Heti horoszkóp március 20-tól 26-ig: a Rák fontos döntést hoz, az Ikrek a munkájában sikeres

A horoszkóp szerint a héten nem lesz hiány kellemes fordulatokban.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az egyre hosszabb nappalok és a tavasz jelei sokakat a természetbe csábítanak. Többen élnek át most örömteli, élménydús napokat. 

A horoszkóp is izgalmakkal teli, pozitív időszakot ígér, ki a magánéletében, párkapcsolatában, ki a munkahelyén örvendhet szerencsés fordulatnak a csillagok szerint. Olyan is akad, akinek régóta halogatott, nehezebb döntést kell meghoznia az elkövetkezendő napokban, ám most végre rájön a helyes megoldásra. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Tele vagy energiával és kreativitással, a héten úgy érzed, hogy amibe csak belevágsz, sikerre is tudod vinni. Arra viszont vigyázz, hogy ne akarj mindent egyszerre megoldani, mert úgy könnyen szétforgácsolódhatsz. Kedveseddel régóta tervezett közös programot valósíthattok meg, ha pedig még szingli vagy, a baráti társaságodban kezdhetsz másképp nézni valakire. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A sejtjeidben érzed a tavaszt, alig bírsz megülni egyhelyben. Egy rég nem látott barát bukkanhat fel újra az életedben, akivel szívesen töltesz időt. A pénzügyeidre érdemes most fokozottan odafigyelned, egy kis takarékoskodás segíthet a nyári terveid megvalósításában. Pároddal tisztázhattok egy félreértést, egyedülállóként pedig kiélvezed a szinglilétet. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A munkahelyeden elismerik a teljesítményedet, felfigyelnek a szorgalmadra és a remek ötleteidre. A kikapcsolódásra is szánj időt, itt a jó alkalom, hogy kipróbálj egy új hobbit, ami feltölt. Kedveseddel különösen harmonikus napokat éltek. Ha egyedül vagy, járj nyitott szemmel, lehet, hogy olyasvalakinek tetszel, akiről nem is gondolnád. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A barátaiddal és a családtagjaiddal kellemes kiránduláson vehetsz részt, amire már régóta vágytál. Egy sokat halogatott ügyben juthatsz döntésre végre, és úgy érzed, mázsás kő esett le a szívedről. Pároddal összezördülhettek, de ha türelmesek vagytok egymással, megoldjátok a helyzetet. Szingliként régi ismerősöd áraszthat el a bókjaival. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Több izgalmas programot is tartogat számodra a hét, nem győzöl válogatni közülük. Nem várt helyszínen tehetsz szert új barátra, aki gondolkodásmódjában és humorában is hasonlít rád. Szerelmeddel a tartalmas beszélgetésekről szól a hét. Ha egyedül vagy, most inkább az öngondoskodásra, mintsem a párszerzésre fókuszálsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Anyagi helyzeted aggodalommal tölthet el, de pénzügyi téren hamarosan javulás várható. A munkahelyeden új ötlettel rukkolsz elő, és úgy tűnik, nyitott fülekre találsz. Kedveseddel élvezitek az élet apró örömeit, egy jó film vagy egy kellemes séta örömmel tölt el titeket. Szingli vagy? Készülj, lehet, hogy már nem sokáig!  Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A héten egy fontos fejezetet zárhatsz le az életedben, ami egy új kezdet lehetőségét veti fel. Kellemesen csalódhatsz egy ismerősödben - lehet, hogy fontos szövetségesed lesz? Pároddal kisebb hullámvölgybe kerülhettek, de nem engeditek el egymás kezét. Ha szingli vagy, kiszemelted legnagyobb örömödre végre veheti a jeleket. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy ismerősöd olyan arcát mutathatja, amivel eddig még nem találkoztál, és egyelőre nem tudod eldönteni, hogy örülsz-e ennek. A párod a legfőbb támaszod a héten, most igazán odafigyel rád. Egyedülállóként csak okosan, nem biztos, hogy az a személy illik hozzád a legjobban, akit kinéztél magadnak, jobb az óvatosság. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyi konfliktusban lehet részed, de kollégáddal rövid időn belül elássátok a csatabárdot. A szabadidődet most legszívesebben egy jó könyv, finom falatok és a kedvenc zenéid társaságában töltenéd. A párod eleinte furcsállhatja, hogy a napokban szívesen lennél többet egyedül, de megérti. Szingliként most kicsit szünetelteted a társkeresést. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kicsit fárasztó hét áll előtted, ám kitartásod elnyeri méltó jutalmát, a hétvégén kellemes, maradandó élményben lehet részed. Kedvesed tiszteletben tartja, hogy sokat dolgozol, és támogat is benne, ami még jobban összekovácsol titeket. Ha még nincs párod, két pasi is felkeltheti az érdeklődésed, fontos, hogy ne dönts elhamarkodottan! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A munkahelyeden remekelsz, de ami igazán örömmel tölt el a héten, az az, hogy a magánélet frontján is szuperül alakulnak a dolgaid. A barátaid most igazán odafigyelnek rád, ami nagyon jólesik. A pároddal nosztalgikus hangulatba kerültök, felidéztek régebbi közös emlékeket. Szingliként magad is meglepődsz, hogy kire kezdesz más szemmel nézni. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Lehet, hogy valóságos érzelmi hullámvasút volt számodra az elmúlt időszak, de mintha lassacskán rendeződnének a gondolataid. Ne feledd, nem egoizmus, ha olykor magadat helyezed előtérbe. A pároddal néhány napos közös kikapcsolódást tervezhettek. Egyedül vagy? Szánj időt a hobbijaidra, az egyik révén még társra is lelhetsz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük