Heti horoszkóp január 9-től 15-ig: a Kos jó hírt kap, a Halak fontos döntést hoz

A napokban biztatóan alakulnak a dolgok a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A januárról sokan úgy tartják, hogy végeláthatatlanul hosszú, ám ahogy a horoszkóp is sugallja, azt egyáltalán nem lehetne elmondani róla, hogy eseménytelen.

A héten egyesek jó hírre számíthatnak, mások fontos döntést hoznak. Persze Cupido sem lesz rest, és tovább szövi az érzelmek fonalát.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Remek hírt tartogat neked a hét közepe. A dolog fel fog dobni, ugyanis egy számodra fontos ügyről van szó. Párban a humor van a középpontban. Sokat nevettek, játszotok, incselkedtek a héten. Ha még szingli vagy, egy régi szerelmed kereshet meg levélben vagy telefonon. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új hobbit próbálsz ki, ami rendkívül ellazít, felpezsdíti kreativitásod és felkelti érdeklődésed. Kedvesed nagyon közel érezheted magadhoz, nap nap után megtapasztalva, hogy számíthatsz rá. Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd ismerőse tetszik meg. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Munkahelyeden brillírozol, ami felettesednek is feltűnik, miután a januári kezdés általában mindenki számára lassú. Szerelmeddel egy fontos félreértést fogtok megbeszélni, amit jó ideje halogathattatok. Ha még szingli vagy, régi plátói szerelmed jut eszedbe. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkahelyeden a héten mindennel gyorsan és hatékonyan haladsz, így nem lesz szükség túlórákra, és több időd marad a számodra fontos személyekre. Szerelmeddel egyre és egyre szorosabb a kapcsolatotok. Ha még szingli vagy, kéretlen hódolód akad, akit könnyen elháríthatsz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A januárt hosszúnak élheted meg, és talán inkább már a tavaszt szomjaznád. Érdemes kitalálnod pár klassz programot, ami színesíti a heted. Párkapcsolatod stabil, és mindketten nagyon nyitottak lehettek egymás irányában. Ezt mások is megirigyelhetik. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, amit örömmel teljesítesz. Az illetőnek nagy örömet okozol, és sosem feledi el a kedvességed. Szerelmeddel fantasztikusan telik a hét. Romantika és közös sportolás is ígérkezik. Szingliként egy izgalmas flört várhat rád a napokban. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, mert az ünnepek alatt kiköltekezhettél. Készíts egy jó tervet, és találd ki, mivel spórolhatnál. Kedveseddel közösen kapsz egy örömhírt, ami meghatározza a jövőtöket. Szingliként egy olyan helyen szólítanak le, ahol magad sem hinnéd, hogy ott és akkor ismerkedni fogsz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy tévedés miatt kellemetlen helyzetbe kerülhetsz, de könnyűszerrel kiléphetsz belőle. Csupán be kell ismerned a hibát, és igyekezni jóvátenni azt. Szerelmeddel mesésen telik a hét. Ha egyedülálló vagy, egy rég kikosarazott személy ismét próbálkozhat, és már te is másképp láthatod. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Újdonságra vágysz, de egyelőre nem tudod, az élet mely területén keresd. Tölts némi időt egyedül, hogy ráébredhess, mit szeretnél. Párkapcsolatodban kis féltékenység kavarja fel az állóvizet. Ha még nincs párod, egyszerre két férfi is érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Mind egyedülállóként, mind párban központi szerepet töltenek be az érzelmek. Pároddal sokat beszélgettek, és kapcsolatotok új szintre léphet. Ha még nincs párod, most nagy erőbedobással keresgélhetsz, és siker is várhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kolosszális ötleted támad egy olyan kellemetlenség megoldására, ami egy jó ideje zavar. Büszke is leszel magadra, illetve mások is elismernek. Kedveseddel egy utazás ötlete merül fel, melynek máris belekezdhettek a szervezésébe. Szingliként új hódolóra teszel szert. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Anyagi kérdéseken töröd a fejed. Felmerülhet benned egy másodállás vállalása, ám mielőtt eljutnál idáig, szerencse várhat a pénzügyekben. Szerelmeddel kis félreértés visz színt a hétbe, amin még sokáig nevetni fogtok. Szingliként új illetőt szemelsz ki magadnak. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük