Hol áll a Vénuszod?
Ez a legvonzóbb tulajdonságod a férfi szerint
Horoszkópodban a Vénusz elárulja, hogyan fejezed ki és fogadod be a vonzalmat a kapcsolataidban.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Vénusz a horoszkópban a társas viszonyaidhoz és a társas együttlétekre irányuló speciális igényeidhez kötődik. A hagyományos asztrológia a Vénuszt a szépséggel, a kellemes, kielégítő kapcsolatokkal és a pénzzel hozza összefüggésbe.

Az égi ajándékok e hármassága mellett ne hagyjuk említés nélkül a személyes bájt vagy vonzerőt sem, amelynek köszönhetően embertársad kedvelnek és vonzónak találnak téged. Ha rá vagy hangolódva a Vénusz energiájára, automatikusan pozitív reakciókat váltasz ki az emberekből. Nézd meg, mivel vonzod leginkább a férfiakat!

Számold ki személyes horoszkópodból, hogy hol áll a Vénuszod!

Vénusz a Kosban

Vagány nő vagy, téged aztán nem kell félteni! Gyakran lehengerlő a stílusod, és a férfiakat is elsősorban ezzel a nőktől néha szokatlan vagánysággal bűvölöd el. Kedvelik gyors észjárásodat és közvetlen egyenességed, és leveszed őket a lábukról rendkívüli kalandvágyaddal és kezdeményezőkészségeddel. Néha váratlan és vakmerő cselekedetekkel bolygatod fel a megszokott helyzeteket, és remek a humorérzéked.

Vénusz a Bikában

Természetességeddel és a lényedből áradó nyugalommal fogod meg a férfiakat, és ezeket a tulajdonságaidat társasági ösztöneiddel kamatoztatod. Felszabadult könnyedséggel veted magad a helyzetekbe, mégsem válsz felületessé. Mindig a megfelelő pillanatban vagy ott, ahol szükség van rád, és nem ódzkodsz attól, hogy lelki támaszt nyújts. A hétköznapi életben gyakorlatias vagy, és a másik úgy érzi, alapozhat rád.

Vénusz az Ikrekben

Vonzerőd az okos, szellemes, élénk barátságosságod. Gyorsan létesítesz kapcsolatokat és könnyeden flörtölsz, ezzel versenyhelyzetbe hozod a kegyeidre pályázókat, ami felértékel a szemükben. Nem válsz görcsössé az ismerkedésben, és lazaságod a férfit is felszabadítja, mert úgy érezheti, nincsenek nyomasztó vagy túlzott elvárásaid vele szemben, ugyanakkor kellőképp nehezen megszerezhetőnek is tűnsz.

Vénusz a Rákban

Érzékenységeddel és érzelemgazdag törődéseddel bűvölöd el a pasit. Ösztönös empátiád lehetővé teszi, hogy könnyen felismerd, mire vágyik a másik, és épp azt add neki, amire szüksége van. Ezért felületes ismerőseid vagy az újdonsült pasid is úgy érezheti, mintha már ezer éve ismernétek egymást. Mély kötődési képességed, illetve az erre való igényed megbizsergeti a hasonló vágyakkal rendelkező férfiszívet.

Vénusz az Oroszlánban

Te vagy a társaság középpontja, és nyájas természeteddel gyakorolsz vonzerőt a férfiakra. Gyakran dívának tűnsz a szemükben, igaz, sok energiát is fektetsz abba, hogy elbűvöld az ellenkező nemet. Lételemed, hogy csodáljanak, de te sem vagy rest kimutatni szereteted és nagyrabecsülésed. Ezzel képes vagy ösztönözni a másikat, és pozitív hozzáállásoddal, lelkesítő, nemes célok megfogalmazásával megfogni őt.

Vénusz a Szűzben

Talán nem vagy mindig szende, de az valószínű, hogy szívesen átengeded másoknak a rivaldafényt. Szerénységeddel gyakorolsz vonzerőt, és hűvösen arisztokratikus távolságtartásodban van valami báj, aminek nem lehet ellenállni. Nem esel hanyatt a bevált trükköktől, kegyeidért meg kell küzdenie a pályázóknak, viszont aki közelebbről megismer, tudja, hogy megbízhat benned, mint ahogy számíthat a talpraesettségedre is.

Vénusz a Mérlegben

Finom kedvességed és kecsességed elbűvöli a férfiakat. Figyelmes és türelmes vagy, nagyon jó hallgató, tág teret hagysz a másik félnek. Ezért a nehéz esetek is gyakran beléd habarodnak, mert te akkor is kitartasz, amikor más már feladná. Rendszerint kiemelt figyelmet élvezel természetes szépséged és bájod miatt, mely alakod klasszikus harmóniájában is megmutatkozik. 

Vénusz a Skorpióban

Erotikus kisugárzásod és karizmád bűvöletbe ejti az ellenkező nemet. Olyan magnetizmussal rendelkezel, melyet a férfiak a szoba másik végéből is megéreznek. Élvezed annak tudatát, hogy vonzerőt gyakorolsz, és mindez csak rátesz még egy lapáttal a körülötted pattogó szikrákra. Olyan intenzíven éled meg az érzelmeket, hogy szenvedélyed gyakran lángba borítja a veled kezdő férfit is.

Vénusz a Nyilasban

Humoroddal és játékosságoddal gyakorolsz vonzerőt, de az is nagy hatással van a férfira, amikor épp lelkesen mesélsz valami számodra fontos dologról. Igaz, hogy szeretsz beszélni, de mondanivalód inspirálja a hallgatót is. Közvetlen és célratörő vagy érzelmeid kifejezésében és a szexben egyaránt. Tudod, hogy mit akarsz, és a férfit elbűvölöd az ágyban. Semmi meglepő nincs abban, hogy nem képes szabadulni onnan.

Vénusz a Bakban

Melletted igazi férfinak érezheti magát a partnered. Mivel a klasszikus női energiák megtestesítője vagy, nem teszel meg semmit a női egyenjogúság nevében a férfi helyett, ami az ő dolga lenne. A kapcsolat elején nem játszol nyílt kártyákkal, ez pedig rejtélyessé, izgalmassá tesz. Ugyanakkor távol állnak tőled a férfiak számára annyira ijesztő női rigolyák, mint a szentimentalizmus és hiszti, stabil és kiegyensúlyozott nőnek tűnsz a szemükben. 

Vénusz a Vízöntőben

Vonzó a megjelenésed, bájos vagy és élénk. Szeretsz flörtölni, ami gyakran szóbeli évődéssel vagy ironikus szócsatákkal kezdődik. Ezzel könnyen egy hullámhosszra kerülsz az ellenkező nemmel, megfogja a férfiakat intelligenciád, közvetlenséged és kedvességed. Kielégíted a férfi szabadságigényét, melletted sosem érzi magát bilincsben, ezért mindent megtesz azért, hogy kötődhessen hozzád.

Vénusz a Halakban

Önzetlenül nagyvonalú vagy, sem az érzelmekkel, sem a csókokkal nem spórolsz, a férfi pedig megőrül, csak hogy viszonozhassa mindezt. Afféle édes, szeretgetnivaló baba vagy, akit néha meg kell védeni. Bájosan álmodozó és romantikus vagy, a szeretet és törődés kifejezésének hatalmas tartalékaival rendelkezel. Tántoríthatatlan támogatásoddal bátorságot és erőt öntesz partneredbe.

Cikkünk Stephen Arroyo Kapcsolatok asztrológiája című könyve alapján készült.

Ezt is szeretjük