Heti horoszkóp december 12-től 18-ig: a Halak új lappal kezd, a Bika szerelmes

A napokban sokan új útra lépnek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Közelegnek az ünnepek, de még csaknem két hét van hátra karácsonyig. Amellett, hogy mindenki készül, a figyelem a szerelem felé kacsingat.

Lesznek olyanok is, akiknek ebben a zűrös, szorgos időszakban kezdődik új fejezet az életében. Az új út mindenesetre izgalmasan indul!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten szívességeket kérnek tőled kollégáid. Bár ezek teljesítése nem okoz gondot számodra, mégis érdemes határt szabnod, mert a saját teendőiddel maradsz el. Pároddal egy ünnepek alatti program megszervezése ad elfoglaltságot. Ha még nincs párod, valaki új tetszik meg, aki más, mint az eddigi jelöltek. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Valami, amire már rég vártál, most kedvező fordulatot vehet. Pároddal csodás, szerelmes hetetek lesz. Sokat lesztek kettesben, és marad idő a romantikázásra. Ha még szingli vagy, első látásra szerethetsz bele egy új randipartnerbe. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Nagy elánnal készülődsz az ünnepekre és azon vagy, hogy majd minden tökéletes legyen. Fontos, hogy ne menj el a karácsony lényege mellett: több nyugalom, kevesebb stressz! Szerelmi életedben bekövetkezik egy régen remélt pozitív fordulat egyedül és párban egyaránt. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jókedved nem ismer határokat. Egy nagyszerű dolog csal mosolyt az arcodra. A hírt még hét elején kaphatod. Pároddal játékos és mosolygós lesz a heted. A közös ünnepvárás kész varázslat a számotokra. Ha még nincs párod, egy régi jelölted ismét felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid kerülnek középpontba, ugyanis ezentúl valamivel több pénz ütheti a markod, mint előtte. Már most vannak ötleteid, mire költsd, de légy megfontolt! Szerelmed egy régi titkot fedhet fel előtted. Ha még egyedülálló vagy, a héten egyszerre ketten is megtetszenek. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ha szereted is a karácsonyt, most egy kicsit nyomaszt a dolog, hiszen nem könnyű manapság az élet. Olvass utána, milyen praktikák, DIY-ötletek tehetnék olcsóbbá, mégis fényessé az ünneped. Párod felé egy őszinte vallomással fordulsz. Szingliként egy barátnőd tervezhet összehozni valakivel. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kemény munkád gyümölcsét most arathatod le. Méltán leszel büszke magadra, hiszen megtettél minden tőled telhetőt. Szíved választottjával közösen oldotok meg egy hirtelen felmerülő problémát. Ha még szingli vagy, titkos imádód végre összeszedheti bátorságát. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ha ügyintéznél a héten, remekül fogsz haladni, a szerencse ugyanis melléd áll. Gördülékeny és hatékony lesz minden. Kedveseddel új ötletetek támad, aminek a megvalósítása 2023-ra marad. Szingli vagy? Régi párodról szaftos pletykát hallasz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szétszórtabb lehetsz a szokásosnál, de szerencsére lesz a környezetedben valaki, aki ezt észreveszi, és segít neked abban, hogy ne felejts vagy hagyj el semmit. Kedveseddel kis féltékenységi vitád lehet. Ha még nincs párod, valami miatt csalódsz jelöltedben. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Már most karácsonyi lázban égsz, pedig még van idő: érdemes kicsit megpihenned a szervezésben és élvezni a semmittevést. Munka után mindennap lazíts! Pároddal kis kiruccanás színesíti a hetet. Ha még nincs párod, egy izgalmas flörtbe gabalyodsz. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nagyszerű ajándékötleteid támadnak, de a megvalósítás már nehezebb. Sem a szerencse, sem a pénz nem áll melléd, de utólag rájössz, így lesz jó: jobb ötletekre lelsz. Szerelmeddel egy pénzügyi kérdésben kell dűlőre jutnotok. Szingli vagy? Valaki randira hív egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Magánéletedben egy új időszak veszi kezdetét. Új útra lépsz, amit kíváncsisággal és izgalommal élsz meg. Szerelmeddel egy titkot oszthatsz meg, ha úgy érzed, itt az ideje. Szingli vagy? Első látásra tetszik meg valaki, ám sajnos kiderül, hogy ő foglalt. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük