Heti horoszkóp május 2-től 8-ig: a Bak új fejezetet kezd, a Kosra irigykednek

A horoszkóp szerint a héten sokan kezdenek tiszta lappal.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett a csodálatos május, a tavaszt kiteljesítő hónap. A heti horoszkóp szerint sok-sok pozitív esemény várható a napokban.

Tetőfokára hágnak az érzelmek, fókuszba kerül a szerelem. Sokan kezdenek most tiszta lappal, derűsen tekintve a közeledő nyár felé. Végül lesznek, akikre irigykednek majd: vajon miért? 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden kivívod felettesed elismerését, ugyanis egy nagyszerű ötlettel rukkolsz elő. Könnyen lehet, hogy az előléptetés is kilátásba kerül. Kollégáid nem véletlenül irigykedhetnek rád. Pároddal a nyári tervek kerülnek szóba, de még nem juttok közös nevezőre. Ha még szingli vagy, az online társkeresés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. A dolog egy számodra fontos ügy lehet, amiben jó ideje reménykedtél. Párkapcsolatod harmonikus és kiegyensúlyozott. Kedveseddel nagy egyetértésben telnek a napok. Ha szingli vagy, egy új jelöltet szemelsz ki, aki más, mint akik eddig tetszettek. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új kihívás elébe nézel, ami nemcsak izgalmasnak bizonyul, de fejlődni is fogsz általa. Pároddal kisebb féltékenységi vitád lehet, de ez hamar tisztázódik, és inkább amolyan bizonyítékként szolgál az egymás iránti vonzalmatok felől. Szingli vagy? Titkos rajongód végre színre léphet, és randira hív. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kér tőled, de a teljesítése után ismét hozzád folyamodik. Ne hagyd, hogy kihasználjanak: ha úgy érzed, sok, mondd ki bátran! Szerelmeddel csodásan telnek a napok. Közös terveitek kerülnek szóba, amiről öröm lesz beszélgetni. Egyedülállóként egy régi párod bukkanhat fel körülötted. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Energikus és jókedvű vagy, ezt mindenki látja, ezért örömmel tartózkodnak a társaságodban. Nem fogsz unatkozni! Kedveseddel közösen számíthattok egy jó hírre, ami talán még szorosabbra fűzi köztetek a köteléket. Ha még várod a párod, meglepődsz, ki küld feléd jeleket. Vajon örülsz majd neki? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kevesebb időd lesz a héten saját dolgaidra, mint máskor. Ez  kissé frusztrálhat, de te jó vagy a szervezésben: igyekezz újragondolni időbeosztásod. Kedveseddel izgalmas kalandban részesültök, ami még közelebb visz titeket egymáshoz. Szingliként új hobbid eltereli a figyelmed a párkeresésről, de Cupido lő! Horoszkópos ékszer » 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó segítség hírében állsz, ezért egy ismerősöd tőled kér tanácsot. Ez nem is esik nehezedre, de ne lendülj bele nagyon, hiszen ha túlzásba esel, a fogadatlan prókátor szerepébe lépsz. Szíved választottja kellemes meglepetést okoz számodra. Egyedülállóként egy szórakozással töltött estén ismersz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Heted rendhagyó, ugyanis olyan programjaid lesznek, melyek máskor nem fordulnak elő. Szerencsére tökéletesen felveszed a ritmust, és élvezed a mindennapok meglepetéseit. Párkapcsolatod kiegyensúlyozott lehet. Egy közös kirándulás plusz színt visz hetetekbe. Szingliként kéretlen hódolód akad. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Dekoncentrált lehetsz, ami az élet több területén is megmutatkozhat, munkában, magánéletben is. Próbálj többet pihenni, és légy körültekintő, hogy semmi se kerülje el a figyelmed. Kedveseddel egy kis vitád lehet, de ezt hamar megbeszélitek, és fejleszti is a kommunikációtokat. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Most sikerül lezárnod egy régóta nyitva hagyott kérdést, és a döntés által új útra lépsz. Izgalmas időszak elé nézel. Kedveseddel egy mélyebb beszélgetés ígérkezik. Sokat megtudtok egymás vágyairól, álmairól. Szingli vagy? Most élvezheted is az egyedüllétet, és nem érzel késztetést a keresgélésre. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A napokban több időt tudsz együtt tölteni a rokonaiddal, barátaiddal, ami feltölt, és jókedvűvé tesz. Közben már a nyári tervek foglalkoztathatnak, ám a pontos úti cél nem tisztult még le egészen benned. Szingliként egkori plátói szerelmedbe botlasz, ami felébreszti benned a régi emlékeket. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid remekül alakulnak, ami költekezésre sarkallhat. Próbálj ellenállni, mert később megbánhatod. Szerelmeddel kisegítitek egymást egy nehezebb helyzetben, ami erősíti a kapcsolatotokat. Szingli vagy? Egy férfi barátod többször járhat az eszedben, mint eddig. Vajon miért? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük