Heti horoszkóp november 21-től 27-ig: a Halak a pénzügyekben, a Bak a munkában szerencsés

A napokban sokak útját kíséri szerencse.

Heti horoszkóp november 21-től 27-ig: a Halak a pénzügyekben, a Bak a munkában szerencsés
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

November végéhez közeledünk. Bár a hónapnak még nincs vége, egyesek már a decemberi ünnepi időszakról álmodoznak. Az élet persze a lassan kortyolt csésze tea gőzében sem áll meg.

A napokban sokan örülhetnek, mert szerencse kíséri őket az útjukon. Egyesek a pénzügyekben, mások a munkában tapasztalhatják Fortuna kegyességét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nagyobb kiadásra számíthatsz, ami kissé megtizedeli a költségvetésed. Hála a találékonyságodnak, ez nem okoz hosszú távon gondot. Pároddal kis féltékenységi vitátok adódik ragaszkodásotok jeleként. Ha még szingli vagy, egy régi udvarlód ismét próbálkozhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Örömteli hírben részesülsz. Most egyébként kellemes programok vannak kilátásban, melyek megszervezésében kedved leled. Szerelmeddel mély érzelmek töltik be szíveteket, és andalító romantika vár. Szingliként barátnőd tervezhet összehozni valakivel. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hangulatban telik a heted. Nem győzöd csodálni az ősz szépségeit. Meglehet, hogy több nagy sétára is elmész a természetben. Szíved választottja elárulja titkát, ami bizalmát mutatja. Szingliként egy izgalmas flört várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó híreket kapsz, ami egész hétre mosolygóssá, könnyeddé, jókedélyűvé varázsol. Virágos kedved mások is észreveszik, és másokra is átragad. Kedveseddel több, a távoli jövőre vonatkozó örömteli terved születik. Ha még nincs párod, egy új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kipróbálsz egy új hobbit, ami nagyon megtetszik, így hosszú időre veled maradhat. Akár sport, akár kreatív elfoglaltság, gazdagítja az életed. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott. Most új oldalát ismered meg párodnak. Szingliként az online ismerkedés ígér sikert. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ideje egy őszi nagytakarításnak a lakásban - és a lelkedben is. Ha otthon már rend van, te is mélyülj el kicsit, és szedd rendbe gondolataidat Szíved választottjával több időtök lesz kettesben, ami nagyon jót tesz nektek. Szingli vagy? Titkos hódolód léphet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy hozzád közel álló személy meglepően viselkedik egy szituációban. Bátran adj hangot a véleményednek, akár pozitív, akár negatív, de utóbbi esetben légy körültekintő. Pároddal egy mélyebb beszélgetés vár, mely a kapcsolatotokat érinti. Szingli vagy? Két férfi is küzd érted. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Izgalmas esemény megszervezésébe foghatsz bele. Tele vagy ötletekkel, lelkesen dolgozol megvalósításukon. Szerelmeddel egy lépcsőfokkal tovább léptek, kapcsolatotokat komolyabb alapra helyezhetitek. Szingli vagy? Olyasvalaki tetszik meg, aki sajnos foglalt. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi ismerősöddel futsz össze, ám nem olyan gördülékeny a beszélgetés, mint szeretnéd. Sebaj, hiszen az emberek változnak. Majd kialakul! Szíved választottjával egy barátokkal közös program vár. Egyedülállóként egy randiapp hozhat gyors sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A héten nagyon gördülékenyen haladsz a munkával, és szerencsésen elkerülsz egy hibát. Minden feladattal hatékonyan végzel. Szíved választottja meglep egy szívből jövő vallomással. Ha még nincs párod, régi plátói szerelmed ismét felbukkanhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Anyagi helyzeted fellendülőben lehet, most ugyanis több spórolási praktikát és talán eszközt is kipróbálsz, ami beválhat. Pároddal egy utazás kerül kilátásba, de még sok részletet tisztázni kell. Szingli vagy? Egy szórakozóhelyen elegyedsz beszédbe új jelölteddel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid szerencsés irányba mozdulnak el. Meglesz a gyümölcse tudatosságodnak és a spórolótechnikáknak, ha követted őket. Pároddal közös családi program vár a héten. Emellett sokat romantikáztok, beszélgettek. Szingliként exedről hallasz hírt. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük