Hold a Vízöntőben: mi a fontos ezen a napon?
Ne szalaszd el, ha jót akarsz: ezeket a dolgokat mindenképp tedd meg ma, mivel éjjel a Hold a Vízöntő jegyébe lépett.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Hold időről időre más jegyben áll, jelenleg épp a Vízöntőében, mely pozíciót éjjel 1 óra 13 perckor foglalta el. A mai nap ettől az állástól különleges.

Attól függően, a Hold épp milyen csillagjegyben jár, más-más energiák dolgoznak, az emberi lélek is különböző szakaszokat jár végig fejlődésében.

A Vízöntőben járó Hold az egyik legkülönlegesebb állomás a lelki folyamatokat illetően, mint ahogy maga a Vízöntő jegy is nagyon különleges a zodiákusban. Felerősödik a spiritualitás, a gondolati mélység, kiemelkedik az egyediség és egyéniség, az én. Ilyenkor a legjobb elmélyülni magunkban. Minderre február 19-én 0:47-ig van lehetőséged, ugyanis a Hold addig lesz a Vízöntőben.

Mit tegyél meg ma?

A Vízöntőben járó Hold a lelki megújulásban tehát átfogóan az én tudatosságára és mélységeire helyezi a hangsúlyt. Ezen a napon épp ezért magadra kell fókuszálnod, céljaidra, az életedben fennálló negatív gócokra, melyeket el kell tüntetned, és mindenki másról, szeretteidről, barátaidról is magadból kiindulva, közös viszonyotokban kell gondolkodnod. Ha így teszel, ez idő alatt, míg a Hold ebben a jegyben jár, sikerülhet lelkedet új erővel megtölteni, és sokkal tudatosabban, energikusabban nézhetsz az eljövendő dolgok elé.

Helyezkedj el kényelmesen, akár egy csésze tea mellett, lágy, meditációs zenével vagy akár teljes csendben, és merengj el a következő kérdéseken.

Ki vagy te?

Az első és legfontosabb feladatod ma, hogy elmerengj rajta, ki vagy te, mi jellemzi egyéniséged, miben vagy más, mint a körülötted lévők, és milyen szeretnél lenni a jövőben: ugyanilyen maradnál, vagy más lennél, ha tehetnéd?

Kapcsolatok

Miután magadról elmerengtél, vedd sorra kapcsolataidat, a barátoktól a rokonokon át a szerelmi kapcsolatodig. Tedd őket mérlegre, és vedd sorra a közöttetek lévő viszonyokat, illetve, hogy hogyan tennéd őket jobbá.

Kiléphetsz kereteidből

Ha már világosan kirajzolódva látod önmagad és helyed a világban, képzeld el, hogy át tudsz lépni saját határaidon, és ne csak képzeld el, de higgy is benne, hogy erős vagy, és képes vagy erre, ha szeretnéd. Mostantól lehetsz más, több, megújulhatsz, tiszta lappal kezdhetsz, ha éppen úgy akarod.

Határozz!

A Vízöntőben járó Hold remek alkalmat ad rá, hogy kikristályosodjon benned, mit is szeretnél elérni. Mondd ki hangosan, mire vágysz igazán, lásd azt elérhetőnek, változtass, ha kell, határozd meg célod, utad!

Újulj meg!

Éned tisztán láthatod, miután elmerengtél magadról, kapcsolataidról, helyedről a világban, illetve vágyaidról, arról, hogy a hozzájuk vezető útra már ráléptél, amikor mindezeket végiggondoltad. Mától élj úgy, ahogyan egyéniséged és egyediséged kívánja, engedd érvényesülni önmagad, bontakozz ki, és bátran lépj ki megszokott kereteidből: élj úgy, hogy kiegyensúlyozott lehess, hogy jól érezd magad bőrödben!

Ezt is szeretjük