Heti horoszkóp június 27-től július 3-ig: a Bak pénzügyei jól alakulnak, a Szűznek új hódolója van

A következő napok varázslatos nyári hetet hoznak.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mesés, ahogy kiteljesedik a nyár: a gyönyörű virágok, a csodás napsütés, hűs tavak enyhítő vize, a fagylalt és a dinnye íze, a színek, illatok és érzések kavalkádja varázsolják széppé.

Ezt a hetet azonban más is: most anyagi és szerelmi vonatkozásban is pozitív fejleményeket hozhat a hét. Vajon kinek mit jósol a horoszkóp?

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A napokban energikusabb vagy, mint máskor, ezért munkahelyeden szinte dupla gőzzel haladsz. Még az is felmerülhet benned, hogy pluszfeladatokat vállalj, ám talán jobb ötlet lehet, ha pihenésre fordítod a felszabadult időt. Szerelmi életedben kedvező változást hozhat a hét párban és szingliként is. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó híreket tartogat a hét, ami egészen felvillanyoz. Környezetedben is észreveszik, hogy sugárzol. Most mindenki szívesen van a társaságodban. Szerelmeddel harmóniában és jókedvben telik a hét, felhőtlenül élvezitek a nyarat. Ha még nincs párod, egy online ismerkedős oldal tartogathat sikert. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új kihívás elé nézhetsz. Ez a feladat lehet a karriereddel vagy a magánéleteddel is összefüggésben, de elsőre mindenképpen nagy falatnak érzed. Nyugalom, nagyszerűen teljesíthetsz! Kapcsolatodban kis féltékenység ébred, amit fontos megbeszélni. Szingliként régi hódolód érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nyári napjaid csodásan telnek. Élvezed a ragyogó időt, a kellemes programokat. Szerelmi életed kiegyensúlyozott. Kedveseddel élvezettel tervezgetitek a programokat. Szingliként egy barátnőd párjának  ismerőse kelti fel az érdeklődésed, aki külsőre az eseted, de belsője egyelőre kérdéses. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Érdemes lenne többet pihenned, több figyelmet fordítanod magadra. Kissé dekoncentrált lehetsz, és ennek a munkában lehet majd böjtje. Szíved választottjával egy anyagi kérdésben kell dűlőre jutnotok. Ha még nincs párod, titkos hódolód hamarosan színre léphet. Ki lehet ő? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki nem teljesíti a neked tett ígéretét, ami rosszul érinthet. Érdemes vele megbeszélned a dolgot, különben viszonyotok rovására mehet az eset. Kedvesed egy titkot bízhat rád, ami bizalmáról árulkodik. Ha még egyedülálló vagy, egy új illető kezd ostromolni, aki váratlan helyen kezdeményez. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nagyon élvezed a nyári programokat, ám a sok lehetőség közepette kicsit túlszervezheted a heted. Erre már szerda-csütörtök magasságában rájössz, és ha újragondolod, rájössz, mit változtass. Pároddal új tervet eszeltek ki, melynek megvalósítása izgalmasnak ígérkezik. Szingliként exedről tudsz meg egy pletykát. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valakinek tehettél egy ígéretet, ám nem biztos, hogy tudod teljesíteni. Érdemes lenne idejében felhívnod a figyelmét a problémára, különben kellemetlen helyzetbe kerülsz. Szerelmeddel megbeszéltek egy korábbi nézeteltérést, és harmonikus folytatás vár. Egyedülállóként flörtbe bonyolódsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Hallhatsz egy pletykát, ami nagyon érdekel, ám hiba lenne kérdezősködnöd, vagy terjesztened azt. Várd ki a végét, vajon igaz-e a dolog, vagy sem. Pároddal egy vicces félreértés bontakozik ki, amit még sokáig emlegetni fogtok. Ha még szingli vagy, egy titokzatos idegen tetszik meg első látásra. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Anyagi szempontból kedvezően alakulnak a dolgaid. Hála egy korábbi, jó döntésednek, most több pénz marad a zsebedben, és jobban jössz ki a vártnál. Szerelmeddel kellemes vízparti vagy természetben töltött pihenés kapcsolhat ki benneteket legjobban. Szingli vagy? Most jól is eshet a szabadság. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy terved nem úgy sül el, ahogyan szeretted volna, és ez eléggé felbosszant. Ne légy dühös, mert végül éppen így kerülhetsz kedvező helyzetbe. Pároddal turbékoltok, akár a galambok. Környezetetek irigykedve nézi. Ha még nincs párod, egy korábbi próbálkozó ismét jelentkezhet, és most neked sem közömbös. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Párkapcsolatod új szintre léphet, most még közelebb kerültök egymáshoz, mint voltatok. Ha még egyedülálló vagy, egykori plátói szerelmed körül forognak a gondolataid, de Cupido mást tervez: utadba sodor egy jóképű férfit, aki lenyűgöz a humorával. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük