Heti horoszkóp szeptember 26-tól október 2-ig: a Szűz féltékeny, a Kos flörtöl

A napokban a szívügyek kerülnek fókuszba a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az ősz egyre csak hűvösebb, a szívek mégis felmelegedni látszanak. Most sokak szerelmi élete tartogat fordulatot és izgalmas eseményeket.

Mind a szinglik, mint a párkapcsolatban élők erre számíthatnak. A heti horoszkóp szerint most sokan keveredhetnek flörtbe, egyesek féltékenységcsatákat vívnak, és lesznek, akiket most talál meg a szerelem. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Kosként szinte forr a véred, most minden receptoroddal a szerelemre figyelsz. Kedveseddel izzik köztetek a levegő. Nem győzi csodálni vonzó kisugárzásod. Ha még szingli vagy, munkahelyeden flörtbe keveredhetsz. Érdemes átgondolnod, mivel járhat mindez. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám ennek a teljesítése túl sok időt és energiát emésztene fel, és lemondásokkal járna. Érdemes megbeszélned vele, mit vagy kit javasolsz saját magad helyett. Párban romantikahegyek várnak rád. Ha még egyedülálló vagy, két pasi is horogra akad, ha társkeresőzöl. Horoszkópos ékszer »

 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új feladattal bíznak meg munkahelyeden, ami először nagy falatnak tűnhet, ám hamar belerázódsz. Kedveseddel egy hosszú távú tervetek születik, ami motiválttá tesz benneteket. Ha még egyedülálló vagy, egy új illető tetszik meg, akit eddig sosem láttál. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Tele vagy tervekkel, amelyeket szeretnél megvalósítani, de ezekhez sok türelem, idő és erőfeszítés kell. Kitartás, jó úton haladsz! Pároddal nap mint nap csodás pillanatok várnak. Minden nap egy közösen megélt csoda a számotokra. Ha még szingli vagy, egy barátnőd ismerőse kezd érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Most támad egy kiváló ötleted arra, hogyan csökkentsd kiadásaid, számláid összegét. Szíved választottjával egy titkot bízhattok egymásra, ami bizalmatok jele. Ha még szingli vagy, egy régi plátói szerelmed ismét felbukkan a láthatáron, és felkavarja az állóvizet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden minden az elképzeléseid szerint halad. Most inkább a magánéletedre tolódik a fókusz, mivel féltékenység gyötör. Ha kapcsolatban élsz, mindenképp beszéld meg a pároddal a dolgot, így megkönnyebbülhetsz. Szingliként riválisod zavar, ám jelölted nem feltétlenül felé húz! Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szerencse kísér a héten, így akármibe is fogsz, az sikerül. Ez jókedvre derít, mosolyod pedig másokat is feldob. Párod mindenképpen, akinek most szüksége is lesz a támogatásodra. Szingliként ketten is küzdhetnek most a kegyeidért. A választás a te kezedben van! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó híreket tartogat neked a hét, mely bizonyára fel fog dobni. A hír anyagi vonatkozású lehet. Párkapcsolatod új fejezethez ér, most még közelebb érzitek magatokat egymáshoz. Ha még várod a párod, egy kolléga felől tapasztalhatsz közeledést. Kérdés, hogyan ítéled meg. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új célt tűzöl ki magad elé, ami nagyon motiválóan és inspirálóan hat rád. Szerelmeddel olyan napokat éltek, mintha csak most indult volna a kapcsolatotok. Most a kommunikációtok is nagyon gördülékeny. Ha még egyedülálló vagy, régi ismerősöd, aki sokat változott, hirtelen vonzani kezd. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Többet kellene pihenned, és ezt egyre inkább érzed. A hét feladata, hogy ezt próbáld megvalósítani valamilyen módon. Szerelmedben remek partnerre lelsz, aki ugyancsak kimaxolta már minden kapacitását. Szingliként most magadra koncentrálsz, de Cupido épp ilyenkor szereti ellőni nyilait. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szétszórtabb lehetsz, ezért fontos, hogy jobban odafigyelj magadra és holmijaidra. Könnyen megeshet, hogy elveszítesz valamit. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de a közös órák nagyszerűsége kárpótol. Ha még nincs párod, valami miatt kiábrándulsz jelöltedből. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hála a szemfülességednek, valamihez sokkal olcsóbban jutsz, mint azt gondoltad. Így több pénz marad a zsebedben. Párkapcsolatod virágzik, most legszívesebben el sem engednétek egymás kezét. Ha még egyedülálló vagy, titkos rajongód végre randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük