Hétvégi horoszkóp április 15-től 17-ig
Hogy alakul a szerelmi életed?
A sorsdöntő pillanatok hétvégéje megérkezett, vajon neked mit tartogat? Futó kalandot vagy tartós építkezést?

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Úgy érezheted ebben a pár napban, hogy a bolygók teljesen felforgatják az életedet. A zodiákus minden jegye változásokra számíthat, lesznek döntéshelyzetek, melyeket nem halogathatsz tovább.

Vajon boldogság és elköteleződés, esetleg konfliktus vagy szakítás vár rád? Horoszkópod megsúgja, mi fog veled történni.

Kos (III. 21 - IV. 20.)

Egy régóta esedékes beszélgetés vár rád a hétvégén, ha a Kos jegyében születtél. A dolgok nem mehetnek így tovább kettőtök közt, azonban higgadt érvelésed meghozza a sikert - nagyot léptek előre. Még nincs pasid? A csillagok nem jeleznek túl nagy változást szerelmi téren, egy exeddel melegszel újra össze szombaton, ám a szíved mélyén te sem gondolod komolyan az újrakezdést.

Bika (IV. 21 - V. 20.)

A zöld szemű szörnyé lesz a főszerep ezen a hétvégén - kedvesed úgy érzi, kifelé kacsintgatsz a kapcsolatotokból. Bár hevesen bizonygatod az ellenkezőjét, a szíved mélyén érzed, van benne némi igazság. Még egyedül élsz? A horoszkóp szerint álmaid pasija felbukkan egy buliban, ám igazából csak te varázsolódsz el. Azonnal beleszeretsz, de a figyelem korántsem lesz kölcsönös - így magányosan töltöd ezt a pár napot.

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Úgy érzed, mindig erre a pasira vártál, tökéletesen sikerül ez a hétvégéd. Egyre biztosabb vagy mind a saját, mind a párod érzéseiben, még az elköteleződés gondolata is felmerül szombaton. Nincs kivel megosztani az ágyadat? A horoszkóp szerint pénteken hosszú távra megoldódhat a szerelmi életed, a pihenés előtti utolsó pillanatban beesik egy új munka, ami miatt eleinte bosszankodsz, ám később nem fogod megbánni a túlórát.

Rák (VI. 22 - VII. 22.)

Rákként nehezen hozol meg döntéseket, ezért már régóta halogatod a szakítást is. Az utóbbi időben csak gyötörtétek egymást, de nem volt merszetek továbblépni. Ez a hétvége visszaadhatja a szabadságodat, ne riadj meg a változástól. Még szingli vagy? Görcsösen igyekszel változtatni a helyzeten, miközben nem akarsz kibújni a páncélod mögül sem. A kettő együtt nem megy, amíg ezt nem látod be, nincs esélyed a boldogságra.

Oroszlán (VII. 23 - VIII. 22.)

Egy váratlanul adódó flört teljesen felborítja a hétvégédet. A párod közös programot szervez, neked pedig döntened kell - maradj vagy menj. Jól fontold meg, mit teszel, mert nem biztos, hogy lesz visszaút. Még egyedül élsz? Akkor most minden esélyed megvan a váltásra, legalábbis a horoszkóp szerint. A csillagok elhozzák neked a szerelmet, már szombaton megismerkedhetsz vele.

Szűz (VIII. 23 - IX. 22.)

Egy régóta húzódó apró nézeteltérés miatt robban a bomba pénteken, hatalmas balhét csaptok, melynek még válás is lehet a vége, ha nem gondolod át jól a mondanivalódat. Ne mondj ki mindent azonnal, próbálj meg a körülményekhez képest higgadt maradni. Még nincs kedvesed? Ha a Szűz jegyében születtél, fontosnak érzed, hogy tartozz valakihez. A hétvége csak félmegoldásokat tartogat, a nagy Ő nem bukkan fel.

Mérleg (IX. 23 - X. 22.)

Egy elejtett félmondat miatt azt hiszed, párod megcsal. Ahelyett, hogy nyíltan rákérdeznél, kutakodni kezdesz. Amikor kipattan az ügy, kedvesed sérelmezi a bizalmatlanságodat. Nyugodt, békés hétvége helyett veszekedés és csalódás vár rád, ha a Mérleg jegyében születtél. Még szingli vagy? Pénteken teljesen elvarázsolódsz valakitől, ám gyorsan kiderül, csak egy futó kaland voltál neki.

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Álmaid hétvégéje vár, a horoszkóp csupa jót tartogat neked. Remekül kiegészítitek egymást a kedveseddel, szexuális és érzelmi téren is tökéletes az összhang köztetek. Úgy érzed, ő az ideális pasi számodra. Még nincs kivel megosztanod az ágyadat? A tavasz a te időszakod, ilyenkor tudod a leginkább kiélni hódító ösztöneidet. Szombaton tartsd nyitva a szemed, mert esélyed lesz egy nagy szerelemre.

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Hónapok óta most először érzed azt, hogy párodra bíznád az életedet és minden apró titkodat. Tökéletesen megbízol benne, még a közös család gondolata is felmerül benned. Szombaton ezt szóvá teszed, ezután hatalmas meglepetésben lesz részed. Még nincs kedvesed? A horoszkóp nem jelez változást szerelmi téren, egy régi kapcsolatot kellene végre lezárnod, csak ezután tudnál továbblépni.

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Romantikus hétvégét tartogatnak a csillagok, ha a Bakok táborát erősíted. Végre megnyílsz a kedvesed előtt, és felvállalod az érzelmeidet. Az őszinte vallomás közelebb hoz titeket egymáshoz, még a családalapítás is felmerül benned. Egyedül élsz? Túl magasra tetted a mércét, amiből nehezen engedsz, pedig így nem sok esélyt adsz a szerelemnek. A hétvégén lesz lehetőséged újragondolni az elvárásaidat.

Vízöntő (I. 21 - II. 19.)

A döntések nemcsak a munkádban, hanem a magánéletedben is megjelennek ezen a hétvégén. A párod több figyelmet szeretne, ráadásul szorosabbra fűzné a kettőtök közti köteléket is. Egyelőre hezitálsz, nem vagy biztos az érzéseidben, ám a végtelenségig nem halogathatod a választ. Még szingli vagy? A horoszkóp szerint egy barátság alakulhat át egyik pillanatról a másikra szerelemmé. Ne gondolkodj túl sokáig rajta, hagyd magad elcsábítani.

Halak (II. 20 - III. 20.)

A kompromisszumok megkötése nem az erősséged, inkább sértődötten elvonulsz, ha valami nem a te elképzeléseid szerint alakul. Kedvesed finoman figyelmeztet erre a hétvégén, ám belátás helyett vádlón lépsz fel ellene. A heves reakciónak még szakítás is lehet a következménye. Nincs párod? Egy álomba ringattad bele magad, ám a sors ezen a hétvégén figyelmeztet, rossz úton jársz. Másik pasi után kellene nézned - vasárnap lesz rá lehetőséged.

OLVASD EL EZT IS!

par szex agy
  • horoszkóp
  • nyugati horoszkóp

Erotikus horoszkóp

Ezt is szeretjük