Heti horoszkóp április 25-től május 1-ig: az Ikrek pénzhez jut, az Oroszlán szerencsés

A napokban Fortuna sokakat a kegyeibe fogad a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy máris búcsúzik az április, de ezen a héten elérkezik az utolsó napja: a heti horoszkóp azt jósolja, hogy vidám napokkal fog elköszönni.

Most lényeges szerephez jut a szerelem, sokak számíthatnak befolyó pénzösszegre, de Fortuna is kegyeibe fogad egyeseket. A részletes előrejelzés alább olvasható.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Épp csak beköszönt a május, te már a nyári programokon, eseményeken és a nyaraláson töröd a fejed. Szabadidőd jó részét ez tölti ki a héten. Kedveseddel új, izgalmas élményben részesültök, ami még inkább összehoz titeket. Ha még szingli vagy, egy váratlan helyzetben flörtbe keveredsz, ami később akár tovább is fejlődhet. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nálad most minden az érzelmekről szól. Ez valamelyest el is tereli a figyelmed a munkáról, ezért ügyelj, hogy semmi se maradjon el. Szerelmeddel romantikus napokra számíthattok. Olyanok lehettek, akár a turbékoló galambok. Még várod a párod? Egy régi jelölted bukkan fel, akit azóta már másképp látsz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Szívességet kérnek tőled, melynek teljesítése meghaladja a lehetőségeid. Bátran mondj nemet, ha így érzed. A héten egyébként pénzhez juthatsz, de nem tudni, hogyan: lehet, hogy találsz egy összeget, vagy visszakapsz egy kölcsönt. Szerelmi életedben valóra válhat valami, amire régóta vágytál. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Anyagi kérdések foglalkoztatnak. Ezeket szerencsére egykettőre lerendezheted, ugyanis egy nagyszerű ötleted támad, amivel megoldhatod a helyzeted. Szerelmeddel csodás napok várnak. Egy hullámhosszon lesztek, és még többet nevettek, mint valaha. Szingliként új jelöltet szemelsz ki. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Munkahelyeden pletyka üti fel a fejét. Vigyázz, mit mondasz tovább, ugyanis a végén te ütheted meg a bokád. Hallgatni arany! Mivel szerencse kísér a héten, elintéznivalóiddal jól boldogulsz. Kedveseddel egy nyári utazás ötlete merül fel, melyet el is kezdtek megszervezni. Ha egyedülálló vagy, most jól is esik a szingliséggel járó szabadság. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Ha tehetnéd, nagy kortyokban nyelnéd a tavaszt, hiszen imádod minden színét és illatát. Most több időt tölthetsz a szabadban, ami feltölt téged. Kedveseddel kissé parazsas lesz olykor a hangulat, de a kisebb viták csupán a napi stresszből adódnak. Hétvégén kapcsolódjatok ki! Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy barátoddal kerülhetsz kisebb vitába, amit csak akkor sikerülhet megoldani, ha végighallgatjátok egymás álláspontját. Végül elillan a harag, és marad a jó hangulat. Kedveseddel több időtök lesz kettesben, mint máskor, és ez pozitív hatással lesz rátok. Ha még egyedülálló vagy, egyszerre két pasi is megtetszik, és nehéz lesz köztük dönteni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Programok tömkelege ígérkezik a számodra, csak győzd utolérni magad! Jó, ha előre végiggondolod, mit csinálsz, és mikor. Így nem kerülsz időzavarba. Szerelmeddel viccelődő, csipkelődő hangulatban telhet a hét. Ha még várod a párod, egy társaságban töltött este során megismersz valakit, akivel azonnal kölcsönös lesz a szimpátia. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Egy régi barátba botlasz, aki sokat változott az eltelt idő alatt. Magad is meglepődsz, ám ez a változás kedvező hatással lehet a képre, amit róla alkottál. Szíved választottja a tanácsod kéri, ami bizalmáról árulkodik. Igyekezz objektív lenni! Ha még szingli vagy, egy barátnőd számodra vakrandi szervezését fontolgatja. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki olyasmire kér, ami számodra erkölcsileg nem fér bele. Bátran mondj nemet, ha úgy érzed, a dolog sok lenne számodra. Pároddal közösen oldotok meg egy hirtelen jövő nehézséget, ami újfent bizonyítja, milyen jó csapat vagytok. Ha még nincs párod, egy olyan pasi bukkan fel ismét környezetedben, akit egykor kikosaraztál. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Környezetedben két személy konfliktusba kerül, ám talán akkor jársz jól, ha kimaradsz belőle. Ha állást foglalsz, egyiküket magadra haragíthatod. Szerelmed családjával, barátaival egy közös program keretében alkalmad nyílik közelebbről is összeismerkedni. Ha még egyedülálló vagy, egy társkereső hozhat gyors sikert. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét: valami olyasmit fog érinteni, amiben nem igazán hittél. Most mégis eluralkodik benned a remény. Kedvesed és közted némi féltékenység ébred, de ez is csak mély érzelmeiteket és ragaszkodásotokat bizonyítja. Szingliként egy férfi barátod irányában kezdhetsz többet érezni. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük