Heti horoszkóp június 6-tól 12-ig: a Skorpió új útra lép, a Rák karrierje fordul

A napokban igazi nyári hangulat ígérkezik a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elkezdődött a június, az első igazi nyári hónap. Már az első napok is ígéretesek a heti horoszkóp szerint, mind a munkában, mind a magánéletben.

Egyesek most új útra lépnek, másoknak a karrierjében ígérkezik pozitív változás. Természetesen Cupido sem megy még nyaralni: sokak szíve dobbanhat meg a héten.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Mosolygós, viccelődős kedvedben vagy, ami nemcsak a napos, nyárba forduló időnek tudható be, hanem magánéleted kiegyensúlyozottságának is. Párkapcsolatod harmonikus, sorra születnek a terveitek a nyárra. Szingliként egy jóképű pasin akad meg a szemed, akivel kölcsönös lehet a szimpátia. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó híreket kapsz egy olyan kérdésben, mely számodra nagyon fontos. Ez felvillanyoz, motivál, és sok pozitív energiával tölt fel. Kedveseddel meseszépen telik a heted. Játékosság és romantika is jellemző. Ha még nincs párod, most akad egy jelentkező, ha adsz egy esélyt a netes társkeresésnek. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy számodra lényeges ügyben kedvező előrelépés várható. Biztató a helyzet, és úgy tűnik, egyre csak jobb fejleményekre számíthatsz. Kedveseddel átlagon felül jó a kommunikációd, mások irigykedve figyelik a köztetek lévő összhangot. Ha még szingli vagy, valaki titkon arra készül, hogy végre lépjen irányodban. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Karriered fordulatot vesz, ugyanis egy új pozíciót vagy feladatkört ajánlhatnak fel neked. Ez sok új tapasztalatot ad, és a további utadra is kihatással lesz. Kedveseddel minden nagyszerű. A nyári tervek is egyre körvonalazódnak. Izgalommal tekintetek előre. Egyedülállóként egy barátnőd rokona tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új hobbit próbálsz ki, ezzel pedig lélekben sokat gazdagodsz majd. Ez új dolgok kipróbálására is inspirál. Szerelmeddel kellemes kora nyáresti programok teszik romantikusabbá a hetet. Ha még várod a párod, egy érdekes helyzet bontakozik ki: egyszerre két pasi kezd udvarolni. Tiéd a döntés, kit választasz. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden kissé felhalmozódnak a feladatok, ám ez téged a legkevésbé sem keserít el, sőt. Mivel lendületes vagy, és energikus, nap nap után remekül boldogulsz mindennel. Szerelmi életedben egy olyan vágyad teljesülhet, amelyet akár már évek óta dédelgetsz. Ez egyedül és párban is így lehet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Érdemes lenne erősebben koncentrálnod az egészségedre. Mostanság hajlamos lehetsz túlhajszolni magad, rendszertelenül alszol, étkezel. Ezeken változtass, és tölts több időt a levegőn! Kedveseddel kisebb féltékenységi vita alakul ki, ám hamar elillan. Ha még várod a párod, régi plátói szerelmed bukkan fel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Egy ideje fontolgathattál valamilyen változtatást az életedben, és ezt most jó eséllyel meg is léped. Amennyiben biztos vagy a dolgodban, ne tétovázz! Szerelmeddel közösen oldotok meg egy hirtelen problémát. Ez még csapatépítésnek sem utolsó! Ha nincs párod, exedről tudsz meg egy infót. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak. Most több új terved is születhet. A régiek felülírásával talán sokkal több eséllyel indulhatsz álmaid megvalósítása felé. Szíved választottjával komolyabb hangvételű, fontos beszélgetések várnak. Ha még nincs párod, egy kéretlen hódolód akad, aki szerencsére ért a szóból. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kreatívabbik éned bújik elő belőled, ám nagyszabású munkák helyett inkább kezdd kicsiben: amennyiben lakásszépítgetésen töröd a fejed, ez hatványozottan igaz. Kedveseddel közösen számíthattok egy jó hírre, aminek hosszú távú hatásai lesznek. Szingli vagy? Egy online társkereső ígér sikert. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nagyszerű ötleted támad egy probléma megoldására. Büszke leszel magadra, és környezeted is elismeri a leleményességed. Pároddal elő kell vennetek a kompromisszumkészségeteket, mert egy nyári terveteket meg kell beszélnetek. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid javulnak, és neked máris vannak ötleteid, hogy hogyan költsd el az extra összeget. Légy megfontolt, mert később megbánhatod a meggondolatlan vásárolgatást. Szerelmi életedben kedvező fordulat ígérkezik egyedülállóként és párkapcsolatban is. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük