Heti horoszkóp október 31-től november 6-ig: az Oroszlán a karrierben, a Bak a szerelemben sikeres

A héten munkahelyi sikerek várhatók a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre színesebb az ősz, miközben egyre inkább úrrá lehet mindenkin a befelé irányuló figyelem, a lelki elmélyülés, az emlékezés. Ezek a napok - már csak az október 31. és november 1. napok miatt is - részben erről is szólnak. 

Ugyanakkor Cupido nem teszi le íját és nyilait, hanem most is bőszen lövöldözi majd azokat. Lesznek ugyanakkor, akiknek most a karrier felé irányul minden figyelme.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden olyan feladattal bíznak meg, mely teljesen ismeretlen terep lesz a számodra. Érdemes még idejében segítséget kérned. Ha párban vagy, kedveseddel egy mélyebb beszélgetés vár, melynek során közelebb kerültök egymáshoz. Szingliként egy randiapp ígér izgalmas ismerkedést. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó híreket tartogat a hét, jókedved sok energiát ad. Most érdemes elkezdened vagy folytatnod a sportolást. Szerelmeddel minden meseszép. Most is tökéletes köztetek a harmónia, amit mások is gyönyörködve figyelnek. Ha még nincs párod, egyik exedről hallasz érdekes pletykát. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valakiben kellemesen csalódsz, és most új lappal folytathatjátok a viszonyotokat. Akár egy szorosabb kötődés is kialakulhat. Szíved választottja meglepő dolgot közöl veled. Ha még egyedülálló vagy, egy izgalmas flört veszi kezdetét, amiből később több is lehet majd. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Vásárolsz valamit, ami roppant nagy elégedettséggel tölt el. Nemcsak a holmi maga, hanem az is, hogy a magas árak ellenére jó áron jutsz hozzá. Pároddal harmónia és romantika vár. Ha még egyedülálló vagy, két pasi is küzdhet a kegyeidért. Vajon ki lehet a befutó közülük? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új fejezetet kezdesz, most előreléphetsz a karrieredben. Most ugyanis rég várt és remélt siker vár a munkában. Ha párban vagy, most több időtök lesz kettesben. Szingliként olyasvalaki keres fel, akit korábban már kikosaraztál. Most te is másképp nézel rá. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki egy szívességgel bíz meg téged, de a teljesítés nem jön össze. Ne érezd magad kellemetlenül, a szándék a lényeg. Kedveseddel egy közös kirándulás vagy természetben tett séta lazít le titeket a mindennapok során. Ha még nincs párod, kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Tanácsért folyamodnak hozzád egy olyan kérdésben, melyben sok a tapasztalatod. Figyelj, hogy ne ess a ló túloldalára, és ne osztogass túl sok tippet. Kedveseddel kis féltékenységi vitád adódhat, de egykettőre megbeszélitek. Ha még nincs párod, új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint a korábbiak. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valami újba fogsz, ami nagy lelkesedéssel tölt el. Környezeted támogat, ami különösen sok motivációt ad neked. Párkapcsolatodban a humor most központi szerepet kap. Ha még várod a párod, a mosolyoddal fogsz meg egy jóképű és okos pasit. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki meglepetést okoz neked, de úgy érzed, hálád nem tudod kellően kifejezni. Ne aggódj, ha kimondod a bűvös szót, köszönöm, az is bőven elég lesz. Szíved választottja zavarba ejtő bókokkal halmoz el. Szingliként egy régi plátói szerelmed jut eszedbe. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki eltérít korábbi szándékodtól, ugyanis olyasmit vetít előre következményként, amit el akarsz kerülni. Hálás leszel a figyelmességéért. Kedvesed a vigasztalásodra szorul. Most jólesik neki, ha több időt együtt töltötök. Ha még nincs párod, egy társkereső oldalon várhat siker.  Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Bimbózó kézügyességednek hála, valami nagyon szépet alkothatsz a héten. Ennek még mások is csodájára járnak majd. Talán egy szép őszi koszorú? Szerelmeddel megbeszéltek egy régi félreértést. Ha még egyedülálló vagy, valaki olyan tetszik meg, aki sajnos éppen foglalt. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid javulnak. Egy váratlanul érkező összeg vagy elmaradó kiadás növeli a költségvetésed. Pároddal közösen élvezitek az ősz szépségeit. Most sok romantika és kellemes séták várnak. Szingliként is egy, a természetben töltött program során ismerhetsz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük