Hitler rokonai komoly fogadalmat tettek: elhatározták, nem vállalnak gyereket, hogy lezárják a vérvonalat

Nem akarták továbbvinni a vérvonalat, melyhez Hitler is tartozott.

GettyImages-3277097
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Sokakban felmerülhetett már a gondolat, milyen lelki teher lehet valakinek azzal együtt élni, hogy Hitler leszármazottja. Neki ugyanakkor nem született Eva Braunnal közös gyermeke, így csupán rokonai képviselték és képviselik a vérvonalát.

Az Ausztriában élő Peter Raubal és Heiner Hochegger, valamint a Long Islanden élő Alexander, Louis és Brian Stuart-Houston Hitler ma is élő rokonai. Az utolsók, ugyanis szándékosan nem vállaltak gyermeket, hogy megállítsák a vérvonalat, melyre Hitler miatt sötét árnyék vetül.

Így gyarapodott a családfa

Mielőtt Adolf Hitler apja, Alois megismerte volna a feleségét, Klara Pözlt, egyszer már volt nős: első feleségétől, Frannitól egy fia és egy lánya született, Alois és Angela.

Hitler szülei.
Hitler szülei.

Az idősebb Aloisnak Klarával kötött házasságából hat gyermeke született, de csak Adolf és Paula maradtak életben. Mivel apjuk újranősült, nekik két féltestvérük is lett.

Paula soha nem ment férjhez, így neki nem született gyermeke, de az ifjabb Aloisnak két fia is lett, William és Heinrich. Angelának három gyermeke született, Leo, Geli és Elfriede. Elfriede és Leo házasságkötéseik után egy-egy fiút nemzettek, Petert és Heinert, akik a ma is élő öt leszármazott közé tartoznakGeli, aki egyébként közel állt Hitlerhez, és egy ideig együtt is laktak, fiatalon meghalt.

Az ifjabb Alois, Hitler féltestvére.
Az ifjabb Alois, Hitler féltestvére.

Az öt leszármazott sorát gyarapítják a Stouart-Houston fiúk is, akik pedig az ifjabb Alois fia, a nagybátyját sakkban tartó, idővel Amerikába költöző és nevet változtató William gyermekeiként jöttek a világra.

Fogadalmat tettek

Amikor a Stouart-Houston fiúk megtudták, hogy Hitler a rokonuk, megegyeztek, hogy egyikük sem vállal gyereket annak érdekében, hogy a család vérvonala megszakadjon. Hasonló döntésre jutottak a Führer ausztriai rokonai is. Sem Peter Raubal, sem Heiner Hochegger nem házasodott meg, és nem lettek utódaik sem.

A zsaroló William, és a kedvenc unokahúg, Geli.
A zsaroló William, és a kedvenc unokahúg, Geli.

A komoly döntés eredményeként a következő évszázadra Hitlernek már egyetlen rokona sem fog élni. Vérvonala örökre lezárul. Ironikus, hogy éppen annak a vérvonala, aki a vért, pontosabban a német vért mindenek fölé helyezte. Igaz, ő maga osztrák születésű volt, felmenőit tekintve pedig meglehetősen homályosak az információk.

Ő volt Hitler vakmerő unokaöccse

William Patrick Hitler nem félt a nagybátyjától, megzsarolta, és leleplező cikket is írt róla.

Ezt is szeretjük