Heti horoszkóp június 20-tól 26-ig: a Mérleg jó hírt kap, a Halak új hódolóra tesz szert

A napokban kedvező irányban gördül tovább a sors kereke.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Tombol a nyár, már-már a legforróbb hónap, a július küszöbén járunk. Előtte azonban kedvező fejleményekkel köszön el a június.

Az utolsó napok közeledtével egyesek jó hírekre, mások új szerelemre, kitartó és romantikus hódolóra számíthatnak. Lássuk, mit jósol a horoszkóp a hétre!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Úgy tűnik, valami miatt változtatnod kell nyári terveiden. Ne izgulj, a végén úgyis jól sülnek el a dolgok, hiszen feltalálod magad! Pároddal közösen kitalálhattok egy jó megoldást. Az ötletelés még inkább összehoz, és csapattá kovácsol titeket. Szingliként egy régi plátói szerelmed kerül ismét a láthatárra. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha egy esemény lebonyolítására készülsz, remek ötleted támad: kérdés, hogyan is valósítsd meg. Szerencsére hét közepén megszáll az ihlet. Kedveseddel csodásan telnek a napjaid, boldogabbak aligha lehetnétek. Ha még szingli vagy, egy barátnőd párjának a barátja keltheti fel érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid kedvező irányt vesznek, és máris azon törheted a fejed, hogy milyen nagyszabású dolgot valósíthatnál meg ennek köszönhetően. Vigyázz, nehogy túlköltekezz: később megbánhatod. Szerelmi életedben kellemes meglepetésre számíthatsz párban és egyedülállóként is. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét: egy számodra fontos ügy kedvező irányt vehet. Párkapcsolatod harmonikus. Sok időt tölthettek kettesben, romantikus és játékos pillanatok táplálhatják a boldogságotokat. Szingliként egy korábban kikosarazott illető ismét jelentkezhet, ezúttal határozottabb nemre lehet szükség. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban egy korábbi álmod juthat eszedbe, melynek megvalósítását valami miatt félbehagytad. Most lehetőséged nyílik rá, hogy ismét belefogj. Kedveseddel a nyári tervek körül forognak a gondolataitok. Szingliként ugyancsak, hiszen egy barátnős nyaralás kerül kilátásba, ahol ismerkedési lehetőség adódik. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Régi ismerősöd kereshet meg egy szívesség kérésével. Noha a közös emlékek arra hajtanának, hogy segítsd, sajnos a lehetőségeid megakadályozhatnak benne. Bátran mondj nemet. Szerelmeddel kisebb vitád lehet, ám ez nem komoly, és minden kapcsolatban előfordul: nincs ok aggodalomra! Szingliként egy jóképű idegenre figyelsz fel. Ki lehet ő? Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét: munkahelyeden minden nehézség nélkül sikerül véghez vinned, ami motivál és feldob. Pároddal kis féltékenység ébredhet köztetek, aminek egy mindkettőtök által ismert illető az oka. Beszéljétek meg! Ha még várod a párod, mindenképp mozdulj ki, valaki ugyanis leszólíthat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Főnöködtől dicséretre számíthatsz, ugyanis sikeresen megoldasz egy váratlan problémát. Szabadidődben élvezed a nyár minden percét, és a szabadba vágysz: érdemes szervezned egy kirándulást a természetben, vagy legalább egy parki sétát. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat következik be. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Karrieredben felmerülhet a váltás lehetősége. Egy kecsegtető ajánlatot kaphatsz, ám érdemes végiggondolnod, valóban megéri-e váltani. Pároddal kellemes nyári napok elé néztek, nyugalomban és harmóniában. Szingli vagy? Egy forró flört van kilátásban, ami akár tovább is fejlődhet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kipróbálsz valamit, amit eddig sosem próbáltál. A szabadidős tevékenység annyira megtetszhet, hogy egy új hobbival gazdagodsz. Pároddal egy nyári tervetek kíván némi pontosítást, ehhez elő kell vennetek a kompromisszumkészségeteket. Szingli vagy? Egyszerre két jóképű férfi is érdekelni kezd. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Régi tévedésed most felettébb zavarhat, ennek a helyrehozására most jött el az alkalom: a sors mindenképp a segítségedre lesz, és utána megkönnyebbülhetsz. Párkapcsolatod stabil és erős, ám érdemes több időt fordítanotok a romantikára. Egyedülállóként csalódhatsz kiszemeltedben: érdemes tovább nézelődni! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nálad most minden a szerelemről szól. Hajlamos is lehetsz egy-egy fontos feladatot elfelejteni: egy határidőnapló segíthet! Szíved választottjával mókás félreértésbe keveredtek, melyet még sokáig emlegetni fogtok. Ha még szingli vagy, titkos hódolód végre színre léphet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük