Heti horoszkóp január 2-től 8-ig: a Bikát szerencse éri, a Szűz új reményt kap

Az új év első hetében örömteli eseményekre lehet számítani, sokakat érhetnek kellemes meglepetések.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elkezdődött az új év, az új lehetőségek időszaka, és bizony az idei esztendő kellemes meglepetésekkel kecsegtet. 

Nemcsak a szívügyek kerülnek fókuszba, hanem a pénzügyek is, és még ezenfelül is lesz minek örülni: egyeseknek szerencse csal mosolyt az arcára, mások pedig új reményt kaphatnak.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A kreativitásod az egekben lesz, mind a munkában, mind pedig a magánéletben. A felettesed megdicsérhet egy olyan dolog miatt, amire nem is számítottál, a pároddal pedig egy nemrégiben felmerülő problémát sikerül ötletesen megoldanod, ami a kapcsolatotokat szorosabbá teszi. Ha szingli vagy, az új év első hete a szerelmi életedben pozitív meglepetéseket tartogathat egy jóképű udvarló személyében. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

2023 első hetében szerencse ér, olyan feladatot sikerül megoldanod, aminek a sikerében már egyáltalán nem bíztál. Ennek köszönhetően a napok múlásával a korábbi feszültségek feloldódhatnak, nyugodtabb és kiegyensúlyozottabb leszel. Ha párkapcsolatban élsz, most nagyon egy húron pendülhettek, teljes lehet a harmónia köztetek. Szingliként is érdemes készülni, hiszen a közeljövőben egy régi exed újra próbálkozhat.  Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Rád maximálisan igaz a mondás, hogy új év, új én. Teljesen új fejezet kezdődhet el a héten számodra, hiszen szeretnél változtatni az életmódodon, és megvan benned a kellő elhatározás ahhoz, hogy véghez vidd, amit elterveztél. Szerelmeddel nagyon jó hírt kaphattok. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan illetőt szemelhetsz ki, aki ugyancsak vonzódik hozzád. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A 2023-as év első hetében is sok teendő várhat rád, de szerencsére a teljesítményeddel elégedett vagy. A munkád meghozza gyümölcsét, és a közeljövőben egyre lazább napok várnak rád, végre kicsit visszavehetsz a feszített tempóból. Szíved választottjával felejthetetlen napok várnak, sokat nevethettek, és még a romantikára is jut időtök. Szingliként egy jóképű idegen szólít le. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Alig kezdődött el az új év, máris valaki szívességet kérhet tőled, ám nem feltétlenül tudsz foglalkozni vele. Ne feledd, hogy egy jó tanáccsal már sokat segíthetsz, bátran mondhatsz nemet is. Szerelmeddel most a megszokottnál nagyobb összhang lehet köztetek, sokat és mélyen beszélgethettek - még egy régi, problémás kérdés is előkerülhet, amit sikerül közösen megoldanotok. Szingliként flörtbe bonyolódsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az új év új reményeket hoz számodra. Már egy ideje a pénzügyeid foglalkoztatnak, és szeretnél spórolni. A kezedben a döntés: ha elég időt szakítasz rá, és valóban változtatnál a kiadásaidon és a költekezési szokásaidon, a közeljövőben rájöhetsz, hogyan tedd meg. Pároddal egy közös utazás gondolata születik meg, aminek már a tervezése is nagyon szórakoztatónak ígérkezik. Szingliként most egyszerre többen is udvarolhatnak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Az új év első hetében csalódás érhet, méghozzá egy ismerősöd viselkedhet, vagy reagálhat úgy történésekre, ami elgondolkoztathat téged vele kapcsolatban. Érdemes lehet megbeszélned vele, mert a mostani döntésetek meghatározhatja, hogyan fogtok egymáshoz viszonyulni a jövőben. Szerelmeddel egyre jobban vonzódtok egymáshoz. Ha még egyedülálló vagy, egy titkos imádó léphet színre. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó hír, hogy az új év egy kellemes meglepetéssel kezdődhet az egyik ismerősödnek köszönhetően. Nem érdemes véka alá rejtened a jó véleményed, hanem bátran adj hangot neki, ugyanis az illetőt motiválhatod a kedves szavaiddal. Pároddal kis félreértés miatt humoros szituba kerülhettek, amire sokáig emlékezni fogtok. Szingliként az online ismerkedés ígéretes számodra. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Alig kezdődött el az új év, már a kiadásaid járnak a fejedben. Rájöhetsz arra, hogyan enyhítsd a pénzügyi gondjaidat úgy, hogy ha nem költesz olyanra, amire valóban nincs is szükséged, hiszen az igazán fontos dolgokra alig szánsz valamicskét. Kedveseddel közös tervetek születik, de a megvalósítása még várat magára. Ha egyedülálló vagy, olyan pasi tetszik meg, aki nem az eseted, mégis vonz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

2023 első hetében Fortuna a kegyeibe fogadhat, és bármibe is fogsz, szerencse kísér az utadon. Érdemes lehet akár a hivatalos ügyeid intézését is mostanra időzíteni. Ha párkapcsolatban élsz, a szerelmeddel féltékenység ébredhet köztetek, de együtt sikerül átvészelnetek az időszakot. Ha még szingli vagy, egy nem mindennapi helyzetben lesz alkalmad ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Az új év első hete remek alkalom arra, hogy felforgasd és átnézd a ruhatárad. Találhatsz benne olyan holmikat, amiket kiszelektálhatsz, még akár jótékony célokra is fel tudod őket ajánlani. Pároddal dúl a szerelem, most sok szó eshet a közös jövőről is. Szingliként olyasvalaki bókolhat neked, akitől nem vártad. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Az idei év első hetében sajnos valakinek akaratodon kívül csalódást okozhatsz, ám az illető nyitott arra, hogy megbeszéljétek. Megéri kifejezni a sajnálatod, főleg, ha őt rossz helyzetbe hoztad, ezzel csak szorosabbá tehetitek a köztetek lévő köteléket. Kedveseddel a héten játékos, incselkedő kedvetekben lesztek. Ha még nincs párod, gyökeresen megváltozhat a véleményed az ideális férfiról. Horoszkópos ékszer »

(Borító- és ajánlóképek forrása: Getty Images Hungary.)

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük