Hogyan alakul a családi életed?

A kínai horoszkóp megmutatja

Egy apróság érkezése vagy más örömteli esemény kavarja fel idén a szürke hétköznapok állóvizét?

beauty and style
Top olvasott cikkek

A kínai horoszkóp szerint a Nyúl éve tartalmasnak és érdekesnek ígérkezik. Sok jegy szülötte személyes számvetést készít, és kiegyensúlyozottabb életformát választ, melyben nagyobb szerep jut a családi életnek.

2011-ben várhatóan több időt töltesz majd rokonaid, szeretteid körében. Ha korábban nem rajongtál a családi összejövetelekért, idén még változhat a helyzet.

Kínai horoszkóp számláló

Számold ki, milyen jegyben születtél a kínai horoszkóp szerint, és olvasd el az elemzést!

Mikor születtél?
(év - hónap - nap)

Eredmény:

Patkány

2011-ben családi életedben jelentős változások várhatók. Bővül a család, valószínűleg egy esküvő vagy egyéb örömteli esemény van kilátásban. Szeretteid gyakran kérik majd ki a tanácsodat. Elismerik remek szervezőkészségedet, ám ebben az évben fokozottan oda kell figyelned véleménynyilvánításodra. Ha túlságosan ragaszkodsz eredeti meggyőződésedhez, és nem veszel figyelembe elég szempontot, az félreértésekhez vezethet.

Bivaly

A kínai horoszkóp szerint 2011-ben komoly szerepet játszik életedben családtagjaid támogatása. Bátorítsd szeretteidet - különösen azokat, akik valamilyen komolyabb szakmai vagy magánéleti változáson esnek át az év során. Néhány kedves szó sokkal többet jelenthet számukra, mint hinnéd. Ugyanakkor te se szégyellj segítséget kérni, ha úgy hozza a sors. Magánéleti szempontból remek év áll előtted, de fontos lesz a családon belüli összefogás.

Tigris

A Nyúl évében komoly hangsúlyt kap a személyes fejlődés. Tigrisként könnyen előfordulhat, hogy valamely családtagoddal közös szakmai projektbe kezdtek, mely mindkettőtök épülését, kiteljesedését szolgálja. Kreatív ötleteiddel bátran rukkolj elő, nem kell tartanod semmitől. A 2011-es horoszkóp szerint elképzeléseidet és tetteidet idén siker koronázza. A jelszavad legyen idén a bátorság és az alkotószellem.

A tarot és a jövő

Ha kíváncsi vagy, mit hoz a jövő, nemcsak a horoszkópok, hanem a tarot-jóslás is segítségedre lehet ebben. Nézd meg, hogy működik!

Nyúl

Ha a Nyúl jegyében születtél, 2011-ben nagyon fontos szerepet kap az amúgy is elfoglalt családtagokkal való megfelelő kommunikáció. Emellett elengedhetetlen, hogy, ha bármilyen feszültség, kétely gyötör, oszd meg érzéseidet szeretteiddel. Hozzátartozóid segítő támogatásával a problémák gyorsabban megoldódnak majd. Ne legyen örök indok, hogy elfoglaltak vagytok, sok a munka, nincs időtök egymásra!

Sárkány

A kínai horoszkóp előrejelzései szerint családi életed sok öröm forrása lehet idén. Ehhez azonban vissza kell fognod domináns természetedet. Hajlamos vagy arra, hogy mások felett uralkodj, ám bizonyos dolgokban most rugalmasabb hozzáállást kell tanúsítanod. Legjobb szándékod ellenére is előfordulhat, hogy merevségeddel galibát okozol. Ha azonban mindezt szem előtt tartod, számos pozitív családi élményben lehet részed.

Kígyó

A 2011-es év a kínai horoszkóp szerint nemcsak a személyiségfejlődésnek, de az utazásoknak is kedvez. Tervezz minél több kiruccanást, hosszabb-rövidebb kirándulást szeretteiddel. A közösen eltöltött idő nemcsak téged, hanem őket is feltölti érzelmileg. Még arra is van esély, hogy néhány - túl régóta húzódó - konfliktushelyzetet tisztázzatok rokoni körön belül. Kígyóként a családi élet szempontjából kellemes évnek nézel elébe.

