Heti horoszkóp augusztus 29-től szeptember 4-ig: az Oroszlán új útra lép, a Halak szerencsés

Itt a szeptember, mely a horoszkóp szerint sokaknak szerencsét hoz.

GettyImages-1253138215
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de a héten magunk mögött hagyjuk a nyári hónapokat: beköszönt a szeptember. Bár a hónap neve már az őszt ígéri, azért még visszacseng az előző évszak hangulata.

Sokak számára hoz szerencsét ez a következő néhány nap. Lesznek olyanok is, akik számára újdonságot tartogat. A horoszkóp természetesen arra is kitér, mi várható a szerelemben a szinglik és a párok számára. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Sajnálattal nyugtázod, hogy az augusztusnak vége. Ne búsulj, inkább örülj annak, hogy minden nappal közeleg az újabb nyár, amikor ismét jó élmények várnak. Addig is a színpompás ősz és sok szép ünnep vár. Pároddal új célt tűztök ki, aminek a megvalósítása hamar összejöhet. Ha még nincs párod, exedről hallasz egy pletykát. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Mostanság nagyokat fordul körülötted a világ. Nemcsak az évszak, de életed is változhat, ám szerencsére jó irányban. Szerelmeddel nagyszerűen működik köztetek a kommunikáció. A kívülállók irigykedve figyelik, milyen remekül klappol köztetek minden. Ha még egyedülálló vagy, most egyszerre két férfi tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Anyagi kérdések járnak a fejedben. Jó ötleted támad arra, hogyan maradhatna több pénz a zsebedben, és hogyan viselheted könnyebben kiadásaidat. Kedveseddel kis vitád lehet egy harmadik személy miatt, ám az ügy nem ér annyit, hogy összekapjatok. Ha még szingli vagy, régi plátói szerelmed ismét felbukkan, és érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Változóban vannak körülötted a dolgok, ám ez a változás nagyon pozitív, így minden mozzanatát, újdonságát, meglepetését élvezni fogod. Szíved választottjával romantikus, vidám napok várnak. Most sokat tervezgethettek. Ha még egyedülálló vagy, nem a párkeresésre koncentrálsz, és éppen ez az, amit a nyilait lövögető Cupido kihasznál. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Régóta latolgathatsz egy lépést, amit most megtehetsz. Az új út izgalmasnak ígérkezik. Most sokkal több lehetőséged lehet megvalósítani önmagad. Szerelmeddel közösen kaptok egy nagyszerű hírt. Ha még egyedülálló vagy, egy randiappon elegyedsz beszélgetésbe egy jóképű pasival, aki humorával vesz le a lábadról. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkahelyeden valami újat próbálsz ki. Noha elsőre bátortalan vagy, egy-egy dicséret és maga a sikerélmény is bátorságot fog adni. Szerelmeddel kis féltékenységi vitád adódhat. Ezt csak őszinte szavakkal sikerül gyorsan tisztázni. Amennyiben szingli vagy, egy régi udvarlód ismét próbálkozhat. Ezúttal magad is másként láthatod a dolgot. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Pénzügyeiden jár az eszed, és egyelőre nem feltétlenül látod a megoldást. Érdemes tervet készítened, részletes költségvetést, így máris tisztábban látod a helyzetet. Szerelmedben jó partnerre lelsz a közös tervezésben. Ha még nincs párod, egy kellemes, barátnős program során váratlanul megismerhetsz valakit. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Ahhoz, hogy véghez vidd egy elképzelésed, valakinek a segítségére van szükséged. Ne feledd el meghálálni a dolgot. Szerelmeddel sokat beszélgettek a közös jövőről, ám egy dologban kompromisszum kötésére lehet szükség. Ha még várod a párod, érdemes kimozdulnod, mert egy szórakozóhelyen leszólíthatnak. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Új terveket szövögetsz, melyek megvalósítása egyelőre nem tiszta a számodra. Szerencsére van valaki, aki tanácsokkal láthat el, csupán rá kell jönnöd, kihez fordulj. Kedveseddel kevesebb időtök lesz kettesben, de mindig remekül telik az együtt töltött idő, ami kárpótol. Szingli vagy? Érdemes szétnézned egy online társkeresőn, siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valaki szívességet kér tőled, melynek ugyan gyerekjáték lesz a teljesítése, de a köszönet sajnos elmarad. Bátran tedd szóvá, hiszen viszonyotok bánja, ha nem mondod ki, ami zavar. Pároddal egy kisebb kiruccanás visz még több színt a hétbe. Ha még egyedülálló vagy, egy izgalmas idegen kelti fel az érdeklődésed. Vajon mikor látod újra? Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy régi ismerősödbe botlasz, akivel élmény lesz ismét beszélgetni. Mindketten sokat változhattatok idő közben, és lesz mit mesélnetek. Ha párkapcsolatban élsz, egy komolyabb beszélgetésetek lehet valamilyen anyagi kérdésről. Amennyiben egyedülálló vagy, új jelöltet szemelsz ki. Az illető fellépésével, kommunikációjával nyűgöz le. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Szerencse kísér az utadon ezen a héten. Bármibe is fogsz, az jó eséllyel össze is jön. Ha állást keresel, behívhatnak, vagy ha fontos döntés előtt állsz, most lehet aktualitása. Pároddal nagyszerűen telik a hét, több kettesben töltött, tartalmas este is vár rátok. Ha még szingli vagy, egy régi jelölted jut eszedbe. Vajon még egyedülálló? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük