Heti horoszkóp december 19-től 25-ig: a Kos új fejezetet kezd, a Mérleg anyagi változásra számíthat

A héten a karácsonyon túl szerelmi fejleményeknek is örülhetünk.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ki-ki máshogy készül a karácsonyra. Van, aki főleg lélekben, mások a tökéletes körülményeket készítik elő a szenteste érkező karácsonyi hangulathoz. Akárhogy is, a héten elérkezik az ünnep!

A hét javarészt erről fog szólni, ám az élet még a várva várt nap dacára sem áll meg: szerelmi, pénzügyi fordulatok, változások jöhetnek - lássuk, kinek mit jósol a horoszkóp!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Most érkezett el az idő, hogy új fejezetet kezdj. Ha valamiből úgy érzed, szívesen kilépnél, és máshogy folytatnád, akkor ez egy jó időpont lehet. Kedveseddel varázslatos lesz a karácsony. Szingliként egy régi udvarló ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Még sok tennivalód akad szenteste elérkezéséig, ám a készülődés jó érzésekkel, nem pedig feszültséggel tölt el. Szerelmeddel csodásan alakul az ünnepetek. Mindkettőtök számára emlékezetes lesz. Ha még szingli vagy, egy új jelöltet szemelsz ki az adventi forgatagban. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy illető ajándékával nagy gondban lehetsz, ám valaki az utolsó pillanatban nagyszerű tippet ad. A meglepetés remekül fog elsülni! Szerelmeddel kis féltékenységi vita töri meg az ünnepi készülődés csendjét, de hamar elillan. Szingliként flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egész héten varázslatos karácsonyi hangulatban leszel, élvezed az adventi vásárok mesés atmoszféráját. Munkahelyeden még egy évzáró hajrá vár, de ezzel flottul haladsz majd. Kedveseddel szerelemmel teli lesz a karácsonyod. Szingliként az online ismerkedés sikert hozhat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kissé el lehetsz maradva a karácsonyi előkészületekkel, de akár ajándékokról vagy sütisütésről van szó, behozod a lemaradást, csak légy laza. Pároddal kevesebb időtök lesz kettesben, de ezt karácsonykor pótoljátok. Szingli vagy? Titkos hódolód színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy számodra fontos dolog kedvező irányt vesz, ami nagyon feldob, és motiválttá tesz. Ha párban vagy, kedvesed karácsonyi meglepetése emlékezetes lesz. Ha még nincs párod, új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint az eddigiek voltak. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Anyagi változásra számíthatsz. Sajnos ez most negatív irányú, hiszen az ünnep sok kiadással jár. Szerencsére januárban ismét felfelé ívelhet a költségvetésed. Szerelmed ajándékán sokat töprenghetsz, végül az első ötlet lehet a befutó. Ha egyedülálló vagy, egy jóképű idegen tetszik meg az ünnepi forgatagban. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A karácsonyi sütés-főzés ugyan sok energiát követel tőled, mégis örömmel csinálod, és a szeretteid örömére. Kedveseddel játékosak és vidámak lesztek a napokban. Ha még egyedülálló vagy, egy barátnőd vakrandit tervezhet szervezni a számodra. Izgalmas! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Mások irigykedve nézik, milyen szuperül állsz napokkal karácsony előtt, benned mégis lehet némi feszültség. Mindez a nagy hajtás eredménye lehet. Próbálj lazítani, teázz, filmezz! Szerelmed remek partner lesz ebben. Ha még egyedülálló vagy, jelöltedtől randimeghívást kaphatsz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pénzügyi kérdések foglalkoztatnak, hiszen az ünnepi kiadások most sokszorosan megtizedelik a pénztárcát. Szerencsére lesz pár jó ötleted, amivel faraghatsz a költségeken. Szerelmeddel egy utazás ötlete merül fel. Ha még egyedülálló vagy, régi párodról hallasz hírt. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A hét első fele elszalad, karácsonykor pedig jókora meglepetés vár. A dolog felett csodálkozva állhatsz, akár egy óvodás kisgyerek, és még évek múlva is élénken él majd benned az érzés. Szerelmi életedben egy várva várt fordulat jön el. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, de az ünnepek előtti utolsó hajrában aligha van arra időd, hogy ezt teljesítsd. Igyekezz pár jó tippel ellátni, hogy ne maradjon kellemetlen helyzetben. Pároddal mesés és romantikus lesz a karácsony. Szingliként két hódolód is akad a napokban. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük