Hogyan keresheted a legtöbb pénzt? Sorsszámod elárulja
Számold ki a sorsszámodat, hogy megtudd, melyik hivatással keresheted a legtöbb pénzt.

beauty and style
Top olvasott cikkek

Sorsszámodból kiderül, hogy milyen hivatást kell beteljesítened az életedben. Ha ezt vállalod, az egyúttal anyagi gyarapodást is hoz számodra. A számot a névszám és az életszám összeadásával kapod meg, és a sorsszám két összetevője jelképezi képességeid megvalósítását azokon a tapasztalatokon keresztül, melyeket életed során szerezhetsz.

Az életszámodat úgy kapod meg, hogy összeadod születésed dátumának összes számjegyét. Ha például valaki 1984. június 16-án született, a dátum számjegyekkel leírva 1984. 06. 16. lesz. Ha a számjegyeket összeadod: 1 + 9 + 8 + 4 + 6 + 1 + 6 = 35-öt kapsz. Ennek számjegyeit összeadva: 3 + 5 = 8 lesz a végeredmény. 

Ezt add hozzá a nevedből kiszámolt értékhez, melyet a következő módon kapsz. Az ábécé minden betűjéhez hozzárendelhető egy szám. Írd le a nevedet egy papírra, és az alábbi táblázatból másold alá a betűk számértékeit. Ha kettős betű is szerepel a nevedben, mint például a zs vagy az ly, akkor azokat külön-külön, tehát z+s, illetve l+y betűkként kezeld.

Ezután add össze a számokat. Ha kétjegyű szám jött ki, akkor mindaddig adogasd össze a számjegyeket, amíg egyjegyű nem lesz!

1 2 3 4 5 6 7 8 9
A B C D E F G H I
J K L M N O P Q R
S T U V W X Y Z  


Például: Kiss Erzsébet = 2+1+1+9+8+1+2+2 = 26. 2+6 = 8.

Tehát a végeredmény a két szám összege 8+8=16, 1+6=7 Most nézd meg a rád jellemző leírást!

1-es sorsszám

Egyesként önálló, különleges teremtőerővel rendelkező ember vagy. Abból profitálhatsz a legtöbbet, ha használod alkotóerődet, illetve kibontakoztatod vezetői képességeidet. Sorsod, bátorságod és elszántságod lehetőséget ad arra, hogy magad mellé állíts másokat céljaid megvalósítása érdekében, ezért érdemes saját befektetésbe fognod, legyen az egy szellemi alkotás vagy egy üzleti vállalkozás

2-es sorsszám

Ha kettes a sorsszámod, akkor gyakorlati érzékeddel, a kivitelezésre való képességeddel, valamint formálóerőddel tudod egyengetni a karriered útját. Így tanácsos olyan tevékenységet választanod, ahol kézügyességre vagy szervezésre van szükség. Használd együttműködő készségedet és inspiráló hatású energiáidat, melyekkel másokat lelkesíthetsz, és hallgass a belső hangodra!

3-as sorsszám

Ha 3-as sorsszámmal születtél, gyors felfogóképességedet, mozgékonyságodat és kreativitásodat kell használnod arra, hogy fellendítse a karrieredet. Nem árt, ha szigorú vagy magadhoz, illetve arra szorítkozol, hogy a téged érdeklő területek közül egyet válassz, amelyre minden erődet koncentrálod. Így fogsz olyan sikereket elérni, melyekkel nemcsak népszerű, de köztiszteletben álló személyiség is lehetsz.

4-es sorsszám

Olyan mérhetetlen munkabírással és fizikai erővel vagy megáldva, melyet egyetlen más szám sem mondhat el magáról. Azok közé tartozol, akik nem a könnyebb végén fogják meg a munkát. Minden olyan foglalkozás szóba jöhet számodra, amelyeknél rendszerezésre van szükség, amelyek gyakorlati tervezést igényelnek, és lehetőséged van a rendteremtésre. Műszaki és technikai tevékenységek, de a földdel kapcsolatos munkák is szóba jöhetnek.

5-ös sorsszám

Ha 5-ös sorsszámmal rendelkezel, abból profitálhatsz a legtöbbet, ha szabadjára engeded optimizmusod, lelkesedésed és idealizmusod. Ha a terveidre koncentrálsz, illetve arra, amit szeretnél elérni, akkor könnyen vonzhatod a gazdagságot az életedbe. Érdemes olyan foglalkozást választanod, mely utazással, sok mozgással jár. Szóba jöhetnek nem konvencionális tevékenységek, mint a szellemi szabadfoglalkozás.

6-os sorsszám

Ha 6-os a sorsszámod, képességeidet főleg a fiatalok problémáival kapcsolatos segítségnyújtásban hasznosíthatod a legjobban, de olyan tevékenységekkel is pénzt kereshetsz, melyek a szépség, a harmónia és a boldogság megteremtését célozzák. Lehet, hogy a szépségiparban találsz megfelelő tevékenységi kört, de az sem kizárt, hogy a diplomácia területén is érdemes keresgélned.

7-es sorsszám

7-esként nem elhanyagolható kötelességed, hogy folyton gyarapítsd a tudásodat és fejleszd az adottságaidat. Ezáltal rejtett, spirituális igazságokat ismerhetsz fel az élet alaptörvényeire vonatkozólag, és az így nyert többlettudást alkalmazhatod a pénzkeresésben is. Önfejlesztésre fordított energiáid megtérülnek, és ha tudásodat továbbadod, anyagilag is profitálhatsz belőle.

8-as sorsszám

8-asként valamilyen kockázatos, esetleg kissé veszélyes foglalkozással keresheted a legtöbb pénzt, de a gyógyítás és a terápia is alkalmasak lehetnek arra, hogy megalapozd velük anyagi jólétedet. Minden olyan munkakör megfelelő lehet számodra, ahol veleszületett szervezőkészségedet, anyagi és pénzügyi dolgokhoz való érzékedet kamatoztathatod, így a közgazdaságban és a bankszférában is kereshetsz állást.

9-es sorsszám

9-esként különleges szellemi tudással és empátiával rendelkezel, így elsősorban olyan foglalkozásokkal kereshetsz pénzt, melyek lehetővé teszik számodra a környezeteddel való kapcsolatok kialakítását és fenntartását - e tekintetben leginkább az emberek közötti szellemi érintkezés fontos. A tudás gyarapítását szolgáló tevékenységek és a hírszolgálat is ilyen lehet, de a nemzetközi, globális tevékenységek is.

Ezt is szeretjük