Heti horoszkóp július 4-től 10-ig: a Halak a karrierben lép előre, a Kosnak udvarolnak

Ez a nyári hét csodás hangulatban telik a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tombol a forró nyár, és tombolnak az érzelmek is: most sokak életében a szerelem kerül középpontba a heti horoszkóp szerint. Természetesen más eseményekre is lehet számítani jövő vasárnapig.

Lesznek, akik előrelépésre számíthatnak a karrierben: ehhez egy munkahelyváltás vagy egy új pozíció is hozzásegítheti a fejlődéshez. Lássuk, mit hozhatnak a következő napok a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Szívügyeid kerülnek fókuszba. Ha párod van, érzelmeitek a tetőfokára hágnak. Többször szóba kerül a közös jövő, melyet illetően abszolút szinkronban lehetnek elképzeléseitek. Ha még egyedülálló vagy, egy jóképű, jó humorú illető lép színre, aki heves ostromlásba kezd: csak rajtad áll, hogyan veszed közeledését. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nagyszerűen telik a heted. Több szabadidőd lesz, így többet tudsz magaddal és a számodra fontos emberekkel foglalkozni. Kedveseddel csodás napok várnak. Sokat lesztek kettesben, és lesz módotok rá, hogy csak egymásra figyeljetek. Ha még egyedülálló vagy, egy régi plátói szerelmed jut eszedbe, miközben az igazira vársz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis nagyszerű spórolási módszert eszelsz ki. Mostantól több maradhat a zsebedben, ami nemcsak megnyugtat, hanem több lehetőséged is adódik a költésre. Szerelmeddel élvezitek a nyarat, vérbeli nyári programok várnak titeket. Egyedülállóként egyszerre két új jelölted is akad. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Pihentető és vidám heted lesz. Most a szokásosnál több lesz a szabadidőd, így módod lesz alaposan kipihenni magad. Kedveseddel is több időtök lehet egymásra, amit mindketten nagyon élveztek majd. Közös terveiteket tovább szövögethetitek. Szingliként valaki titokban kiszemel magának, de egyelőre nem mer lépni. Türelem! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ha egy nagy kehely fagylalt lenne, legszívesebben nagy kanállal ennéd a nyarat. Élvezed az évszak minden percét. Azért ne feledkezz el munkahelyi kötelezettségeidről sem: most hajlamos lehetsz rá! Pároddal kis féltékenység miatt beszélgethettek el. Ha még nincs párod, egy nőismerősödben riválisodra ismerhetsz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Talán nyári szabadságod miatt, talán egyébként is, de most a szokásosnál is több feladatod lehet a munkahelyeden. Szerencsére energikus vagy, és jól bírod a megpróbáltatásokat. Szerelmeddel egy közös utazás kerülhet szóba, mely a közeljövőben esedékes. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan illető tetszik meg, aki nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, mert csak a te ismereteid és tapasztalataid segíthetik ki. Számodra öröm lehet a bizalma. Szíved választottja egy olyan titkot bíz rád, amit jó ideje tarthatott magában. Ha még nincs párod, végre összejöhet egy randi azzal a férfival, akire már régóta vágytál. Megérte türelmesnek lenni! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Sportolni támad kedved. Ha még eddig nem tetted, akkor most lehet elég lendületed elkezdeni, ha egy időre abbahagytad, akkor lesz akaraterőd folytatni. Szerelmeddel új fejezet indul a kettőtök életében. Most egy lépéssel előbbre léphettek. Ha még nincs párod, érdemes szétnézned egy társkeresőn. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Csalódás ér, ugyanis egy terved nem jön össze. Noha először bosszant, hamar meglátod a helyzetben az új lehetőséget. Végül jól jöhetsz ki a dologból. Pároddal vicces helyzetbe kerültök, melyet még sokáig fogtok emlegetni. Szingliként volt kedvesedről hallasz egy érdekes információt. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nagyon tetszik neked a nyári hangulat, és legszívesebben programot programra szerveznél. Most azonban hiba lenne betábláznod magad, hiszen a lazításra is szükség van, ráadásul a végén egymásba csúsznának az elfoglaltságaid. Szerelmi életedben egy régi vágyad teljesülhet. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valamelyest lazább lehet az időbeosztásod, ám ahelyett, hogy pihennél, a munkán kívül esedékes tennivalóiddal sűríted be a hetet. Igyekezz ezt tudatosabban kezelni, és okosan osztani be az időd. Szerelmeddel romantikus pillanatok boldogítják heteteket. Ha még nincs párod, valakivel izgalmas flörtbe keveredsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Új hobbira teszel szert, amit a bátorságodnak, kíváncsiságodnak köszönhetsz. Most ugyanis kipróbálsz valami újat, és akár sport, akár játék, örömmel tölt el. Szerelmeddel közösen oldotok meg egy hirtelen adódó problémát. Ha még nincs párod, nagyon is élvezheted a szabadságodat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük