Heti horoszkóp június 13-tól 19-ig: a Mérleg pénzügyei javulhatnak, a Bak jó hírt kap

A napokban pozitív irányban gördülhet a sors kereke a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten nemcsak a gyönyörű nyárnak örülhetünk, hanem sokan annak is, hogy sorsuk kereke minden jel szerint jó irányban gördül tovább.

Egyesek anyagi javulásra, mások jó hírekre számíthatnak. Persze Cupido sem lesz rest: most sokan esnek szerelembe, sőt egyes párok között is újfent fellobbanhat a láng.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden nagyon jól mennek a dolgok, nem is csoda, ha most fizetésemelés vagy előléptetés kerül szóba. Rajtad áll, utóbbival élnél-e. Szíved választottjával kis félreértés alakulhat ki, de ebből egy jókora nevetés kerekedik a végén. Szingliként az online ismerkedés most gyors sikert hozhat.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nyugalmas és kellemes napok várnak rád a hét második felében, ám addig a munkahelyeden vár egy-egy kihívás. Szerencsére mindennel flottul boldogulsz. Szerelmeddel harmóniában vagytok, szinte kitaláljátok egymás gondolatait. Most sokat fejlődik kapcsolatotok. Szingli vagy? Most kimondottan élvezheted ezt.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Anyagi ügyeid kedvező fordulatot vesznek. A jövőben több pénz ütheti a markod, avagy több maradhat a zsebedben, amennyiben kellőképpen tudatos vagy a vásárlásban. Pároddal közelebb kerültök egymáshoz egy nagyobb beszélgetésnek köszönhetően. Most szingliként is rájössz, mit vagy kit is szeretnél.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Heted vidám és mosolygós lesz, az emberek szívesen tartózkodnak a társaságodban. Kedveseddel csodás napokat éltek, mások irigykedve figyelhetik a köztetek lévő harmóniát. Szingliként új jelöltet nézel ki, ám talán ő csak plátói marad, mert Cupido egészen más irányba lő, ami téged is meglephet.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki meglephet egy reakciójával, ami kifejezetten kellemes csalódás lesz a számodra. Előfordulhat, hogy eddig rosszabb viszonyotok is fejlődésnek indul. Párkapcsolatodban felizzik a levegő, erősödnek az érzelmek, és mélyül az összetartozás-érzés. Ha még szingli vagy, titkos imádód most léphet feléd.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kis csalódás érhet valami miatt, de hamar kiderül, talán éppen így volt jó. Ennek hála ugyanis sokkal jobb helyzetbe kerülhetsz. Pároddal közösen oldotok meg egy feladatot, kihívást vagy váratlan problémát, ami még inkább összehoz benneteket. Szingli vagy? Szerelem várhat első látásra.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Új hobbira teszel szert, ugyanis kipróbálsz valamit, amit eddig sosem csináltál. Ezzel sokat gazdagodsz lélekben. Pároddal apró vitád lehet, ez azonban felszínre hoz egy sérelmet, aminek a tisztázása sokat fog fejleszteni a kapcsolatotokon. Egyedülállóként egyszerre két pasi udvarol neked. Vajon melyikük a jó választás?

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kiegyensúlyozott és jókedvű vagy, amit környezeted is nyugtáz, ráadásul kisugárzásod is dicsérik. Vonzerőd párod is észreveszi, de szingliként is jó hasznát veszed. Most érdemes komolyabban is elgondolkodnod az ismerkedésen. Cupido besegít egy-egy jól irányzott nyíllal. Társkeresőzni is érdemes!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Időzavarban lehetsz a héten, ami kissé frusztrál, de ha hiszel magadban és jó szervezőkészségedben, nem lesz gond. Pároddal élvezitek a nyár szépségeit, örömmel szervezitek a programokat, és a nyaralás is rendre szóba kerül. Ha még egyedül vagy, egy barátnőd ismerőse vethet rád szemet titokban.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Örömhírt tartogat a hét. Egy számodra fontos feladat, projekt, terv kedvező irányt vesz. Bizakodó és motivált leszel. Szíved választottja egy titkot bízhat rád, mellyel megtisztel, ezért vedd komolyan, és köszönd meg bizalmát. Szingli vagy? Régi plátói szerelmeddel futhatsz össze, aki a jelek szerint ezúttal kezdeményezne is.

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Rég nem látott ismerősöddel találkozol, aki nosztalgikus érzéseket ébreszt benned. Kedveseddel némi féltékenység ébredhet köztetek, de ez is csak a ragaszkodásotok jele. Ha még egyedülálló vagy, egy izgalmas flörtbe keveredsz, ám egyelőre kétesélyes, hogyan alakul a dolog. 

Halak (II. 20. - III. 20.)

Valaki szívességre kér, ám a kapacitásod nem biztos, hogy megengedi, hogy igent mondj. Alaposan fontold meg a dolgot. Pároddal a nyári tervek kapcsán szorultok egy kis egyezkedésre, most kelleni fog a kompromisszumkészségetek. Szingliként a nyár különösen ígéretes, és ezt már érzed a levegőben. 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük