Heti horoszkóp május 16-tól 22-ig: a Kos jó hírt kap, a Mérleg a karrierben előrelép

A napsütéses napok pozitív fejleményeket hoznak a horoszkóp szerint.

GettyImages-1039317274
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Május közepén járunk: a heti horoszkóp szerint most minden a szerelemről szól, ám jó hírek és előrelépés is ígérkezik sokaknak a héten.

A Kosok és a Mérlegek például örülhetnek, de a többi jegynek is lesz miért mosolyognia: a Halak például új szerelemre számíthat. A heti előrejelzés elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírek ígérkeznek számodra: lehetőséged nyílik valamire, amiről talán álmodni sem mertél volna. Ez sok új élményt és tapasztalatot ígér. Pároddal dűlőre juttok egy fontos pénzügyi kérdésben. Ezzel máris jobban látjátok közös nyaratokat. Egyedülállóként jól érzed magad a szingliséggel járó szabadságban. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pletykát hallasz egy ismerősödről. Jobb, ha nem adod tovább, ugyanis meglehet, hogy nem igaz. Ez esetben kellemetlen helyzetbe hoznád magad. Pároddal szinte fürödtök a szerelemben, sőt nagyszerű csapatként működtök együtt egy közelgő esemény kapcsán. Szingliként kéretlen hódolód akad, akit kezelj határozottan! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Szívességet kérnek tőled, de a hála nem olyan mértékű, mint azt elvárnád. Bátran adj hangot ennek, hiszen ha nem így teszel, az egész dolog tüske marad benned. Pároddal a szokásosnál is jobb a kommunikációd. Most érdemes megbeszélnetek a nyári terveket. Szingliként olyasvalaki tetszik meg, aki sajnos tabu számodra. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Ezen a héten harmóniában leszel magaddal és a világgal. Nincs tengernyi dolgod a munkahelyen, így nyugalmasabb, kellemesebb napok várnak. Szerelmeddel boldogan turbékoltok, nem is csoda, hogy környezetetek irigykedve szemléli. Szingli vagy? Egy korábban kikosarazott próbálkozó ismét felbukkan. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid foglalkoztatnak, ugyanis mostanság több kiadásod lehet. Érdemes tételes költségvetést vezetned, hogy lásd, mire és mennyit költesz. Szíved választottjával több este is kellemes randiprogram vár, hétvégén pedig egy kellemes szabadtéri elfoglaltság. Szingliként érdemes kimozdulnod, egy helyes pasi leszólíthat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szerencse kíséri az utad. Ha valami nagyszabásúba fogsz ezen a héten, az jól sülhet el: nemhiába jók a megérzéseid. Kedveseddel közösen oldotok meg egy problémát, ami még inkább összekovácsol titeket. Szingliként váratlan helyen és időben keveredsz flörtbe valakivel. Randi is lehet belőle. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyeden új területen próbálhatod ki magad, ami nemcsak ismeretlen feladatokat, de fejlődést is jelent. Most valóban nagyot léphetsz előre a karrieredben. Szerelmeddel egy közös program meghiúsul, de ne búsulj, hiszen a végén épp így alakul majd jól. Szingliként egy online társkeresőn várhat siker. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Heted a szerelemről szól, akár párban, akár egyedül vagy. Kedveseddel tudatosan tesztek azért, hogy több időtök legyen egymásra. Most sok romantika, játékosság és kellemes élmények várnak. Szingliként megismerhetsz valakit, aki elsőre levesz a lábadról humorérzékével, vonzerejével. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régi ismerősöddel találkozol, ami nemcsak felvillanyoz, de sok szép emléket is eszedbe juttat. Nosztalgikus hangulatba kerülsz. Kapcsolatodban fontos kérdéseket kell tisztázni. Most a kompromisszumkészségetekre is szükség lesz. Ha még egyedülálló vagy, egy férfi ismerősöd küld feléd vonzalmáról árulkodó jeleket. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Még nincs vége a májusnak, de számodra már nyár van. Nem győzöd tervezgetni a nyári vakációd. Remek ötleted támad, és lesz is hozzá útitárs. Szíved választottjával lehet egy kisebb féltékenységi vitád, de ezt hamar megbeszélitek, és csupán ragaszkodásotok jele. Szingli vagy? Megtetszik egy jóképű ismeretlen. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kellemesen telik a tavaszi hét, nagyon feldob a napsütés és a nyíló virágok látványa. Most többet tartózkodsz a szabadban, és szivacsként szívod magadba az évszak szépségeit. Szíved választottjával több időtök lesz kettesben: sokat romantikáztok. Szingliként az online ismerkedés most különösen ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Érzelmi életed kerül fókuszba. Kapcsolatodban sikerül tisztáznod egy régi félreértést, így a folytatás harmonikusabbnak ígérkezik. A nagy beszélgetés során a jövőtök is szóba kerül. Szingliként randira hívhat valaki, akit korábban nem ismertél. Az illető elsőre szimpatikus lehet, de még alakul a dolog. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

(Képek: Getty Images.)

Ezt is szeretjük