Heti horoszkóp november 7-től 13-ig: az Oroszlán a munkahelyen, a Halak a szerelemben sikeres

A napokban sokakat siker vár a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Gyönyörű őszi napok jönnek. Bár a természet lassul, az élet nem áll meg: most sokakat várhat siker a munkában és a szerelemben.

Jó hír, hogy a magánéletre is több idő jut, mint szokott. Több énidőt, és több, a szeretteinkkel töltött pillanatot hozhat az elkövetkezendő hét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, melynek teljesítése a heti terveid újragondolását kívánja. Szerencsére ezzel nem lesz gond. Szerelmeddel egy harmadik miatt kaphattok össze, de hamar rájöttök, hogy nincs semmi alapja. Szingliként az tetszik meg, aki a barátnődnek. Megéri? Nem? Gondold át! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Új feladattal találkozol, melyről elsőre úgy érezheted, kizökkent a komfortzónádból, utóbb mégis kiderül, hogy megy, mint a karikacsapás. Pároddal minden csodás. Most közösen kaphattok egy remek hírt. Ha még nincs párod, olyan pasi vonzhat, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új barátra teszel szert egy, a rokonaid vagy barátaid társaságában töltött este során. Nagyon szerencsés vagy! Pároddal kis félreértésbe kerülsz, de hamarosan belátod, hol csúszhatott el az egész. Szingliként régebbi udvarlód ismét próbálkozhat, de már más szemmel látod. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy, a számodra fontos ügyben előrelépést tehetsz. Most minden jó irányban gördülhet tovább. Szerelmeddel minden mesés. Most egyre tisztábban kirajzolódik közös jövőtök. Ha még nincs párod, tisztán és egyértelműen rájössz, kit és mit keresel. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkahelyeden sikert aratsz egy remek ötlettel. Érdemes hangot adni minden javaslatodnak, persze csak miután kétszer is meggondoltad. Párkapcsolatodban javul a kommunikáció. Ha még szingli vagy, egy izgalmas flört van kilátásban. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szétszórt lehetsz, ami egyáltalán nem vall rád. Most mégis nehezen szeded össze gondolataid. Próbáld elővenni jó szervezőkészséged és fegyelmezettséged! Kedvesedet megleped egy reakcióddal, amit muszáj utólag megbeszélnetek. Egyedülállóként olyan valaki tetszik meg, aki sajnos foglalt. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valakiben csalódsz, ugyanis egy helyzetben nem úgy reagál, ahogyan várnád. Érdemes ezt utólag megbeszélned vele, hogy a viszonyotok ne bánja. Pároddal komolytalan féltékenység fűszerezi a hetet. Szingliként új jelöltet szemelsz ki, de biztos jó döntés? Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Remek ötleted támad anyagi ügyeid rendezésére. Most egyrészt a spórolásban, másrészt a pénzkeresést illetően is motivált és lelkes vagy. Párkapcsolatod új fejezethez érkezik, még közelebb kerültök egymáshoz. Szingliként régi plátói szerelmed ismét a láthatárra kerül. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden pletyka üti fel a fejét valakiről. Jobb, ha kimaradsz belőle, mert később kellemetlen helyzet bontakozhat ki. Szerelmeddel egy fontos beszélgetésetek lesz, mely meghatározza a jövőt. Szingliként egy nőben riválisodra ismersz. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy régi ismerősbe botlasz, ami egyikőtöknek kellemetlen lesz. Ha beszéltek is, jobb, ha rövidre fogjátok, hacsak nem tisztáznátok a dolgot. Párban egy kis anyagi vitátok támad, de ezt hamar megbeszélitek. Szingliként barátnőd ismerőse tetszik meg. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy esemény megszervezésén fáradozol, de valahogy nem akar összeállni. Érdemes egy tapasztaltabb illető segítségét kérni. Kedveseddel egy utazás gondolata merül fel, amelyre a távoli jövőben kerül sor. Egyedülállóként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten mindenben, de főleg a szerelemben sikeres leszel. Párban a kedveseddel csodás harmónia vár, párod le sem tudja venni rólad a szemeit, annyira lenyűgözi kisugárzásod. Szingliként két férfi is versenybe száll a kegyeidért. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük