Hol áll a Vénuszod? Ezt szereti benned a legjobban a férfi
Nézd meg, melyek a leginkább szerelemre csábító tulajdonságaid a horoszkóp szerint.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Kíváncsi vagy rá, mely tulajdonságaidat tudod kamatoztatni a szerelemben, mi vonzza hozzád a férfiakat, és mit értékel benned leginkább a párod?

Horoszkópodban a Vénusz árulkodik a szerelemhez és a párkapcsolatodhoz való viszonyodról. Személyes horoszkópodban megnézheted, melyik jegyben tartózkodik nálad a Vénusz. Számold ki, majd olvasd el az elemzést!

Vénusz a Kosban

Ha Kosban áll a Vénuszod, igazi flörtbajnok lehetsz, akire több férfi figyelme irányul egyszerre - ez pedig növeli bennük a versenyszellemet. Sokuk elbűvölőnek találja öntörvényűségedet és felfedezőkedvedet, ami olykor gyermeki lélekkel és játékossággal, egyfajta ártatlan bájjal párosul. Melletted igazán nem lehet unatkozni, hiszen mindig új ötletekkel állsz elő.

Vénusz a Bikában

Ha az érzéki Bikában áll a Vénuszod, a fizikai örömökben és a materiális dolgokban igazán otthon vagy. Gondoskodó, nőies lényed vonzza a férfiakat, és képes vagy igazi, meleg otthont, kényelmet teremteni a párod számára. Melletted biztonságot talál a férfi, és igazán elégedett lehet az ágyban és az asztalnál is. Arra ügyelj, hogy ne válj túlzottan birtoklóvá.

Vénusz az Ikrekben

Igazán nincs könnyű dolga a férfinak, aki meg akarja hódítani a szíved, mert nehezen hagyod magad lekötni. Könnyen elbűvölöd az ellenkező nemet kiváló humoroddal és remek beszélőkéddel, ám gyakran visszavonulót fújsz, mielőtt komolyra fordulnának a dolgok. Ez a szabadságvágy azonban csak még vonzóbbá tesz a férfi szemében, hiszen meg kell küzdenie érted.

Vénusz a Rákban

Ha a Rákban tanyázik a Vénuszod, akkor különösen érzékeny, empatikus és törődő vagy, amit nagyra értékel az, aki közel kerül hozzád. Nagyon jó megfigyelő vagy, és arra is különös figyelmet fordítasz, hogy a másik jól érezze magát melletted. Rád igazán mindig lehet számítani, ám ügyelj arra is, hogy a te igényeid ne szoruljanak teljesen háttérbe.

Vénusz az Oroszlánban

Ha a Vénuszod az Oroszlánban áll, nem kizárt, hogy a szerelem és a kapcsolatok területe különösen hangsúlyos az életedben. Élvezed, ha udvarolnak neked, és aki elnyeri a szíved, azzal igazán nagylelkű és figyelmes vagy. Kreativitásodat, bátorságodat és aktivitásodat ugyancsak nagyra értékelik az ellenkező neműek. Csak arra ügyelj, hogy ne hordd túl magasan az orrod, mert megközelíthetetlenné válhatsz.

Vénusz a Szűzben

Ha a Vénuszod a Szűzben áll, gyakran csendben, szinte észrevétlenül lopod be magad a másik szívébe. Őszinte, megbízható, ám egyben határozott is vagy, és tisztában vagy azzal, mi mindent várhatsz el a párodtól. Nem éred be kevesebbel, de többet sem kívánsz - jól tudod, mikor kell visszavonulnod, és mikor előrébb lépned. Mindez különösen értékes társsá tesz a másik szemében.

Vénusz a Mérlegben

Ha a Mérlegben áll a Vénuszod, kifinomult stílusod és kedvességed sok férfit elbűvöl. Szórakoztató a társaságod, és mindent megteszel, hogy mások jól érezzék magukat melletted. Általában az arany középutat választod a kapcsolataidban, és nem jellemzőek rád az érzelmi kitörések, bár eléggé megvisel, ha úgy érzed, igazságtalanul bántak veled.

Vénusz a Skorpióban

Skorpió Vénuszként intenzív erotikus kisugárzásod nagy hatással van a férfiakra. Mivel koncentráltan tudsz egyvalakire figyelni, eléred, hogy szíved választottja különlegesnek érezze magát melletted. Nem félsz az intimitástól, így könnyen bátorságot öntesz a másikba is, és eloszlatod a szorongásait.

Vénusz a Nyilasban

Ha a Vénuszod a Nyilasban van, barátságos, nemritkán csábító viselkedéseddel könnyen az ujjad köré csavarod a férfiakat. Széles mosolyoddal és a nevetéseddel könnyen elbűvölöd az ellenkező nemet. Merész álmaiddal és kitartó idealizmusoddal képes vagy lelkesíteni és motiválni a párodat, akivel szeretnél minél több dolgot közösen átélni.

Vénusz a Bakban

A hozzáértés és a belső stabilitás aurája vesz körül. Olyasvalaki vagy, aki mindig megtalálja a megfelelő szavakat vagy mozdulatokat, amelyek az adott helyzethez illenek, így jelenléted biztonságot sugárzó és megnyugtató. Nem könnyű elnyerni a szíved, de akinek sikerül, az annál jobban értékeli. Ha a párod is konzervatívabb szemléletű, különösen értékeli benned, hogy a hagyományok híve vagy.

Vénusz a Vízöntőben

Vízöntő Vénuszként nagy hatást gyakorolsz a férfiakra nyitott szellemeddel és távolságtartó, kissé hűvös bájoddal. A szokatlan és nem hagyományos kapcsolatokhoz vonzódsz, és valószínűleg olyan férfiak figyelnek fel rád, akik hasonlóan gondolkodnak. A párod különösen értékeli benned, hogy neki is nagy mozgásteret hagysz, és egy kicsit időről időre meg kell küzdenie érted.

Vénusz a Halakban

Ha a Vénuszod a Halakban van, álmodozó és érzelmes lény vagy, aki igyekszik mások kedvében járni - és ez általában sikerül is. Megértésedet és érzékenységedet különösen értékeli a férfi, aki támaszra találhat benned, ám fontos ügyelned arra, hogy ne hagyd magad kihasználni, mert könnyen visszaélhetnek segítőkészségeddel.

OLVASD EL EZT IS!

szerelmi
  • nyugati horoszkóp
  • szerelmi horoszkóp

2012-es szerelmi horoszkóp

Ezt is szeretjük