni.

Ezt is szeretjük