A kínai horoszkóp szerint családi életedben örömteli eseményekre számíthatsz. Lehet, hogy új taggal bővültök, vagy valamilyen elért eredmény ad okot az ünneplésre. Bár ként 2011-ben számos személyes elfoglaltságod lesz, fontos, hogy időt szakíts szeretteidre is. A következő hónapokban szorosabbá válhatnak rokoni kapcsolataid, ám ehhez szükséges, hogy te is invesztálj be némi energiát, ne csak a többiektől várd el.

Kecske

Számos alkalommal lesz lehetőséged közös családi programokban való részvételre. Talán tavaly kevéssé díjaztad ezeket a lehetőségeket, idén azonban te lepődsz meg a legjobban azon, mennyire szívesen töltöd együtt az időt szeretteiddel. A kínai horoszkóp előrejelzései szerint gyakran éppen te leszel az események mozgatórugója, aki megszervezi a találkozókat. Örömödet pedig csak fokozza, hogy új taggal bővül a család.

Majom

Majomként előfordulhat, hogy lakás- vagy munkakörülményeid megváltoznak az idén. Jól teszed, ha ennek gondjait-örömét megosztod szeretteiddel. Családi életedben kellemes, eseménydús időszakra számíthatsz. Ehhez azonban fontos, hogy olykor a saját nézeteidet háttérbe szorítva meghallgasd a hozzád közelállók véleményét. Tartsd tiszteletben érzéseiket, ne ragaszkodj mindenáron a magad igazához, gyakorolj némi toleranciát!

Kakas

2011-ben családi életed jól alakul, főként, ha gondoskodsz a rokonok közötti kedvező kommunikációról. Szeretteid ebben az esztendőben különösen nagyra értékelik a támogatásodat. Akár egy probléma megoldásában, akár egy családtag önbizalmának helyreállításában segítesz, figyelmed többet jelent majd, mint gondolnád. Kakasként tetteid mozgatórugója idén a megértés és a kedvesség legyen!

Kutya

Idén a társasági, illetve családi életedben egyaránt lesz ok az ünneplésre. 2011-ben örömteli hírek - gyermek születése, esküvők - várhatók. Az év folyamán fontos lesz, hogy szeretteidet beavasd a terveidbe, ugyanis segítő együttműködésükkel jóval többet érhetsz el, mint egyedül. Bár bizonyos terveidet szeretnéd gyorsan megvalósítani, nem árt, ha hallgatsz arra a rokonra, akik türelemre int. Hidd el neki, hogy a jó munkához idő kell.

Disznó

A Disznó jegy szülötteként fontos számodra a család és a társasági élet. A Nyúl éve épp ezért igazán kedvezőnek ígérkezik. Rengeteg érdekes családi esemény vár rád, melyek színesítik a hétköznapjaidat. Előfordulhat, hogy új taggal bővül a család - talán éppen neked köszönhetően -, de meglehet, hogy egy régóta várt költözésre nyílik lehetőség, mely osztatlan sikert arat rokoni körben - téged pedig kimondottan boldoggá tesz.

Cikkünk Neil Somerville Kínai horoszkóp 2011 című könyve alapján készült.

Neil Somerville az egyik legismertebb szerző nyugaton a kínai horoszkóp témakörében. A 2011-es év könyve szerint igazán mozgalmasnak ígérkezik, a legtöbb jegyre ösztönző és pozitív hatással lesz. Kedvező időszak ez a családra nézve, hiszen elsősorban a párbeszéd, a diplomácia és a személyes fejlődés éve. Fontos lehet most a kezdeményezőkészség, a lehetőségek kihasználása.

Kiadja az Édesvíz Kiadó.
Ára 2990 forint.
A könyvet itt rendelheted meg. »
Ezt is szeretjük