Hétvégi horoszkóp április 8-tól 10-ig
Hogy alakul a szerelmi életed?
A tavaszi szeszélyes időjáráshoz hasonlóan a csillagjegyek életében is a változásoké a főszerep.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Az áprilisi időjárás egyelőre nem kényeztet el senkit, a gyorsan változó körülmények szinte az összes jegy hangulatát befolyásolják.

Türelmetlenség és feszült helyzetek - ezek lesznek a hétvége alapmotívumai. Azonban néhány esetben a csillagok segítő energiákat küldenek. Ha tudni szeretnéd, rád melyik lesz igaz, olvasd el a horoszkópodat!

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Párkapcsolatodban egyre látványosabban ütköznek ki a problémák jelei, már nem tudod titkolni a külvilág előtt, hogy valami nincs rendben köztetek. Kosként pedig nagyon adsz a látszatra, szereted elhitetni: téged semmi baj sem érhet. Ez a hétvége sem győz meg arról, hogy érdemes lenne maradnod. Még egyedül élsz? A csillagok nem jeleznek változást a szerelmi életedben, beéred az exeddel folytatott futó kapcsolattal. Pedig a közvetlen környezetedben valaki nagyon szeretné, ha észrevennéd.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Ha a Bika jegyében születtél, még a hétvégén is dolgozol, megint túlvállaltad magad, és a határidők vészesen közelednek. A kedvesed egyre kevésbé tolerálja, hogy a szabadidődben nem vele foglalkozol. Habár igyekszik segíteni, szombaton mégis összekaptok ezen a témán. Még szingli vagy? A horoszkóp szerint eljött az idő egy új szerelemre. Álmaid pasija bukkanhat fel pénteken, ezért tartsd nyitva a szemed. Lehetőleg a legcsinosabb ruhádban indulj el dolgozni, meglátod, a hatás nem marad el.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Mivel az Ikrek jegyében láttad meg a napvilágot, szükséged van a folyamatos visszajelzésekre - ha nem érzed, hogy párod eléggé figyel rád, azonnal féltékenykedni kezdesz. Ezen a hétvégén megkapod azt a kényeztetést és törődést, amire vágysz, így semmi okod a bizalmatlanságra. Még nincs párod? A szerencse most melléd szegődik, egy váratlan helyzetből lángoló érzelmek alakulnak ki. Bár nem hiszel benne, hogy létezik szerelem első pillantásra, szombaton megtapasztalhatod az ellenkezőjét.

Erre számíts a továbbiakban!

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

A horoszkóp szerint totális bizonytalanság vár rád a hétvégén. Kapcsolatod meginogni látszik, szombaton úgy érzed, feleslegesen fektettél bele ennyi energiát, hiszen cserébe nem kaptad meg a legalapvetőbb érzelmeket sem. A viharfelhők vasárnapra eltűnnek, de a költözés gondolata továbbra is foglalkoztat. Még nincs kedvesed? Az egyik kollégádról álmodozol, de nem mersz lépni. Így esélyed sincs a boldogságra, ráadásul a többi jelentkezőt észre sem veszed, mert folyton a fellegekben jársz.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Imádod a jeleneteket, ha nincs vita, nem is érzed jól magad. Kedvesed békés hétvégét tervez, ám melletted nem lehet pihenni. Szombaton egy kissé feszült hangulatra számíthatsz, de még aznap sikerül mindent megbeszélnetek, és tökéletes harmóniában folytatódik a nap. Még egyedül élsz? Minden helyzetben feltalálod magad, egy házibuliban valakit igencsak elkápráztatsz a problémamegoldó képességeddel. Oroszlánként képtelen vagy kivárni, hogy a pasi kezdeményezzen, ezért azonnal bedobod magad.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Csak komoly kompromisszumok árán tudod látszólag helyreállítani a családi békét, pedig Szűz csillagjegyűként nehezen viseled a diszharmóniát. Bár szombatra megnyugszanak a kedélyek, mindkettőtökben tüskék maradnak, melyeket jobb lenne minél előbb tisztázni - mielőtt még nem késő. Még a szinglik táborát erősíted? Akkor ideje váltanod, a csillagok segítenek ebben. Már régóta álmodozol valakiről, és most közelebbről is megismerkedhetsz vele a pénteki buliban.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy váratlan munkahelyi fordulat jótékonyan hat a párkapcsolatodra, pénteken megünneplitek a sikereidet. Az utóbbi időben kissé eltávolodtatok egymástól, ám most új színt visz az életetekbe ez a jó hír - szexuális téren is újra felfedezitek egymást. A horoszkóp szerint szenvedélyes esték és nappalok várnak rád. Nincs kivel megosztanod az ágyadat? Sajnos a csillagok nem jeleznek megoldást erre a problémára, hiába várod annyira a nagy Ő-t, ezen a hétvégén nem bukkan fel.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Életre szóló döntések előtt állsz, ám amennyire szeretnél megállapodni, legalább annyira félsz is tőle. A hezitálást kedvesed is érzi, és nincs tőle túlzottan elragadtatva. Egy hatalmas veszekedés után kibékültök, ám vasárnap megint kisebb viták tarkítják a hétvégét. Még nincs párod? Skorpióként nehezen viseled a magányt, az összes jegy közül talán téged visel meg legjobban a szingliség. Pedig ez a pár nap sem hozza el a szerelmet, hiába mész buliról bulira.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A fárasztó hét után úgy döntesz, megérdemled a pihenést. Ha teheted, szervezz egy titkos hétvégi programot a kedvesednek, ám ha kizárjátok pár órára a külvilágot, az is elég. A tökéletes feltöltődéshez semmi másra nem lesz szükség, csak egymásra és egy közös masszázsra. Mámorító napok várnak rád. Még nincs pasid? A horoszkóp szerint most jó eséllyel változtathatsz ezen a helyzeten, minden feltétel adott lesz a pénteki napon, csak vedd észre a lehetőséget.

Kapcsolati számmisztika
Ha bizonytalan vagy a kapcsolatod jövőjét illetően, hívd segítségül a számmisztikát! Szolgáltatásunk segítségével minden kérdésedre választ kaphatsz.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kellemesen indul a hétvége, ha a Bak jegyében születtél, ám makacsságoddal mindent elrontasz. Annyira megbántod a kedvesedet, hogy elrohan otthonról. Nehezen ismered be, ha nincs igazad, ám a békülés érdekében kénytelen vagy változtatni a szokásaidon. Vasárnapra látszólag helyreáll a rend, ám úgy érzed, valami eltört köztetek. Még szingli vagy? Egy régi kapcsolat árnyékában élsz, így nem tudsz teljes szívvel nyitni az új felé. Amíg nem zárod le a múltat, nincs esélyed a boldogságra.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Hangulataid gyorsan váltakoznak: az egyik percben még bújós vagy, a másikban megőrülsz a párodtól. Kedvesed eddig jól bírta a gyűrődést, ám ezen a hétvégén alaposan megleped szélsőséges viselkedéseddel. Kisebb nézeteltérések várnak rád, azonban a csillagok szerint nem kell a szakítástól félned. Még egyedül élsz? Nem vagy túl rámenős, ám a pénteki buliban kivetkőzöl magadból, és leszólítasz egy pasit. Igyekezetedet siker koronázza, a szombatot már társaságban töltöd.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Értetlenül állsz a párod új szokásai előtt - eddig azt hitted, tökéletesen ismered őt, ám most bebizonyítja az ellenkezőjét. A változások nincsenek az ínyedre, úgy érzed, egyre kevesebb figyelmet fordít rád. Amikor ezt szóvá teszed, nem túl higgadtan reagál rá. Még nincs pasid? Az utóbbi időben mások boldogságával voltál elfoglalva, ahelyett, hogy magaddal törődtél volna. Ha meg sem próbálsz ismerkedni, úgy elég nehéz felszedni valakit. A hétvégén lesz időd kimozdulni otthonról, használd ki a lehetőséget.

OLVASD EL EZT IS!

Ezt is szeretjük