Egy cipősdobozzal is varázsolhatsz
Hétköznapi mágia
A mágia lehetősége jelen van a mindennapokban is, csak észre kell venned.

Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Néha biztosan te is azt kívánod, bárcsak varázserőd lenne, hogy a pasi, akit kinéztél, randira hívjon, megkapd álmaid állását, vagy segíthess másokon. Ne gondold azonban, hogy nem rendelkezel egy cseppnyivel sem. Valahol mélyen minden nőben ott van egy kis boszorkányság, csak elő kell csalogatni.

Nem kell mást tenned, mint hogy észreveszed a hétköznapi dolgokban a mágia lehetőségét. Naponta több alkalom is adódhat kívánni valamit, persze nincs garancia arra, hogy valóra is válik. Egy próbát mindenesetre megér. Ha másnak nem, hát játéknak nagyon jó, amíg arra vársz, hogy az a bizonyos kívánt dolog megtörténjen.

Amikor az óra 11:11-et mutat

Valószínűleg több alkalommal előfordult már veled is, hogy rápillantottál az órára, és az épp 11 óra 11 percet mutatott. Kívántál ilyenkor valamit? Ha nem, legközelebb mindenképpen tedd meg! A mágiában ez a négy egyes szám az emberi egység szimbóluma, ezért ez a pillanat rendkívüli erőt hordoz magában.

Fontos azonban, hogy ne ülj az órát lesve, mikor jön el ez a mágikus időpont. Ha nem véletlenül veszed észre, akkor nem fog működni. Bízz a sorsban, és várd ki, míg elhozza az alkalmat a véletlen.

Origami

Ha elég jó a kézügyességed a papírból hajtogatott figurák készítéséhez, és mindemellett még kitartó és türelmes is vagy, hajtogass száz darabot! Egy japán legenda szerint a századik elkészítésével lehetőség adódik arra, hogy az ember kívánjon valamit, és ez teljesülhet is.

Kívánságdoboz

Keress egy üres cipősdobozt, egy gyertyát és egy szalagot, ha ezt a módját szeretnéd választani a varázslásnak. A dobozban olyan tárgyakat kell elhelyezned, amelyek kapcsolatban állnak azzal a dologgal, amit szeretnél. Ha például egy jó munkahelyre vágysz, akkor tegyél a dobozba játékpénzt, pénztárcát, illetve a munkával kapcsolatos tárgyakat.

A dobozt tedd félre egészen teliholdig. Ha elérkezett a pillanat, vedd elő a dobozt és a szalagot, majd gyújts egy gyertyát. Mondd ki hangosan, mit kívánsz, kösd át a dobozt a szalaggal, majd fújd el a gyertyát. A dobozt ezután tedd egy jó helyre, és ne nyisd ki, amíg a kívánságod valóra nem válik.

Pitypangfújás

A legbájosabb hétköznapi boszorkányság kifejezetten tavaszi-nyári varázslat. Ha fűben sétálsz, és találsz egy pitypangot, szakítsd le, majd fújd el! Miközben fújod, kívánj magadban valamit!

Nem teljesül?

Ha nem működik a dolog, akkor sem kell szomorkodnod. Az életben mindennek oka van, és ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt szeretnéd, akkor az azért lehet, mert egyszerűen valami más, talán jobb vár rád.

Ezt is szeretjük