Számold ki holdjegyed, és ismerd meg a legszerencsésebb napjaid 2015-ben!
Kalkulátorunk segít, ha nem ismered a holdjegyed.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Az ember sok mindent szeretne: szerelmet, egészséget, jó anyagi körülményeket, olyan munkát, amiben jól érzi magát - ám amikor szerencsét kívánunk, az tulajdonképpen minden felsorolt dologra átfogóan vonatkozik.

Mindjárt itt van 2015 - ha kíváncsi vagy, miben és mikor ér majd szerencse, kalkulátorunkkal számold ki a holdjegyed, és olvasd el a rád vonatkozó horoszkópot!

Holdjegyszámláló

Számold ki, melyik jegyben áll a Hold születési horoszkópodban, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap - óra - perc)

Eredmény:

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Ha  Kos a holdjegyed, a 2015-ös évben számodra a tavasz lehet a legpozitívabb időszak, mégpedig karriered szempontjából, ugyanis ebben az időszakban kaphatsz egy jó lehetőséget egyik barátod, rokonod vagy távolabbi ismerősöd révén. Amikor Fortuna rád mosolyog, az március 9-én lesz, ezen a napon járj nyitott szemmel és nyitott füllel, ragadd meg a kínálkozó lehetőséget!

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Bikaként az év első fele lehet számodra az időszak, amikorra szerencsés napod tevődik, amiben pedig szerencséd lehet, az a szerelem. Állhat ugyanis előtted egy nagy döntés, és a megérzésed jót súghat, ezért amit döntesz, azzal kapcsolatban jó szerencse vár. A bizonyos nap, amikor jelentőségteljes döntésedre sor kerül, és Fortuna melléd áll, február 11.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Ikrek holdjeggyel a nyári időszakra eshet a legszerencsésebb napod. Amiben szerencséd lehet, az pedig a pénzügyeiddel lehet majd összefüggésben. Kaphatsz egy ajánlatot, lehetőséget vagy tanácsot, amit ha elfogadsz, anyagi problémáid hosszú távon megoldódhatnak. Hogy mikor figyelj nagyon? Augusztus 10-én, akkor mosolyog ugyanis rád Fortuna.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Esetedben a szerelemben várható szerencse a te legszerencsésebb napodon, ami 2015 telére eshet, mégpedig nagyjából jövő ilyenkorra, karácsony tájára. Akkoriban ugyanis utadba sodorhat valakit a szél, vagy ha párban vagy, nagy lépést tehettek előre a pároddal. A te szerencsés napod, amikor Fortuna megajándékoz figyelmével, december 24.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Oroszlánként a tavasz a te időd 2015-ben, akkorra esik ugyanis a te szerencsés napod. Szerencséd egy hírrel lehet összefüggésben, ami egy régebb óta húzódó problémás vagy kérdéses helyzettel lehet összefüggésben. Aznap végre minden megoldódhat, mégpedig számodra pozitív módon. A bűvös nap pedig április 12., ezen a napon Fortuna melléd szegődhet.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Nagy várakozásokkal tekinthetsz előre 2015-re, és nem is hiába, talán Fortuna előre megsúghatta neked, hogy ez az év különleges dolgot tartogat. Most találhatod meg a számodra leginkább illő hivatást. Az út pedig, ami oda vezet, egy bizonyos illető megismerésével kezdődik, mégpedig egy őszi napon, az évszak első havában. Legszerencsésebb napod az esztendőben tehát a szeptember 7.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Holdjegyed a Mérleg? Legszerencsésebb napod nyárra, azon belül is júliusra eshet, és pénzügyeiddel lehet összefüggésben. Fortuna az utadba sodorhat egy remek állásajánlatot vagy egy sikeres állásinterjút, de ha szereted a munkád, és nem váltanál, ezen a napon esélyed lehet fizetésemelésre, ha okosan érvelve kérsz. A legszerencsésebb napod 2015-ben július 27.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Skorpió holdjegyed alapvetően jó évet jósol neked, főként egy év eleji nagyon szerencsés esemény miatt. A nap, amikor Fortuna rád tekint, és kegyeibe fogad, januárra esik, és egész évedet befolyásolhatja majd. A szerencsés esemény karriereddel, pénzügyeiddel lehet összefüggésben, és általa régi vágyaid válhatnak valóra 2015-ben. A nap, amikor ez bekövetkezhet, január 18.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Nyilasként Fortuna 2015-ben nagy valószínűséggel tavasszal áll melléd, karrieredben ugyanis előrelépés történhet. Válaszút elé kerülhetsz, két dolog, két projekt, két pozíció vagy akár két állás közül melyiket válaszd. Fortuna megsúghatja neked, melyik lesz a szerencsés döntés. A nap, amikor erre sor kerülhet, május 13., egy szerdai nap, amitől fogva életed pozitív irányt vesz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Bak holdjegyeddel a nyarat érdemes jó előre várnod, annak is a legelejét, ha ugyanis Fortunának határidőnaplója lenne, te a hónap második napjára lennél beikszelve. Június 2. lesz ugyanis a legszerencsésebb napod a holdhoroszkópod szerint, mégpedig szívügyekben: a jövődet érintő nagyon szerencsés lépésre szánhatod el ekkor magad, a napra pedig mindig emlékezni fogsz.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Szerelmi életed 2015-ben - egy szerencsés találkozásnak hála - fordulatot vehet. Az előre talán nem is sejtett, vagy sohasem remélt eset kora tavasszal eshet meg, mégpedig egy utazás alkalmával. A szerencsés találkozás lehet maga az illető is, akihez gyengéd érzelmek fűztek, fűznek vagy fognak fűzni, de az ő egyik ismerőse is, aki által közelebb jutsz majd hozzá. A nap pedig március 27.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Szerencsés napod 2015-ben november utolsó napjára, 30-ra eshet, ekkor ugyanis Fortuna kegyeibe fogadhat, és pénzügyeidre vonatkozó pozitív történést hozhat az életedbe. A dolog viszont nem egy új állás, sokkal inkább a jelenlegit érintő pozitív változás formájában várható, akár egy áthelyezés, akár egy új feladat képében, ami több pénzzel járhat majd.

Ezt is szeretjük