Heti horoszkóp szeptember 19-től 25-ig: a Mérleg a pénzügyekben, a Halak a szerelemben sikeres

A napokban sokan számíthatnak remélt és megérdemelt sikerekre.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szeptember vége felé járunk. Az idő egyre hűvösebb, és már csak ritkán örülhetünk egy-egy napsugárnak. Szerencsére a magánélet és a munka kárpótol: most sokan számíthatnak sikerekre.

A szerelemben a szinglik és a párok is kedvező fordulatoknak örülhetnek. Aki régóta várja a párját, most végre rátalálhat a szerelem. A kapcsolatban élők is romantikusabb hétnek örülhetnek, mint a megszokott.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden brillírozol. Most sikerül felhívnod magadra felettesed figyelmét. Könnyen lehet, hogy a közeljövőben előléptetést vagy fizetésemelést kínál neked. Szerelmeddel nagyszerűen telik a hét, most mindketten a természetbe vágyhattok, így kellemes kirándulás dobhatja fel a hétvégét. Szingliként az online ismerkedés most meglepő sikert hozhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Noha fárasztó heted lehet, minden tennivalód elvégzése után elégedettség tölt el, így végtére is pozitívan telik a hét. Szerelmeddel sok szó esik a jövőt érintő kérdésekről. Élmény lesz tervezgetni. Ha még egyedülálló vagy, egy régi plátói szerelmed jut eszedbe, és felébrednek a régi érzések. Vajon mi lehet vele mostanság? Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új tervet szövögetsz, de a megvalósítása egyelőre számodra sem tiszta. Szerencsére valakitől kapsz néhány tippet, melyek, ha nem is oldják meg a kérdést, mégis elindítják benned a megoldás megfejtését. Kedveseddel romantikus hét vár, sok szép, kettesben töltött pillanattal. Szingliként izgalmas flört vár. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Tevékeny heted lesz, és szerencsére bármibe is fogsz, azt sikerrel zárhatod. Párkapcsolatod virágzik. Még ha itt is van az ősz, számotokra minden nap tavasz és perzselő nyár. Ha még várod a párod, egy régi osztálytársad bukkanhat fel, aki nagyon sokat változott, ráadásul előnyére. Ezúttal kíváncsivá tehet. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ami a jelen helyzetben nem is csoda. Ne aggódj, próbálj egy jó költségvetést írni, és spórolási módszerekről is olvashatsz. Ha van terved, akkor sokkal nyugodtabb lehetsz. Pároddal kis féltékenységi vita fűszerezi a hetet. Ha még szingli vagy, egy szórakozóhelyen szólít le egy helyes pasi. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki a segítségedért folyamodik, akivel nem tartod a kapcsolatot, csupán ismeritek egymást. Ez elsőre furcsán hat, de ne gondold túl: meglehet, hogy most kibontakozik egy baráti kapcsolat. Ha mégis nemet mondanál, érdemes finoman tenned. Szerelmi életedben egy régen remélt változás jöhet szingliként és párban is. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Anyagi szempontból sikeresen telik a hét. Valamit jóval áron alul szerezhetsz be, és ennek hála több pénz marad a zsebedben, mint előzőleg hitted. Szerelmeddel új hobbit próbálhattok ki. Ebből egy újabb közös pont lehet, ami titeket összeköt. Ha még nincs párod, egy olyan illető csavarja el a fejed, aki nem az eseted, kisugárzása mégis megfog. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden olyan feladattal bíznak meg, ami első ránézésre nagy falatnak tűnik, ám hamar felismered benne a fejlődés és tanulás lehetőségét. Jól veszed a kanyart, és ezt mások is elismerik. Pároddal fontos pénzügyi kérdést kell átbeszélnetek. Ha még egyedülálló vagy, valaki új tetszik meg, akiről még semmit sem tudsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyeden lazább hét vár, ez pedig lehetőséget ad a magánéletre koncentrálni. Most több időt tölthetsz szeretteiddel, és lesz lehetőséged több énidőt is elkülöníteni magadnak. Ez feltölt. Ha párban vagy, kedveseddel a humor jegyében telik a hét. Ha még szingli vagy, titkos imádód végre színre lép, és randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki a környezetedben a fogadatlan prókátor szerepébe lép, és önkéntesen bombáz a tanácsaival. Ez egy idő után zavarhat. Érdemes elé állnod és megköszönve igyekezetét, mégis elutasítani azt. Szerelmeddel új célt tűztök ki, ami előrelépés a számotokra. Ha még egyedülálló vagy, egy férfi barátod kezdhet udvarolni. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új vizekre evezel, ami nagyon izgalmas számodra. Most az élet olyan oldalát láthatod meg, amit eddig nem ismertél. Bölcsebbé, tapasztaltabbá válsz. Kedveseddel nagyszerűen telik a hét, bár egy-egy nap elfoglaltabbak lehettek, és kevesebb idő marad kettesben lenni. Szingli vagy? Egy társkereső app hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki meglep a viselkedésével. Viszonyotok ezáltal nagyot változhat. Az egyelőre titok, jó vagy rossz irányban módosul-e a kapcsolatotok. Ha párkapcsolatban élsz, egy harmadik személy próbálhat közétek állni, de egyértelmű győzelmet aratsz, párod megingathatatlan. Szingliként egy riválisod felett aratsz sikert, jelölted téged választ. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a nemi egyenlőtlenség és a toxikus maszkulinitás jelenségéről beszélgettünk. Mi a különbség a férfiség és a férfiasság között? Mi számít toxikus maszkulinitásnak, miért alakult ki, és vajon köze van-e a Metoo mozgalomhoz? Miért van annyira kevés női vezető, és miért csak férfias személyiségű nők kerülnek vezetői pozícióba? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a válaszokat Szél Dávid pszichológus, Leszkovszki Máté újságíró, és Pintér Ada.

Promóció

Ezt is szeretjük