Heti horoszkóp július 25-től 31-ig: a Mérleg szerelmes lesz, Oroszlán kellemesen csalódik

A héten nemcsak a nyár, de a szívek is egyre forróbbak lesznek a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A legmelegebb napok közepette nemcsak az ember maga, de bizony, a szíve is felforrósodik - legalábbis ezt jósolja a horoszkóp, mely szerint a szívügyek kerülnek fókuszba.

Lesznek, akik új szerelemre számíthatnak, mások kapcsolata sokat erősödik, és egyre boldogabbá válhat a napokban. Most az emberi kapcsolatokra is figyelem szegeződik: bizonyos viszonyok sokat változhatnak egy hét alatt.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis egy nagyobb kiadás van kilátásban. Most a megvalósításon gondolkodsz, számolgatsz, hogy sikerüljön. Szerelmeddel apró vitád lehet egy múltbéli ügy miatt, de most tisztázzátok a dolgot. Ha még egyedülálló vagy, most jól is érzed magad így, élvezed a szabadságot a nyárban. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted elfoglalt lesz, ám a hét végére megpihenhetsz, és várhatóan kellemes, élményekben gazdag hétvége vár. Párkapcsolatod csodálatos és harmonikus, amit nemcsak mély érzelmeiteknek, de a közös hullámhossznak is köszönhettek. Ha még szingli vagy, most érdemes szétnézned egy párkereső appon, ugyanis olyasvalaki iratkozott fel, akire te vágysz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ami már önmagában is feldob, ám jókedvedre az is rátesz egy lapáttal, hogy sikert aratsz a munkahelyeden. Főnököd meg is dicsérhet, ám ha mégsem esik túlzásokba, elismerő tekintete mégis elárulja. Szerelmeddel a hét a humor jegyében telik. Most nincs kilátásban konfliktus. Ha még szingli vagy, egy új szerelem kerül a láthatárra valakivel, akit régről ismersz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Heted pozitív és mosolygós, most tele vagy energiával, és nincs, ami kibillenthetne lelki egyensúlyodból. A hét második felében kalandos élmények várnak, amiket soha nem felejtesz el. A nyár a pároddal csodásabb nem is lehetne. Közös programjaitok színesek, romantikusak és vidámak a héten. Ha még egyedülálló vagy, exedről hallasz egy érdekes infót, ám ez nem biztos, hogy igaz. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valakiben, akivel nem felhőtlen a viszonyod, most kellemesen csalódhatsz. Az illetővel ezután még a kapcsolatotok is megváltozhat. Pároddal nagyszerű nyári programokban dúskáltok, talán nem is könnyű kompromisszumra jutnotok, hová menjetek. Ha még szingli vagy, egy barátnőd társaságában szórakozva megismerhetsz egy jóképű pasit. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valamire nagyon készülhetsz, ám az egyelőre kérdéses, hogyan valósítod meg, és nem lép-e fel valamilyen akadályozó tényező. Ne aggódd túl a dolgot, inkább készülj fel bizonyos eshetőségekre, és maradj pozitív. Pároddal egy régi titkot osztotok meg egymással. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két férfi is ostromolni kezdhet, de csak az egyik lesz az eseted. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nálad most minden a szívügyekről szól. Ha párban vagy, közös nyári élményeitek egyre közelebb visznek titeket egymáshoz. Napról napra jobban megismeritek egymást, és új oldalaitokat is megmutatjátok a másiknak. Ha még várod a párod, egy társkereső oldalon bukkanhat fel egy vonzó illető. A férfi azonnal levesz a lábadról kedves természetével. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új hobbit próbálsz ki, ami nagyon fellelkesít, és valószínűleg hosszú távon az életed kísérője marad. Sok örömet okozhat, és lelkileg is feltölt. Pároddal új tervetek születik, amit ketten fogtok tudni megvalósítani. Ez előreviszi majd a kapcsolatotokat. Ha még várod a párod, egykori plátói szerelmed jut eszedbe. Vajon mi lehet vele? Érdemes utánanézni, szingli-e! Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy korábbi tévedésednek sajnos most ihatod meg a levét, de soha sem késő kijavítani az elkövetett hibákat. Párodban jó tanácsadóra lelhetsz, még ha nem is mindig értesz egyet mindennel, amit mond. Szerelmetek egyébként stabil és rendíthetetlen. Szingliként egy új jelentkező jön képbe, akivel érzésed szerint jobban összeilletek, mint exeddel. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most kifejezetten jó szemed van az anyagiakhoz, és mivel jól gazdálkodsz, több pénz marad a zsebedben, mint ahogyan számítottál rá. Pároddal kicsit kevesebb időtök lesz kettesben, de a közös órák minőségiek lesznek, így nem bánod a dolgot. Ha még nincs párod, egy sikertelen randi miatt elmehet a kedved az ismerkedéstől, de ne csüggedj, minden nappal közeleg az igazi. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Munkahelyeden új feladatot, feladatkört bíznak rád, mellyel első blikkre nehéz lesz boldogulni, ám ha végiggondolod, a magadénak érezheted a pozíciót. Szerelmed is támogat a szavaival, gesztusaival. Közös nyaratok pazarul telik, programok ezrei várnak rátok augusztus végéig, ezeket szervezgetitek a héten. Ha még szingli vagy, izgalmas flörtbe bonyolódsz valakivel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és ezúttal a konyhában brillírozhatsz. Ha eddig még nem voltál jóban a fakanállal, most érdemes megragadnod azt és bátran belevetni magad a főzőcskézésbe. Szerelmed elismeréssel lehet, és meglehet, hogy be is száll kuktának. Ha még várod a párod, most ezzel is lefoglalhatod magad, míg Cupido ki nem lövi feléd a nyilait. Már nem kell sokat várni! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük