Heti horoszkóp július 18-tól 24-ig: a Szűz sikert ér el, a Skorpió szerencsés a szívügyekben

A napokban nem csak az ég, sokak hangulata is derűs lesz.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A forró és szenvedélyes július lendületesen folytatódik: most sokak szívügyei változnak nagyot, egyesek új szerelemre is számíthatnak.

Természetesen nem csak a szívügyekben ígérkezik kedvező változás. Lesznek, akik sikert érnek el, mások pedig magánéletükben tapasztalhatnak kedvező fordulatokat.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden kissé felszaporodnak a teendők. Bár a hét első felében ez nyomaszthat, de a második felében dupla sebességre kapcsolsz, és mindennel játszi könnyedséggel boldogulsz. Pároddal sok szó esik a nyári út vagy utak megszervezéséről, mert akad egy bökkenő. Szingliként exedről hallasz pletykát. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki szívességet kér tőled, ám a teljesítése komoly fejtörést okoz. Végül megoldódik a helyzet. Pároddal harmónia vár, most több időtök lesz kettesben, ami mindkettőtöknek nagy örömet okoz. Egyedülállóként érdemes szétnézned egy online randioldalon, mert valaki olyan várhat, akit régóta keresel. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új ötleted támad, de annak megvalósítása, mikéntje egyelőre számodra is talány. Szerencsére hamarosan megszületik a fejedben a jó megoldás. Pároddal kis féltékenység bizonyítja egymás iránti ragaszkodásotokat. Egyedülálló vagy? Egy barátnőd készülhet összehozni valakivel. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Energikusan és jókedvűen telik a heted. Munkahelyeden nincs, ami akadályt gördíthetne eléd. Pároddal nagyszerű napok várnak. Nyári estéitek kellemesen, romantikusan telnek. Ha még várod a párod, egy izgalmas flört veszi kezdetét: az illetőt korábban már láttad, és most szóba is elegyedtek. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid kedvezően alakulnak. Miután jó szemed van az akciókhoz, és szerencsésen ki is szúrod azokat, most több pénz marad a zsebedben. Pároddal nyári terveiteket egyeztetitek. Szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Szingliként egy régi hódoló ismét színre lép. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Sikert aratsz egy ötlettel, projekttel vagy megoldási javaslattal, amit a munkahelyeden dobsz be. Most nagyot nősz a főnök szemében. Szerelmeddel kevesebb időtök lesz kettesben, de azok minőségi órák lesznek. Ha még szingli vagy, egy véletlen félreértésnek köszönhetően alkalmad nyílik ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Álmosabb, dekoncentráltabb lehetsz, ezért hatványozottan figyelj a pihenésre. Most megeshet, hogy elvesztesz vagy elfelejtesz valamit. Próbálj elébe menni a mulasztásnak! Ha párban vagy, édes lesz a közös kikapcsolódás. Egyik nap egy mindkettőtök számára új élményben részesültök. Ha még szingli vagy, titkos hódolód végre randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, és elkap a lakásszépítési vágy. Bár ez az alkotómunka nagyszerű, ügyelj rá, hogy ne vágd túl nagy fába a fejszéd. Szívügyeid miatt szerencsésnek mondhatod magad. Pároddal élvezitek a nyári programokat, most szinte dúskáltok bennük. Ha még várod a párod, egy férfi kollégád felől tapasztalhatsz jeleket. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nyári terveid megvalósításához talán több idő vagy több pénz kellene, ám egyelőre nincs ötlet a tarsolyodban, miként valósíthatnád meg ezt. Szerencsére már nem várat sokat magára. Szerelmi életedben régi vágyad teljesülhet egyedülállóként és párban élőként is. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Felmerülhet benned a karriermódosítás gondolata. Olyan terület kezdhet vonzani, amely eddig nem állt hozzád közel. Érdemes elgondolkodnod, milyen lehetőségeid vannak, de tartsd szem előtt azt is, amit feladnál. Szerelmeddel kis vitád lehet, de őszinte szavakkal hamar elillan. Szingliként új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy ismerősöd, kollégád felől sértő megjegyzést hallhatsz. Ez rosszul érinthet, ám ha kedved lenne vele megbeszélni, ügyelj arra, hogyan is teszed. Pároddal kellemes nyári kiruccanás várhat, ami mindkettőtöket feltölt. Ha még szingli vagy, egyszerre két jelentkeződ is akad, ám valahogy egyikük sem az igazi. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A jó idő nagyon feldob, és legszívesebben csak a szabadban élveznéd a nyarat. Érdemes hétvégére kirándulást, kertészkedést szervezned. Pároddal felforrósodik köztetek a levegő. Ha még szingli vagy, vonzerőd a tetőfokára hág, és ezt észre is veszed az elismerő férfitekintetekben. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük