Heti horoszkóp október 24-től 30-ig: a Skorpió randizik, a Kos új barátot szerez

A héten intenzíven zajlik az élet a horoszkóp szerint!

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az ősz egyre tarkább, amint a falevelek narancsba, barnába és vörösbe borulnak. Ebben az időszakban sokan hajlamosak az álmodozásra, miközben a természet szépségeiben gyönyörködnek.

Most más is okot fog adni az ábrándozásra: a héten a szerelemben várhatók fejlemények, ám alapvetően az emberi kapcsolatok frontján is lehetnek pozitív változások.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ezekben a napokban a társas kapcsolataid frontján várható fejlődés. Egy ismerősöd által megismersz valakit, akivel remekül szót értesz, és akiből idővel jó barátod válhat. Pároddal nosztalgikus hangulatban vagytok. Sokat beszélgettek, kuckóztok az őszben. Szingliként titkos hódolód színre léphet. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A héten energikus és mosolygós vagy, amit mások is észrevesznek. Párod nem győz gyönyörködni a kisugárzásodban. Most sokat bókolhat neked. Ha még nincs kapcsolatod, egy váratlan helyzetben bonyolódsz villámflörtbe, ám lehetséges, hogy ebből randi is lesz. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki elvárja a segítséged, de nem kéri szépen: ez kellemetlenül érinthet. Érdemes a tudtára adnod, hogy a dolgok nem így működnek. Pároddal a szokásosnál jobb a kommunikációd. Most sok mindent megbeszélhettek. Ha még szingli vagy, az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A munkában szorgos és sikeres, a magánéletben mosolygós leszel a napokban. Az utóbbinak a szerelem az oka. Pároddal csodás napok várnak. Most élvezhetitek a hibátlan harmóniát, ami köztetek van. Kimondjátok egymás gondolatait. Szingliként egy új illető tetszik meg, de ő sajnos foglalt. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, most ugyanis egy nagyobb összeg beérkezése várható. Egyelőre csak latolgatod, pontosan hogyan osztod be, de fontos a tudatosság! Pároddal felforrósodik köztetek a levegő. Ha még szingli vagy, egy rivális miatt bosszankodhatsz. Jelölted azonban mit sem sejt. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új dolgot próbálsz ki a napokban. Bár először ódzkodsz tőle, kiderül, hogy valójában nagyon élvezed, és jó vagy benne. Kedveseddel egy közös családi program megszervezésén fáradoztok. Érdemes azért egymásra is odafigyelni! Egyedülállóként két férfi is lesi a kegyeid, akik közül az egyik neked is bejön. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy váratlan kiadás terheli meg a költségvetésed. A dolog miatt aggodalmaskodhatsz, de ha készítesz egy jó tervet, áthidalod a problémát. Pároddal kis féltékenységi vitád adódhat, de ez csak a ragaszkodásotok jele. Szingli vagy? Egy jóképű idegen szólít le egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nálad a héten minden a szerelem körül forog. Ha párban vagy, több időt tudsz együtt tölteni a kedveseddel, és lehetőségetek nyílik egy olyan estét is csapni, mint a legelején. Ha még szingli vagy, egy helyes pasi hívhat randira, aki épp csak belecsöppent az életedbe. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szükséged van valakinek a segítségére. Fontos, hogy udvariasan, kellő tisztelettel kérd meg, mert rosszul veheti ki magát, ha nem így teszel. Pároddal nagyszerű napok várnak. Most közösen vásároltok valamit. Ha még szingli vagy, egy új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint a többiek voltak. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyeden változnak a viszonyok. Valaki, akit eddig nem kedveltél, most a kedvenc kollégáddá válhat, hála egy közös feladatnak, ami lehetőséget ad közelebbről is megismerkedni. Szerelmi életedben párban és egyedülállóként is régen remélt változás következik el. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy régi barátod keres fel, aki rengeteget változott az idők során. Lesz mit mesélni egymásnak, és most felújíthatjátok az ismeretségeteket is. Pároddal közösen örömhírt kaptok, ami felvillanyozza a heteteket. Szingli vagy? Most érdemes társkeresőznöd, mert horogra akadhat valaki. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pletykát hallasz valakiről. Fontos, hogy megfelelő diszkrécióval kezeld, mert az illetőnek kellemetlen lehet a dolog. Pároddal játékos, incselkedő kedvetekben lesztek. Ha még szingli vagy, egyszerre két férfi is érdekelhet, de valahogy egyikük sem az igazi. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük