Heti horoszkóp március 6-tól 12-ig: a Halakat meglepetés éri, a Szűz napjai szerencsések

A napokban sokan számíthatnak pozitív eseményekre.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A közelgő tavasz sokakat feldobhat, hiszen már érezni a levegőben a jó idő illatát, ahogyan az előtűnő napsugarak cirógatása is jólesik a léleknek.

Az emberek most pozitívabbak lehetnek, ám ez részben a kedvező eseményeknek is betudható. A horoszkóp szerint meglepetésekre és szerencsére is lehet számítani.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Izgalmas hét elébe nézel, ugyanis a munkahelyeden olyan versenyhelyzet alakul ki, ami számodra motiváló. A bizonyítási vágy visz előre. Pároddal új tervetek születik erre az évre. Ha még egyedülálló vagy, egy régi, plátói szerelmed bukkanhat fel, ami felkavar. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki nagy szívességgel fordul hozzád, ám valószínűleg nem teheted meg, hogy segíts neki. Légy őszinte, azzal mégis jót tehetsz. Szerelmeddel csodás és romantikus hét elé néztek. Szingliként füledbe jut, hogy tetszel valakinek. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új, nagyszabású ötleted támad, aminek a megvalósítása nemcsak időt, de némi szakértelmet, hozzáértést is igényel. Gondold át, kihez kellene fordulnod. Szerelmi életedben egy régen remélt változás következhet be. Szingliként forró flört várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valakiben kellemesen csalódsz, ugyanis egy adódó helyzetben váratlanul pozitív lesz a reakciója. Ha párban vagy, egyikőtök rokona kapcsán fontos kérdés merül fel. Szingli vagy? Barátnőd valószínűleg be akar mutatni valakinek. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid járnak a fejedben, most ugyanis nagyobb összeget kívánó beruházás vagy ötlet megvalósítása előtt állhatsz. Szerelmeddel kis féltékenységi vitád támad. Szingli vagy? Kéretlen hódolód határozott szavakkal építheted le. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szerencse vár a héten. A munkahelyeden a csodával határos módon sikerül elkerülnöd egy kellemetlenséget, ami egy korábbi mulasztás miatt várna. Szerelmeddel humoros kedvetekben lesztek. Ha még nincs párod, az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Új ismerősre teszel szert, akiből a jövőben jó barátod lehet. Párkapcsolatod harmonikus, most a kommunikáció dupla olyan hatékony köztetek, mint máskor. Ha még várod a párod, egy szórakozóhelyen szólíthat le egy szimpatikus illető. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Tavasz közeledtével egy kellemes, napsütéses utazás ötlete merül fel benned. Az, hogy erre mikor kerül sor, egyelőre talány. Ha párban vagy, ő lehet majd az útitársad. Ha még nem, akkor lehet, hogy a kiruccanás alkalmával fogsz ismerkedni valakivel. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Olyan feladattal találod magad szemben, amiről még nincs tapasztalatod. Ez elsőre ijesztő lehet, de hamar kiderül, hogy őstehetségként veszed a kanyart. Szíved választottjával közösen oldotok meg egy váratlan nehézséget. Szingliként új jelöltet szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kreatív éned bújik elő belőled, de ne vágj bele azonnal az alkotásba: ha végiggondolod, mit és mivel, hogyan csinálj, szebb lesz a végeredmény. Kedveseddel kis pénzügyi vitád lehet, de ez hamar elillan. Szingliként egyszerre két ember is küzdhet a kegyeidért. Ki lesz a befutó? Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó híreket kapsz egy számodra fontos ügyben. A dolog azért is feldob, mert ezzel előbbre léphetsz, és haladhatsz a célod felé. Kedveseddel kis nézeteltérésed támadhat, de édes lesz a békülés. Ha még nincs párod, exedről szaftos pletykát hallhatsz. Légy diplomatikus! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kellemes meglepetés ér, ugyanis valami, amiben már hinni sem mertél, kedvező fordulatot vehet. Párkapcsolatod irigylésre méltó. Nem véletlen, hogy egy harmadik vágyhat egyikőtök helyére. Szerencsére a szerelmetek erős. Ha még szingli vagy, egy társkeresőn várhat siker. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük