Hogyan változik a párkapcsolatod a következő fél évben? A Plútó elárulja
A Plútó a változások bolygója, mely folyamatosan hat az életedre.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A Plútó az átalakulás bolygója, mely arra kényszerít, hogy felszámolj bizonyos berögződött mintákat az életedben. A születési horoszkópodban arról árulkodik, hogy milyen tendenciák hatnak az életedre.

Átalakító ereje a párkapcsolatokat sem hagyja érintetlenül. Mivel jelenleg - és egészen 2023-ig - a Bakban tartózkodik, az embernek a hatalomhoz és az alá-fölérendeltséghez való viszonyára van hatással. Sokan egyre nehezebben viselik a kötöttségeket és kötelezettségeket, függetlenségre és önállóságra vágynak. A következő időszakban fontos feladat a karrier és a magánélet összehangolása, illetve annak az eldöntése, hogy mit érdemes megtartani a hagyományos értékek közül. Nézd meg, hol áll a Plútód, és olvasd el az elemzést!

Plútó az Ikrekben

Akinek a Plútója az Ikrek jegyében állt, amikor született, annak a pletyka és a szóbeli manipuláció káros hatásaival kell megküzdenie a kapcsolatokban. Talán túl sokat foglalkozik azzal, hogy mit gondolnak róla mások, vagy maga esik hazugságnak áldozatul. A következő időszak arra tanítja, hogy ne hallgasson a szóbeszédre, és maga se terjesszen valótlan információkat.

Plútó a Rákban

Ha a Plútód a Rákban áll, fontos feladatod az elengedés. A következő időszakban lehet, hogy le kell zárnod egy kapcsolatot, vagy ideig-óráig el kell búcsúznod valakitől, akit szeretsz. Az sem kizárt, hogy bizonyos mintákhoz való ragaszkodásoddal kell leszámolnod, mégpedig az ideális családhoz fűzött elképzeléseidet kell megváltoztatnod, illetve rugalmasabban kezelned.

Plútó az Oroszlánban

A következő időszak felelősségvállalásra kényszerít a párkapcsolat területén. Ha eddig gyerekszerepet vállaltál a párkapcsolatodban, most fel kell nőnöd ahhoz, hogy egyenrangú partnerré válj, hiszen, ha nem veszed ki a részed a feladatokból, csak elvárod, hogy a párod körülrajongjon és gondoskodjon rólad, azt a kapcsolatod bánhatja. Lehet, hogy szükség lesz a kreativitásodra ahhoz, hogy megmentsd a kapcsolatot.

Plútó a Szűzben

Ha a Szűzben van a Plútód, nem kizárt, hogy túlzott kritikus hajlamoddal fordítod magad ellen a párodat. Ne várd tőle, hogy megértő legyen veled, ha te minden tettében csak a hibákat látod. Ha túlzottan kötözködő vagy, az akár alá is áshatja a kapcsolatot, hiszen a másik könnyen megelégelheti, ha nem ismerik el. Ez az időszak elfogadásra kényszerít, meg kell tanulnod toleránsabbnak és empatikusabbnak lenni, ha boldog kapcsolatot akarsz.

Plútó a Mérlegben

Ha a Mérlegben áll a Plútód, hajlamos lehetsz némi megszállottságra a szerelemben, talán nem is érzed teljes embernek magad, ha nincs párod. Pedig meg kell tanulnod az önállóságot is. A következő időszak azt fogja bizonyítani számodra, hogy addig nem élhetsz harmonikus kapcsolatban, míg valaki mástól várod a boldogságot. Amint megállsz a saját lábadon, egyensúlyba kerül a kapcsolatod, vagy megtalálhatod a párodat.

Plútó a Skorpióban

Talán a viszonyaidat erotikus beállítottságod irányítja, és nem kizárt, hogy a kapcsolat boldogsága a szextől függ számodra. Lehetséges, hogy ezt a hosszú kapcsolatod bánja, esetleg türelmetlen vagy azzal, aki nem teljesíti rögtön az igényeidet. Ám a következő időszak arra világít rá, hogy nem mindig a fizikai vonzalom az első. Lehet, hogy érkezik valaki az életedbe, aki megváltoztatja a hozzáállásodat.

Plútó a Nyilasban

Talán azok közé tartozol, akiknek konkrét kép él a fejükben az ideális férfiról, és a fehér lovon érkező herceget várod. Ezzel kizárod az életedből a reális jelentkezőket. Az idealizmus és a romantika sokszor termékenyen hat a kapcsolatodra, de az irreális igények akadályt jelentenek. Szakításra kerülhet sor, ha olyasmit vársz a párodtól, amit nem tud teljesíteni. Ha a valósághoz igazítod az igényeidet, megtalálhatod a nagy Ő-t.

Plútó a Bakban

A most születő és felnövő generációnak fontos feladata, hogy megküzdjön a párkapcsolatok területén változó értékrenddel. Ők egyelőre szüleik viszonyain keresztül tapasztalják meg a az együttélés új formáit, és felnőve nekik kell majd eldönteni, hogy milyen típusú kapcsolatot választanak. A döntést a saját igényeik alapján hozzák meg, és kevéssé befolyásolja őket, hogy a szüleik mit tartanak jónak.

Ezt is szeretjük