Heti horoszkóp február 20-tól 26-ig: a Halak jó híreket kap, a Bakot meglepetés éri

A horoszkóp szerint lesznek, akiket a héten kellemes meglepetés ér.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre többet látni az elő-előbukkanó napsütést, ami sokakat pozitívabbá, energikusabbá, motiváltabbá, jókedvűbbé tesz.

A héten a horoszkóp szerint nemcsak ennek örülhetünk, hanem sok más kedvező eseménynek is: lesz, aki jó híreknek, más kellemes meglepetésnek örülhet, de a szerelemben is lehetnek szerencsés fordulatok.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A hét számodra sok elintéznivalót tartogathat, de Fortuna melléd áll, és szerencsésen haladsz majd mindennel. Kedveseddel kis félreértés támad, de hamar megoldódik, és utólag inkább viccesnek találjátok majd. Ha még szingli vagy, izgalmas flörtbe keveredhetsz valakivel. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Megismersz egy új embert, aki roppant szimpatikus lesz a számodra. Humora, hozzád hasonló lelkülete azonnal feltűnik. Idővel barátok lehettek. Kedveseddel nagy az egyetértés, szinte befejezitek egymás mondatait. Benne igazi társra leltél. Ha nincs párod, exedről hallasz hihetetlen pletykát. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy számodra fontos ügy kedvező fordulatot vesz. Végre nem lesz szorongás és aggodalom. Kedved szerint gördülnek tovább az események. Pároddal mókás, nevetős kedvetekben lesztek a héten. Ha még nincs párod, egyszerre két kiszemelt is megtetszik, és nehéz a választás. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új dolgot próbálsz ki. A sport vagy játék azonnal megtetszik, így egy új hobbira tehetsz most szert. Szerelmeddel minden csodásan alakul, sok új tervetek fogalmazódik meg a napokban. Szingliként olyasvalaki kezd udvarolni, akire nem számítanál. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Anyagi ügyeid jól alakulnak, ám arra ügyelj, hogy ennek hatására ne kezdj nagyvonalú költekezésbe. Ellenkező esetben nem sokáig tart majd ez a kedvező hullám. Pároddal most végre sikerül tisztázni egy régi konfliktust. Ha még nincs párod, egy kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, melyet ezer örömmel meg is teszel. Most ismét rájössz, milyen jó érzés jót tenni másokkal. Párkapcsolatod harmonikus, és a szokásosnál is jobb köztetek a kommunikáció. Egyedülállóként hétvégén mozdulj ki, első látásra várhat a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kissé apad a költségvetésed, így a hó utolsó napjait nem lesz könnyű kimatematikázni. Szerencsére egy jó tervvel mégis sikerül, és a fizetés is hamarosan érkezik. Szíved választottja emlékezetes vallomást mond neked. Ha még szingli vagy, egy társkeresőn várhat a nagy ő. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kellemesen csalódsz valakiben, akivel kapcsolatban eddig fenntartásaid voltak. Mostantól megváltozhat a kettőtök viszonya. Szerelmeddel egy majdani utazás ötlete merül fel. Ha még nincs párod, egy régi plátói szerelmed ismét felbukkan a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden sok feladat vár, de mindennel flottul haladsz. Főnököd meg is jegyezheti, milyen jó munkaerő vagy. Kedveseddel kis féltékenység fűszerezi meg a hetet, de hamar elcsitulnak a kedélyek. Egyedülállóként egy tabupasin akad meg a szemed. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pozitív meglepetés ér. Noha nem is számítanál rá, a héten mégis bekövetkezik valami, amiről talán álmodni sem mertél. Szerelmeddel egy kellemes közösségi, családi vagy baráti program vár. Ha még nincs párod, egyszerre két pasi is érdekelni kezd, de az egyikük hamar kiábrándít valamivel. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valamire nagyon kíváncsi lennél, de nem lenne illendő rákérdezni. Várd ki a végét: ha nem így teszel, kellemetlen helyzetbe kerülhetsz. Szíved választottja érdekes kérdést vet fel, melyet több napon át vitattok majd. Szingli vagy? Barátnőd vakrandit tervezhet szervezni számodra. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hír vár a hét elején, ugyanis egy dolog, amiért már sokat tettél és küzdöttél, előrelépést mutathat. Ez megnyugvással és örömmel tölt el. Pároddal kis félreértésből nagy nevetés támad: történetetek egyik legklasszabb sztorija lehet. Szingliként az online ismerkedés hoz sikert. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük