Hogyan békítsd ki a pasidat?
Holdja megmutatja
Kövesd a csillagok útmutatását, és ujjad köré csavarhatod a pasit. Még veszekedés után is.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Tudom, mit érzel, ha hátulról nézel, a kezedben a késsel, félig felemelt kézzel - énekli Müller Péter Sziámi.

Most te is megtudhatod, miként él meg a pasid egy-egy konfliktushelyzetet - e tudás birtokában pedig már könnyedén le is szerelheted őt, mégpedig oly módon, hogy az előrevigye kapcsolatotokat. Számold ki a pasi Hold-jegyét, majd olvasd el az elemzést!

Nem tudod, melyik állatövi jegyben áll a pasi Holdja? Számold ki horoszkópkészítő programunk segítségével! Kattints ide! »

Kos

Jóval érzékenyebb annál, mint mutatja. Emiatt hajlamos minden apróságot magára venni, illetve azokra sértődéssel reagálni, és a konfliktust is gond nélkül felvállalja. Ilyenkor minden kísérlet, ami a megnyugtatására irányul, csak olaj a tűzre. Hagyd, hogy kidühöngje magát - lehiggadva ugyanis korrekt tárgyalópartnerré válik, aki a kompromisszumos megoldásokra is hajlandóságot mutat. Nem beszélve arról, hogy amit egyszer lezártatok, azt soha többé nem hánytorgatja fel.

Bika

Nem könnyű összeveszni vele - de nem is lehetetlen. Hogy a konfliktushelyzetet megelőzze, védekező pozíciót vesz fel, fegyvere pedig a hallgatás. A faggatás vagy pláne a provokáció azonban legendás béketűrése ellenére is kihozza a sodrából. Jobb, ha ilyenkor engedsz neki - amikor ugyanis azt látja, hogy nem kötöd az ebet a karóhoz, kész a békülésre. Ilyenkor a vitás ügy számos pontjában hajlandó engedni, sőt, még az sem kizárt, hogy nagyvonalúan teljes mértékben neked ad igazat.

Ikrek

Konfliktushelyzetben tartózkodóvá, már-már rideggé válik, fejlett vitakészsége és csípős nyelve révén pedig könnyedén sarokba szorít. A legjobb, ha - félretéve az érzelmi vonatkozásokat - a lehető legtárgyilagosabban közelíted meg a vita kiváltó okát. Higgadtan ismertesd vele álláspontodat, és semmiképp se felejtsd el kikérni véleményét. Látva, hogy egyenrangú szellemi partnerét tisztelheti benned, ő is a konszenzusra törekszik majd.

Rák

A konfliktuskerülő Rák-Hold sokáig magába fojtja sérelmeit, ám az ily módon keletkező feszültség előbb-utóbb utat tör magának - jellemzően akkor, amikor a legkevésbé számítasz rá. Amikor összetűzésre kerül sor, békés alaptermészetét meghazudtolva szinte a végsőkig küzd az igazáért. Ha békülni akarsz vele, ápolgasd egy kicsit lelki sebeit, és hamarosan visszakapod azt a figyelmes, érzékeny férfit, aki mellett annak idején lehorgonyoztál, és helyreáll az idill.

Oroszlán

Jóformán csak az hozza ki a sodrából, ha nem veszed komolyan - ezt azonban sajnos a legártatlanabb megnyilvánulásodba is képes belemagyarázni. Konfliktushelyzetben szabad folyást enged a benne feszülő indulatoknak. Logikus érveléssel ilyenkor nemigen tudsz hatni rá - jobban jársz, ha hagyod, hogy kidühöngje magát. Lecsillapodva azt sem tudja majd, hogyan járjon a kedvedben, és mivel a legkevésbé sem haragtartó, könnyen túllép vélt vagy valós sérelmein.

Szűz

Konfliktushelyzetben már-már tételesen sorolja fel mindazokat a vélt vagy valós sérelmeket, amelyeket mindaddig magába fojtott. Fegyvere a logika, ami pedig az érvelést illeti, jó pár panel van a tarsolyában, ráadásul mindig tudja, hogy melyiket érdemes előhúznia. A legfontosabb, hogy ne ragadtasd el magad, és véletlenül se vádaskodj. Igyekezz mindkettőtök számára elfogadható megoldást találni - ha látja, hogy figyelembe veszed az álláspontját, haragja egykettőre elpárolog.

Mérleg

Amíg csak lehet, kerüli a nyílt összetűzést. Ha azonban minden elővigyázatossága ellenére mégiscsak konfliktushelyzetbe kerül, hűvössé, távolságtartóvá válik - ami alapvetően nem neked szól, sokkal inkább önmagát próbálja kontrollálni ily módon. Ha provokálod, kiváló stratégaként pillanatokon belül ellehetetleníti az álláspontodat. Jobban jársz, ha békén hagyod, ugyanis a feszült légkört olyannyira rosszul viseli, hogy maga kezdeményezi majd a békülést. Különösen nyitott a kompromisszumos megoldásokra.

Skorpió

Igényli, hogy időről időre tisztázzátok az erőviszonyokat, akár veszekedés árán is. Szenvedélyes vitapartner, aki nem enged betekintést a saját lapjaiba, és a legváratlanabb összefüggésben képes előhozakodni egy-egy megdönthetetlen érvvel. Lehetőség szerint térj ki a nyílt összetűzés elől - ha nem talál rajtad fogást, lényegében a saját fegyverét fordítod ellene. Fontos azonban, hogy önérzetesség hassa át reakciódat, ellenkező esetben visszavonulásodat behódolásként értékelheti.

Nyilas

Bizony nem megy a szomszédba egy kis konfliktusért, ráadásul minél jobban beleéli magát a veszekedésbe, annál fölényesebbé és okoskodóbbá válik - olyannyira, hogy képes az igazság letéteményeseként beállítani magát. Hogy megnyugtasd, érdemes engedned valamelyest a magad igazából. Mivel a legkevésbé sem haragtartó, pillanatokon belül visszazökken a korábbi kerékvágásba - így pedig már egészen más alapokon tárgyalhattok.

Bak

Konfliktushelyzetben higgadtan, egyszersmind kitartóan védi a maga álláspontját. Ilyenkor, bármennyire szeret is egyébként, hidegen hagyják érzelmi megnyilvánulásaid - minél intenzívebbek, annál inkább. Ahelyett, hogy a fejére olvasnád bűneit, érdemes békeajánlatot terjesztened elé, részletesen kifejtve a konfliktus feloldásának lehetséges alternatíváit. Biztos lehetsz benne, hogy egyezségetek rá vonatkozó részét következetesen betartja majd, ám ugyanezt elvárja tőled is.

Vízöntő

Nem keresi az alkalmat a veszekedésre, ha azonban úgy adódik, nem is tér ki előle. Fegyverként gyors felfogóképességét és átlagon felüli logikáját veti be. A felfokozott érzelmi megnyilvánulások hatására viszont bezárkózik, ha pedig gyakran van része bennük, akár a kapcsolatból is kihátrálhat. Könnyedén leszerelheted, ha megértéssel és elfogadással viseltetsz iránta - még akkor is, ha úgy érzed, nincs mindenben igaza. Higgadt állapotában viszont feltétlenül egyezzetek meg a jövőre vonatkozó játékszabályokban.

Halak

A veszekedést rendkívül rosszul éli meg, ezért különböző elterelő hadműveletek révén igyekszik kitérni a nyílt összecsapás elől. Ha minden igyekezete ellenére konfliktushelyzetbe kerül, hajlamos valóságos mártírként megnyilvánulni, és esetenként az érzelmi zsarolástól sem riad vissza. Ne vedd fel a kesztyűt - ha megszabadul a védekezés kényszerétől, elintézettnek tekinti az ügyet, és többé nem is tér vissza rá. Arra azonban számíts, hogy a tüske még jó ideig ott marad a szívében.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi ramenos mosoly
  • férfi érzelmek
  • melyik napon születtél?

Mire vágyik a pasi leginkább a szerelemben?

Ezt is szeretjük