Heti horoszkóp december 26-tól január 1-ig: az Oroszlán szerelmes, a Halak új útra lép

A napokban a horoszkóp szerint fontos szerepet kap a szerelem.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A karácsonyon túl, de a szilveszteren innen a kikapcsolódásé a főszerep, ám az élet a két ünnep között sem áll meg. Most fókuszba kerül a szerelem.

Sokan, akik új párt kívántak karácsonyra, most örülhetnek, hiszen a napokban megérkezhet az életükbe. Ami pedig a párokat illeti, itt a romantika, a közös élmények, és a kapcsolat elmélyítésének időszaka.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A karácsonyi hajtás után jólesik a kikapcsolódás. Most sok időt töltesz szeretteid körében, felhőtlenül és bejglirudak rengetegében. Szerelmeddel romantikahegyekre számíthatsz. Édes lesz a kettesben töltött idő. Szingliként most érdemes felnézned egy társkeresőre, siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Itt a pihenés ideje! Tegyél félre mindent, ami munka, vagy minimálisan is igénybe veszi az idegrendszered. Kapcsolódj ki, és koncentrálj a pozitív dolgokra. Szerelmeddel mesés lehetett a karácsony, és vidám lesz a szilveszter. Egyedülálló vagy? Egy új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint az eddigiek voltak. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

A szilveszteri terveid még nincsenek egészen készen, de már vannak ötleteid. A két ünnep között last minute szervezéssel, de valami szuper jó programot találsz ki. Szíved választottjával édes lesz a nosztalgiázás. Ha még nincs párod, a két ünnep közt leszólíthat valaki, és azonnal elnyeri a szimpátiád. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Élvezed, hogy most nincsenek kötelező feladatok, korai kelés vagy sok munka. Tudsz a szeretteidre és önmagadra koncentrálni. Igazán feltöltődsz. Kedveseddel kis vitád lehet féltékenység miatt, de ez hamar elillan. Ha még nincs párod, egy barátnőd rokona tetszhet meg. Érdemes róla érdeklődnöd. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban nálad minden a szerelemről szól. Ha egy új párt kívántál magadnak karácsonyra, akkor most úgy látszik, valóra válik az álmod. Szingliként az illető első látásra levesz a lábadról. Megismerkedésetek romantikus lesz. Ha párban vagy, kedveseddel tovább mélyül a kapcsolatotok, és egy újabb szintre léphet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Talán egy-egy ajándék nem talált szenteste, de ez mit sem vesz vissza ünnepi hangulatodból. A karácsonynak ugyanis, jól tudod, nem ez a lényege, hanem a közös időtöltés. Szerelmeddel egy közös utazás ötlete merül fel a két ünnep között. Ha még nincs párod, egy régi plátói szerelmed lép színre. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Bár az ünnep nem fehér, a lelkedben mégis könnyedén siklasz a téli lankák között. Könnyed vagy, és vidám, most valahogy minden sokkal egyszerűbbnek tűnik. Kedveseddel játékosak és vidámak lesztek a napokban. Szingliként hódítasz: kisugárzásod vonzóbb, mint valaha. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A két ünnep között lehetőséged lesz találkozni egy régi ismerősöddel, akit már ezer éve nem láttál. Ez örömmel tölt el, és édes lesz a közös nosztalgiázás. Pároddal vicces helyzetet szül egy félreértés, melyet még sokáig emlegettek majd. Szingliként két férfi között vacillálsz, és szilveszterkor minden eldől. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Túl a karácsonyon lehetnek még kívánságaid, melyeket szívesen látnál valóra válva. Ha úgy gondolod, magad is tehetsz értük, akkor lépj a tettek mezejére. Pároddal egy új tervetek születik, melynek megvalósítása 2023-ban jöhet el. Ha még nincs párod, egy kéretlen udvarlód akad, akit határozott szavakkal tudsz leépíteni. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Van az a pont, amikor az embernek sütimérgezése van, és egy kis egyedüllétre vágyik. Érdemes hallgatnod erre a belső igényedre, és énidőt szorítani a két ünnep közt. Szerelmeddel sok időt tölthettek kettesben, és ezáltal mélyül a kapcsolatotok. Ha még nincs párod, egy randiapp hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A szilveszteri terveid foglalkoztatnak a két ünnep közt. Úgy tűnik, minden, amit kitaláltál, nagyszerűen sikerülhet. Január elsején jókedvvel gondolsz majd vissza. Kedveseddel több családi program és közös élmények is várnak. Ha még egyedül vagy, megfogalmazódik benned, kire és mire is vágysz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Már most tudod, mi lesz az újévi fogadalmad, és magad is kíváncsi vagy arra, sikerül-e majd betartanod. Elszántságodból ítélve sikerülhet. Csak higgy magadban! Párkapcsolatodban javul a kommunikáció, és sokkal jobban működtök majd együtt 2023-ban. Szingliként színre léphet titkos imádód, aki még szilveszter előtt randira hív. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük