Hétvégi horoszkóp április 1-től 3-ig
Szerelem és tavasz
Nem áprilisi tréfa, hogy álmaid hétvégéje vár. Horoszkópunkból megtudhatod, mi minden történik.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

A hónapváltás szerelmi életedben is fordulatokat hozhat, szinte minden zodiákus számára kellemes eseményeket tartogatnak a csillagok.

Ha még nincs közös programotok, gyorsan szervezz egyet. A közös élmények hatására még közelebb kerülhettek egymáshoz. Kíváncsi vagy a részletekre? Horoszkópunkból kiderül, mi vár rád a következő pár napban.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

A hét közepén igencsak elbizonytalanodtál a kapcsolatodat illetően. Még a szakítás gondolatával is eljátszadoztál, ám amint beköszönt a hétvége, minden borús gondolatod egy csapásra eltűnik. Őszinte figyelemmel fordulsz párod felé, így a korábbi kétségeid semmissé válnak. Még egyedül élsz? Amúgy sem vagy otthonülős típus, ám a jó idő miatt tombolnak a hormonjaid. Minden lehetőséget megragadsz a csavargásra - fáradozásaidat pedig siker koronázza. A nagy Ő is felbukkanhat valamelyik rendezvényen.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Párkapcsolatodat igencsak megviselték az utóbbi hetek történései, ám nem bírod hosszú távon a tisztázatlan helyzeteket. Szombaton kibeszélős napot tartotok, megvitatjátok, mit rontottatok el az utóbbi időben. A konklúzió: több időt kell egymásra szánnotok - ezért a hétvége további részében kizárjátok a külvilágot. Még szingli vagy? A horoszkóp igen érdekes helyzetekbe sodor, egy rég nem látott távoli ismerősbe botlasz, akivel azonnal egy hullámhosszra kerülhetsz.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

A hangulatingadozásod miatt kicsit feszülten indul a hétvége, ha az Ikrek jegyében születtél. Ám vasárnapra minden egy csapásra megváltozik, úgy érzed, szerelmesebb vagy, mint a kezdet kezdetén. Tökéletes biztonságban érzed magad a párod mellett, így fel tudod tárni előtte a korábbi kétségeidet. Még egyedül élsz? A szabadság utáni vágyadat szorítsd háttérbe, és hagyj fel a görcsösséggel is. Hidd el végre, ha valaki randira hív, az biztosan azért van, mert felkeltetted az érdeklődését. Ne sejts minden mögött összeesküvést.

Tarot és a szerelem

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Egy váratlan esemény miatt magányra vágysz a hétvégén, úgy érzed, egyedül kell szembenézned a közelgő helyzettel. A párod hiába próbál segíteni, mereven elzárkózol előle. Mivel ismer, nagyon jól tudja: ez csak az első reakciód, később úgyis belátod, egyedül nem birkózol meg a feladattal. Még az egyedülállók táborát erősíted? Egy régóta titokban dédelgetett álmod válhat valóra szombaton. Ne állj kishitűen a fejleményekhez, ez a bimbózó románc igenis jár neked. Élvezd ki minden percét.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Egy régi szerelem bukkanhat fel a hétvégén, ha az Oroszlán jegyében láttad meg a napvilágot. Jelenlegi kedvesed nincs elájulva a fejleményektől, ezért vitásan indul a hétvége, ám sikerül meggyőznöd őt a hűségedről. Vasárnapra már minden tisztáztok, és egy szenvedélyes nap vár rátok. Még szingli vagy? Nem szívesen töltöd magányosan az estéidet, ezért minden lehetséges ismerősödet mozgósítod, illetve közös programokat szervezel. A terv tökéletesen beválik: az egyik buliban megismerkedsz valakivel, akibe első pillantásra beleszeretsz.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Az utóbbi hetek bizonytalansága megviselt, párkapcsolatod nem úgy alakult, ahogy szeretted volna. Azonban a horoszkóp megoldást ígér erre a hétvégére, minden félreértést tisztáztok. A beszélgetés pedig még közelebb hoz titeket egymáshoz, így érzed, érdemes volt kitartanod a párod mellett. Még nincs pasid? Álomképet kergettél eddig, ezért esélyed sem volt a boldogságra. Egy ismerősöd kirángat a felépített világodból, és bár eleinte vonakodva mész vele, nem fogod megbánni - bár a nagy Ő nem bukkan fel, rengeted bókot és elismerő pillantás zsebelhetsz be.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy nagyobb munkába vágtátok a fejszéteket, melyet a pároddal közösen végeztek. Mérlegként úgy gondolod, mindenkinek egyenlően kellene kivenni a részét a projektből, ám szerinted ez nem így valósul meg. A hétvégén végre letudjátok a kötelességeiteket, így a családi béke is helyreáll, bár a tüske ott marad benned. Még nincs kedvesed? A jó idő beköszöntével nem bírsz egy helyben maradni, szívesen utazol vagy kirándulsz. Elképzelhető, hogy a kiruccanásról már nem egyedül térsz haza.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Hirtelen természetű vagy, ha a Skorpió jegyében születtél. A hétvégén is azonnal támadsz ahelyett, hogy elszámolnál tízig. A vitából állóháború kerekedik, még vasárnap is feszült a hangulat köztetek. Még szingli vagy? Egy véletlen helyzet hozza el számodra a szerelmet, azonban te mindig készen állsz a hódításra. Hamar feltalálod magad a váratlan szituációban, bátorságod pedig szenvedélyes napokat eredményez.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

A zöld szemű szörny telepedik rá a hétköznapjaidra, úgy érzed, elbizonytalanodtál. Nyilasként határozottan képviseled az érdekeidet, ám most inkább elvonulsz és magadba zárkózol. A párod érzi, hogy valami nincs rendben, de a ki nem mondott vádakra nem tud reagálni. Még egyedül élsz? Magabiztos fellépésed általában riasztó lehet a másik nem számára, ám ezen a hétvégén valaki díjazni fogja ezt a tulajdonságodat.

Szerelem és számmisztika
Szeretnéd tudni, mit kell tenned ahhoz, hogy a párkapcsolatodban minden működjön? Kapcsolati számmisztika szolgáltatásunk elárulja!

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Kisebb meglepetéssel készülsz a hétvégére, mely egy engesztelő hadművelet része. Minden nagyon jól sikerül, legtitkosabb álmaid válnak valóra - az ágyban és azon kívül is. A horoszkóp szenvedélyes napokat ígér. Még nincs pasid? Néhány apró változtatással visszatérhet az önbizalmad, így pedig bárkit meghódíthatsz. Próbálj ki egy új hajszínt, esetleg szerezz be egy új ruhát - aztán irány az éjszaka.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

Ha a Vízöntő jegyében születtél, közös programot szervezel pároddal a hétvégére, esetleg új hobbi után néztek - az élmények tovább erősítik a kettőtök közti köteléket. Tökéletes biztonságban érzed magad a kedvesed mellett, imádsz vele lenni - ez a hétvégén sem lesz másként. Még egyedül élsz? A héten már megégetted magad, ezért óvatosabban kacérkodsz. A horoszkóp nem ígér nagy változást szerelmi téren.

Halak (II. 20 - III. 20.)

Kapcsolatod már nem a régi tűzzel ég, ám a megszokás miatt nehezen váltasz. A hétvégén is konfliktusokba és vitákba fullad a kommunikációtok. Halakként nehezen viseled a feszültséget, de lépni sem mersz, ezért borús napokra számíthatsz. Még nincs kedvesed? Ha mindig a munkába temetkezel, nehezen talál rád a szerelem. Szakíts több időt magadra, menj el néha szórakozni. A munkahelyeden lehetetlen kapcsolatot kialakítanod.

OLVASD EL EZT IS!

ferfi vonzalom jo lead
  • szerelem
  • párkapcsolat

Így kaphatod meg a férfit!

Ezt is szeretjük