Heti horoszkóp február 13-tól 19-ig: a Vízöntő fontos fordulatra, a Kos meglepetésre számíthat

A napokban izgalmas fordulatok jönnek.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a tavasz még várat magára, a jó időt ígérő napsugarak már elő-elő bújnak. Ennek köszönhetően sokaknak jó kedve lesz, és sokan energikusabbnak is érzik magukat.

Ez jól is jön, hiszen a hét a horoszkóp szerint a fordulatoké és meglepetéseké lesz. Persze a szerelemben is várhatók jó hírek a szinglik és a párok számára egyaránt. A Valentin-nap pedig csodás szerelmet tartogathat ajándékba.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A hét eleje meglepetést tartogat a számodra. Valaki egy váratlan ötlettel áll elő, mely nagy örömmel tölt el. Párkapcsolatod harmonikus, most több este is romantikus program vár rátok. Ha még egyedülálló vagy, az online ismerkedés tartogat sikereket: valaki első látásra megtetszhet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, aminek a teljesítése kis extra szervezést kíván, viszont végül siker koronázza a törekvéseid. Szerelmi életed rózsás. Most a legszebb álmod sem lenne gyönyörűbb a ti közös valóságotoknál. Szingliként régi plátói szerelmed bukkan fel, és felébrednek érzéseid. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, ami most kiváltképp jól jöhet. Azért ne kezdj nagyvonalú költekezésbe! Később megbánhatod. Kedveseddel a hét a humor jegyében telhet. Sokat nevettek, játékosak lesztek. Ha még egyedülálló vagy, egy társkeresőn több lelkes jelentkező is vár. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valami újat próbálsz ki, egy új sportot vagy játékot, mely egykettőre elnyeri a tetszésed. Úgy tűnik, most egy jó hobbival gazdagodhatsz. Kapcsolatodban csodás napok várnak. Szerelmeddel nagy az összhang. Ha még nincs párod, egy régi exedről hallasz furcsa pletykát, ám a legjobb, ha nem is törődsz vele. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Bár egész idáig egy bizonyos karrier irányába tekintettél, most egy új foglalkozás juthat eszedbe, mely vonzani kezdhet. Soha nem késő, ha váltanál! Szerelmi életedben fordulat jön. Ha kedveseddel eddig sokat vitáztatok, végre elül köztetek a vihar. Ha még nincs párod, egy izgalmas flört vár. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden megdicsérnek precízségedért. Büszke leszel magadra, és mindez tovább motivál. Kedvesed egy bókjával egészen elkápráztat. Bensőséges lesz a hetetek. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két férfi is megtetszik. Most az segít majd dönteni, amit a szíved diktál. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy rosszízű pletykát hallhatsz, ám bármennyire is továbbadnád, érdemes kivárnod. A végén kiderülhet, hogy hazugság, te viszont kellemetlen helyzetbe hozhatod magad. Szerelmeddel új tervetek születik, amit közösen valósítotok meg. Ha még nincs párod, egy jóképű férfi kezd udvarolni neked. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Bár már azt gondoltad, nem sikerül a terved, most kedvező fordulat jön, és mégis közelebb kerülhetsz a sikerhez. Szerelmeddel kis féltékenység léphet fel köztetek. Szerencsére megbeszélitek. Ha még szingli vagy, új jelöltet szemelsz ki, aki eredetileg nem az eseted, mégis megfog. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy munkahelyi feladattal meggyűlhet a bajod, de végül kedvező fordulatot vehet minden, amikor egy kollégád segítségedre siet. Ne felejtsd el megköszönni! Szerelmeddel közösen oldotok meg egy hirtelen nehézséget. Ha még nincs párod, jelöltedről kiderül valami, ami kiábrándíthat. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírek várhatnak a héten egy számodra fontos ügyben. Ez feldob, és egész héten mosolygóssá tesz. Környezeted is észreveszi. Kedvesed nem győz neked bókolni. Ha még nincs párod, vonzerőd most egy új hódolót garantál. Az illető a hét vége felé érkezhet meg az életedbe. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyi hiányosságaid, gondjaid lassan megoldódhatnak. A kedvező fordulat végre egyenesbe hozhat anyagilag. Szerelmeddel egy közös utazás ötlete merül fel. Ha még egyedülálló vagy, most többen is elismerő pillantásokat vetnek rád, mégis azt érezheted, hogy nem akarsz elköteleződni. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy régi ismerősöddel találkozol, ami nagyon feldob, mégis elsőre furcsa lehet számodra, milyen sokat változott. Valójában te is változhattál, ez természetes. Inkább örülj a viszontlátásnak! Szerelmi életed kedvezően alakul, akár egyedülálló vagy, akár párban élsz. Most eljön, amire annyira vágytál. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük